Unibet oppstartsbonus for nye spillere

unibet startsbonus for nye spillereUnibet er her for deg siden 1998, og det kjører allerede i mer enn 20 land. Engelsk versjon av dette spillkontoret kjører i flere år og har mange kunder. De er glade, ikke bare med odds-tilbud, men også med mulighet til å spille kasinospill og poker.

Helt siden kontoret ble grunnlagt, er det 4 millioner kunder som bruker sine tjenester. Unibet er veldig godt kjent, ikke bare ved navn, men også av ulike bonuser og handlinger. Sammen med et bredt spekter av lojalitetsprogram med mange spesielle tjenester som live-spill, mobilspill, live-bredbånd og mer, anses Sportingbet for å være en av de beste kontorer.

Bonus 25 £ / € – Unibet Registrering!

Odds er bedre gjennomsnitt. Odds, unntatt amerikansk sport og hesteveddeløp, er vanligvis 1,80 – 1,90. Amerikansk sport er høyere, noe som gjør Unibet til en ideell bookmaker for å satse på nordamerikanske ligaer. Og også på hesteveddeløp. Solid odds kan bli funnet på live-spill. De fleste spillkontorer tilbyr live-spill og Sportingbet er ikke noe unntak.
Populariteten av live-spill vokser veldig fort. Du kan satse under kampen. Alle tidligere nevnte idretter er tilgjengelig for live-spill. Odds endres i henhold til faktiske poeng eller sporposisjoner i tilfelle racing.

Du kan også satse på via telefonen eller nettbrettet. Unibet startsbonus for nye spillere tilbyr apps for alle enheter som bruker Android, Windows, IOS eller Blackberry. Appen er veldig intuitiv (som på Bet365) og ligner på webgrensesnitt. Du kan satse på alle idretter og arrangementer med fullstendig info om arrangementer. Du kan umiddelbart se alt du trenger.

Transaksjoner er tilgjengelige via alle kjente metoder som bankoverføringer, kredittkort eller e-lommebøker som Moneybookers, Neteller, Click2pay eller Ukash). Unibet eier også internasjonale kontoer for raske og untrouble gratis overføringer.

Dette er en stor fordel for internasjonale spillere. Kundesupport på mange språk er tilgjengelig 24/7, selv via telefon. Du kan løse alle dine problemer gratis veldig raskt. Du kan også kommunisere med Unibet via e-post eller live chat.