Unibet pariuri sportive

Unibet pariuri sportive
Rate this post

Unibet pariuriReal Madrid și Atlético Madrid au fost suspendate de către FIFA în așteptarea apelurilor lor, au anunțat ambele cluburi de la Primera División. Real și Atlético au fost interzise de către guvernul mondial la începutul acestei luni de la înregistrare noi înscrieri Unibet pentru următoarele două ferestre de transfer pentru nerespectarea regulilor privind transferul și înregistrarea internațională a jucătorilor cu vârste sub 18 ani. Barcelona este gata să ia cazul Arda Turan la Curtea de Arbitraj pentru Sport Citiți mai mult

Cu toate acestea, ambele cluburi a făcut apel împotriva Unibet hotărârii – ceea ce ar însemna că nu vor putea să înregistreze noi jucători până în vara anului 2017 după ce se închide fereastra din această lună – și vineri seara au anunțat că sancțiunea a fost suspendată provizoriu. Real a declarat într-o declarație pe site-ul lor oficial: “Real Madrid a anunțat că comisia de apel FIFA a decis suspendarea provizorie a sancțiunii impuse clubului”, a declarat Atlético într-o declarație: “Comitetul de apel al FIFA a acordat suspendarea în termen de probă a sancțiunii impuse de comisia disciplinară a acestui organism care a împiedicat clubul nostru să semneze jucători de fotbal naționali sau străini în Unibet următoarele două perioade de recrutare.

p> “Suspendarea în probă a sancțiunii menționate va fi aplicată în așteptarea rezultatului apelului depus de clubul nostru la comisia de apel a organismului global de conducere maxim al fotbalului. “Barcelona semnează Aleix Vidal din Sevilla până în 2020, în pofida interdicției de Unibet transfer Citiți mai mult Barcelona a fost lovită cu o pedeapsă similară în aprilie 2014, iar apelul lor către Fifa și Cas (instanța de arbitraj pentru sport) le-a permis în cele din urmă să semneze șase jucători, inclusiv Luis Suárez, în următoarea fereastră de transfer, în timp ce interdicția lor a fost suspendată. Cu toate acestea, cluburile din Madrid nu vor putea înregistra jucători în această vară dacă contestațiile lor sunt respinse înainte de deschiderea ferestrei .

Ei ar putea semna jucători fără a putea să le înregistreze până Unibet când interdicția este ridicată, așa cum a făcut Barcelona cu Arda Turan și Aleix Vidal. Press Association Sport înțelege că recursurile două cluburi din Madrid vor fi auzite înainte de vară.