A Unibet csapat visszatér a Rio Olimpián az aranyozott 747-es helyről

Hazaérnek egy olyan kórusra, melyet követelnek, hogy további elismeréssel bírják őket: nem kevesebb, mint Dame Laura Trott és az urak, Jason Kenny és Mo Farah.

Manchester, és egy esti ünnepi esemény Londonban. Közben Theresa May közölte velük, hogy a csapat eredményei miatt a sportlámpák tiszteletdíjának egy évre szóló nem hivatalos korlátja felszakadt, éppúgy, mint az a becslés, hogy hány érmet nyer Angliában a Rio-ban. Facebook Twitter Pinterest Tom Daley, Tonia Couch és Lois Toulson Nagy Britanniában vesznek Unibet részt a British Airways kapitányával, Steve Hawkins kapitányával és csapattársaikkal, akik a GB csapatban készülnek, hogy repüljenek vissza Rio-ból.A miniszterelnök szóvivője hétfőn elmondta, hogy a Rio-diadal “különleges körülményei” miatt nem osztható meg a kitüntetések száma, melyeket el lehet osztani.

“A Kabinet Hivatala évek óta ad útmutatást a ballpark számokra” – mondta. “De ahol vannak különleges körülmények és nagyszámú megérdemelt ember, a kormányzati bizottságok meg fogják nézni.Úgy kell felismerni és kifizetődő nagy eredmények és a jóság már volt, hogy az elmúlt két hétben.”

May már egy gyalogos nyaralás Svájcban, de a szóvivő azt mondta, hogy már a következő események szorosan Rio-ban rendkívül büszke volt arra, hogy a sportolók felülmúlják a londoni 2012-es vándort, és most azt akarta látni, hogy az ország a paralimpiai csapat mögött ugyanabban a szellemben él. Facebook Twitter Pinterest Joe Joyce Nagy-Britanniából veszi magát a British Airways kapitány Steve Hawkins-szel.Fotó: Alex Livesey / Getty Images a British Airways-hez

“A Rio Olimpián két csodálatos nap volt, és meg kell nézzük a Unibet különböző módokat, és a kitüntetések vannak ott, hogy felismerjék az embereket. ”

A London 2012 előtt a sportot elismerő bizottság elmondta, hogy egy év alatt egyetlen lovagot, négy CBE-t, 20 OBE-t és 38 MBE. Ez a kvóta abbahagyta, és ismét ezúttal lesz.

A csapat 67 érmet Rio-ban tartalmazott 27 aranyat, és számolva minden egyes tagját az érmek győztes csapatok, mint a női jégkorong bajnok volt 129 meccs.Ez egy hosszú, fárasztó délután lehet a Buckingham-palotában, ha mindannyian tiszteletben tartják. Bill Sweeney, a Brit Olimpiai Szövetség vezérigazgatója már felszólította a kulcsfontosságú támogató személyzetet hivatalos elismerések elismerésére. Ők voltak az emberek, akiket a sportolók sokszor meggyőztek a győzelem után: az orvosok és a gyógytornászok, valamint az edzők, akik gyakran a pályán vagy medencénél sokkal szenvedtek, mint a sportolók. Trott dicséretet tett az edzőjére, Paul Manningre, hogy “szedje a szart”. Facebook Twitter Pinterest Mennyi az olimpiai érmek tényleg megéri?

Van még kérdés, hogyan kell tovább tisztelni a sorozatgyártású aranyérmeseket.Bradley Wiggins már Sir Bradley lett, mióta a királynő lovagol 2013-ban az aranyért a londoni olimpián, és így azt kell mondani, hogy pedálozni kell a Lordok Háza felé. Ha négy év múlva versenytársak és Tokióban nyer, akkor meg kell adni Lancashire lakóhelyét. Farah közben azt mondta, hogy küzd azzal a gondolattal, hogy folytatja a Tokyo 2020 Games-et.

Miután a média összeszorult, mielőtt a sportágakba induló gazdasági járatok indultak Rio-ba néhány sportoló számára, a British Airways kénytelen volt biztosítani a visszatérésüket. A repülőgépet extra pezsgővel töltötték a 320 sportoló és a legénység számára, a 11 órára tartó járatnál.

Rengeteg hely volt a charter járaton, amelynek létszáma 400-600, a konfigurációtól függően.Az érmek győztesei megkapják az asztalok frissítését. A repülőgépes statisztikák GB csapata diadalmasan tér vissza a BA2016-os repülésen, a 747-es charter aranyozott orrával, és a “victoRIOus” néven átnevezve – a sportolók által javasolt és a nyilvánosság szavazata.Háromfogásos menükből álló választék áll rendelkezésre, mely brazil stílusú bélszínt, bachelornyát és paradicsomot kínál; grillezett lazac, gyömbéres tészta salátával; csirke fehérborszósszal; Thai hal curry; vagy a polenta csirke. A repülőgép 77 palack pezsgõvel és 350 liter vízzel van feltöltve. A csapat két és fél tonna csomagja magában foglalja a boltíveket, a gerelyeket, a kerékpárokat és a lézerpisztolyokat, a legnagyobb darab pedig egy 6,7 méteres vitorla. Az infravörös szórakoztatás magába foglalja az Olimpián, a sportdokumentumokon és a Tűzoltókocsikon bemutatott kiemelkedő bemutatókat, az 1924-es olimpián alapuló klasszikus filmeket. Néhány sportoló már visszajött, köztük az aranyos kerékpáros pár, Laura Trott és Jason Kenny, akik visszatértek Manchesterbe a múlt héten és kiderült, hogy sétálnak a kutyáikon. A pilóták meghívást kapnak arra, hogy nyomon kövessék a Team Flight-et a Flightradar24-en, és egy csapattársat kapjanak a sportolókkal a Facebook Facebook oldalán.

more info