Utah juhli kymmenettä peräkkäistä Golden State-pelaajat etsivät itseään

Utah juhli kymmenettä peräkkäistä Golden State-pelaajat etsivät itseään
Rate this post

Mitchell enimmäkseen protrápil ottelu, mutta lopulta hän oli tähti, kun hän voitti pallo puolustukseen ja hetkeä myöhemmin hän lähetti Utahin lopulta johtaa.

Lopussa joukkueet kamppailivat kuudennen ja Spursilla oli mahdollisuus pisteet, mutta he eivät päässyt laukausta. Mitchell istutti 25 pistettä, lisäsi seitsemän levypalloa ja viisi avusta. Suuri suorituskyky viimeisistä päivistä vahvisti Australian Joe Ingles, joka lisäsi 20 pistettä, seitsemän levypalloa ja viisi ottelua. Derrick Favors hoiti 19 pistettä ja seitsemän levypalloa. Jae Crowder onnistui 14 pistettä.

Spurs, kolmas joukkue Western Conference, 16 pistettä ei riittänyt edes Kyle Anderson 15 pistettä ja 15 levypalloa, Pau Nestekaasu ja voitti Jazz kolmannen kerran tänä vuonna.Poissa LaMarcus Aldridge kärsivät polvi.

alaspäin osoittava kohtalot Philadelphia ja New York . Sixers voitti Knicks 108: 92 ja voitti neljännen kerran peräkkäin, Knicks voitti seitsemän ottelua.

Jousimies kaksintaistelu oli 24 pistettä Dario Saric parasta voittajat auttoi häntä eniten 18 pistettä JJ Redick ja 17 Joel Embiid . Mutta sankari oli T. J.McConnell, joka onnistui hänen ensimmäinen tripla-tupla uransa – 10 pistettä, 11 avustaa ja 10 levypalloa – ja lisätään kuusi voittoa.

Knicks jälkeen pidettävässä kolmen neljänneksen kaksintaistelussa Michael Beasley 22 pistettä, Courtney Lee 18 pistettä ja Enes Kanter 17 pistettä ja 13 levypalloa, mutta viimeisellä neljänneksellä, vieraat olisivat vain 13 pistettä ja sovittaa ne pakeni.

Stephen Curry johti Warriors 22 pistettä, Draymonda Green, joka on ongelma etusormella , korvasi lähtökuopissa muodostumiseen Omri Casspi ja väläytti 19 pistettä plus 10 levypalloa, Kevin Durant oli 17 pistettä ja seitsemän levypalloa, Klay Thompson Saharan Nick Younge lisätään 16 pistettä.

voittaa tuli Warriors epätavallisesti : he etsivät itseään. “Ääneni oli kyllästynyt pelaajia, onhan jo kyllästynyt itseeni.Yritin joukkue jotenkin herätä viime kuun paljon työtä “, sanoi valmentaja Steve Kerr, jonka vuodeosastoilla vielä paras joukkue liigassa.

Joten kun aika out jääneet penkillä, kun ennen se oli tärkein sana Stephen Curry, Draymond Green, Andre Iguodala ja David West. “Oli mukavaa, he voisivat kuunnella toisiaan”, Kerr sanoi. Phoenix pelaajat eivät pidä siitä, mutta yhteydessä vaiheen Kerr puhui kunnioituksen puutetta.

Davis on auttanut monia uusia joukkuetoverinsa Nikola Mirotić teki 21 pistettä ja 12 levypalloa. Jrue Holiday sai hänet 21 pistettä ja 12 assistia.Repeater Emeka Okafor sai mahdollisuuden pohjaan viisi ja teki kahdeksan pistettä ja seitsemän levypalloa 14 minuutissa.

Detroit, joka hävisi kolmannen rivin, johti alileikkauksia tukea Blake Griffin (22 pistettä) ja Andre Drummond (13 pistettä ja 21 levypalloa). Molemmat yrittivät puolustaa Davisin, mutta eivät onnistuneet. Reggie Bullock onnistui 14 pistettä.

Neljäs voitto viidestä ottelut niiden osuus LA Clippers , joka voitti Brooklyn 114 101. Kalifornialaiset vieraat ovat ottaneet pallon hallintaansa neljänneksen alussa ja eivät ole palanneet otteluun.

seitsemän pelaajaa antoi Clippers kaksinumeroisia määrän pisteitä, eniten – 20 pistettä – Lou Williams, Austin Rivers toimitettu 17 pistettä ja DeAndre Jordan väläytti 16 pistettä ja 17 levypalloa.Danilo Gallinari sai myös 16 pistettä.

Nets, joka putosi jo kuudennen kerran peräkkäin ja kymmenes viimeisen 11 otteluissa 16 pistettä auttoivat kaksikko D’Angelo Russell ja Joe Harris. DeMarre Carroll onnistui 12 pistettä ja 10 levypalloa.

jännittävä päättyy hänen kaksintaistelu kahden joukkuetta alemmissa kerroksissa itäisen konferenssin. Chicago , kun hävisi kotonaan Orlando osmnáctibodový alkua viimeisellä neljänneksellä, mutta lopulta kaivoi voittaa 105: sata ja ensimmäisestä

viisitoista sekuntia ennen loppua valtion tasolla, mutta Zach Lavine Jonathon Simmons tarttui pallo ja särkeä käänsi pisteet hyväksi Bulls. Sitten Mario Hezonja epäonnistui trioyrityksellä ja LaVine sulki pisteet kuudella.

vyöryn 18 pistettä 21bodový voittaa viejän Lauri Markkanen ja 19-pisteen Bobby Portis.Jerian Grant silti korvaa Kris Dunn viiden parhaan, lisätään 14 pistettä, seitsemän auttaa ja kuusi levypalloa.

Magic-auttanut 24 pistettä Maria Hezonji (14 heistä sai tämän Kroatian lahjakkuutta neljännessä osassa) tai 22 pistettä Evan Fournier . Jonathon Simmons hankitaan 14 pistettä.

Detroit – New Orleans 103: 118 Home Philadelphia – New York 108: 92 Home Golden State – Phoenix 129: 83 Home Chicago – Orlando 105: 101 < Utah – San Antonio 101: 99 – Brooklyn – LA Clippers 101: 114