“Tšekin Ferrari” Innotech Mysterro näytetään yleisölle 20 vuoden kuluttua

Mysterious Innotech Mystero on myös salaperäinen tarina. Se otettiin käyttöön vuoden autonäyttelyssä Brnossa 1995. Luxury Speedster oli Tsekin suhteet näyttävästi, jotka kiinnostuivat välittömästi huomiota ja peloissaan insinöörit ja suunnittelijat maailman johtava autovalmistajista.

käsite tässä hurja superauto tuli kynästä isä Tsekin autojen suunnittelu Vaclav Kral ja hänen poikansa, King George. Yhdessä Zdeněk Mrkvičakin kanssa molemmat Kralove sai kansallisen muotoilupalkinnon heti auton suorittamisen jälkeen.

“Vaikka prototyyppi Corvette moottori on 5,7 litraa, auto on suunniteltu moottorin Falconer 9,6 litraa, jonka teho on 750 hv. Se olisi yksi aikansa maailman tehokkaimmista autoista.Se on kehittänyt kolme vuotta, sanoo yksi suunnittelija ja suunnittelija Jiří Král.

Suunnitelma oli upea. Prototyypin jälkeen valmistetaan vielä 25 kappaletta. Ne myytiin pääasiassa Hollywoodin tähdissä Kaliforniassa hyväksyttäväksi 150 000 dollariksi. Suunnitelma lopulta epäonnistui. Silti George Král muistelee mieleensä.

“Ihmiset yrittävät usein määritellä, mikä muoto on. Isä sanoi kerran: suunnittelu on ihana seikkailu. Luodessasi Mysterron kaltaista saalista, nautit seikkailusta. Ehkä kun haluat puristaa tällaista urheiluauto säilytystila kahdet golfmailoja. ”

Elin on suuri aerodynaaminen muoto valmistettu hiilikuidusta ja Kevlar. Sisustus on verhoiltu arvostetun englantilaisen Conolli-nahkan nahka.Ovet, joissa ei ole ulkoisia kampi, avautuvat vain sähköisesti. Katto ja ikkunat puuttuvat.

“että kuningas George Mysterrem Hradec tulossa on hyvä uutinen. Pelkästään rikkoa moottori, kun 20 vuoden pysäköinti varastossa on iso mutteri. Ja: Mysterro ihmiset eivät vain näe, mutta pystyy ratsastaa hyvin “sanoo järjestäjä RallyShow Karel Pohner.

tarina” salainen legenda “täysin ohi. Hänen suunnittelija harkitsee jatkuvasti 20 vuoden jäädytettyjen ideoiden kehittämistä. Suunnittelija kynä lentää nyt yli paperin sisustussuunnittelijoiden ja mietin, miten pieni Tsekin auton poistuminen autotalli tien kiusannut monet maailman tunnetuin brändi.