Tuomarit vahvistivat maalin maajoukkueelle. Käsittämätöntä! Koukal oli vihainen

“Minun kiekkoni ei pudonut, maalivahti pudotettiin. Kuten olen nykäisi keppiä tai jotain, joten ehkä erotuomari luulin hyökkää häntä “, hän kuvaili Tšekin hyökkääjä Koukal tauoilla haastattelussa Tšekin televisio.

Vaikka Koukal hetkeksi huomasi yhden luistella sinisellä puoliympyrän edessä Kanadan maalivahti Smith. Mutta venäläisen tuomariston Bulanovan päätös oli suhteettoman vakava. “En tiedä missä ongelma oli. Ehkä olin puoli luistelija, mutta en tiedä. On käsittämätöntä minulle “, hän sanoi Koukal pettynyt.

Hän myös Jaromir Jagr välittömästi tiuskaisi hänelle, Koukal vihaisesti sulki sauvaa pleksi. “Rikoin hänen”, sanoi Tsekin eteenpäin haastattelussa toimittajille, jotka kirjoittavat.Toisti, että Smith ei kosketa ja että oli jalka prässi “viisi tuumaa,”.

“Voras (Kapteeni Voračka) kertoi arvioi, että pilli ennen maalia. Mielestäni tuomari on hullu. Mutta sillä ei ole väliä. Olin siitä aiomme iloiten kuulin pilli ja näkivät rozpažil. Tiesin, etten tee mitään siitä, “Koukal pahoitteli.

“Hitto. Tavoitteella olisi varmasti apua. He sitten vetäytyivät ja puolustivat itseään.Se oli vaikea tehdä asialle jotain. “

Tuomari vahingoittanut meitä, he sanovat Spacek

sääntöjen mukaan “tavoite on sallittu, jos hyökkäävä pelaaja prässi kun kiekko kulkee maaliviivan eivätkä mitenkään vaikuttaisi maalivahti puuttua.”

, joka tässä tapauksessa on luultavasti totta. “Koukal Smith ei puutu sen tehdäkseen leikkausta, joten minun näkökulmasta tämä oli tavallinen tavoite, jonka tuomari kielsi Tsekin joukkue”, sanoi Martin Hosták televisio asiantuntija.

Pelaajat ja toteutusjoukkue olivat hyvin vihainen pelin jälkeen.

“Tuomarit vahingoittivat meitä”, sanoi avustava valmentaja Jaroslav Špaček. “Oikeastaan ​​emme todellakaan anna mennä Pelikellossa alkuna neodpískali virhe on Vondrka, kun taas oikea erittämät toisella puolella.” Hän kuitenkin myönsi, että Kanada oli parempi ja voittaa ansaittu: “Tuomari tekee tekosyitä uudelleen.”

Valmentaja Vladimír Růžička on juuri puhunut. “Emme ole tehneet sitä.Erotuomari näytti, että meillä oli pelaaja prässi ja se oli siinä “, hän sanoi jälkeen kaksintaistelu.

“Vähän, oli selvää, että jos emme viereen, niin Kanada on antaa ja sitten se on vaikeaa. Halusimme päästä takaisin peliin, mutta en voinut, koska Kanadassa me vaelteli toisella jaksolla. “

ristiriitaiset päätökset asemasta pelaajien prässi ennen maalia oli mukana viime vuoden mestaruus Minskissä. International Federation IIHF kehotti tuomaria varoa.NHL haluaa ottaa käyttöön mahdollisuus tarkastella samanlaisia ​​hetkiä videolle.

Piti jääkiekko komentajien päättänyt aiemmin, se voisi olla Tsekin semifinaali vastaan ​​Kanada parempi.

Mutta kumpikaan sankari surullinen hetki kiistanalaisin hetki lopussa toisen jakson nevymlouval. “Olemme menettäneet, koska emme pisteet alussa. Siellä oli paljon mahdollisuuksia. Jos olisimme menneet eteenpäin, se näyttää ole aivan ottelu “sanoi Koukal.

” Tulimme tänne, että me haluamme lettuja. Tietenkin, on parempi voittaa semifinaali olla varma.Valitettavasti se ei toiminut, mutta nyt me kaipaamme voittaa yhden ottelun, vaikka meilläkin olisi ainakin laastari “, sanoo neljäs salaisuus ennen sunnuntaisen pronssihaasteen.