Tottenhamin Mauricio Pochettino: PSG: n paluu on osa unelmiani

Tottenhamin Mauricio Pochettino: PSG: n paluu on osa unelmiani
Rate this post

Tottenhamin Mauricio Pochettino on myöntänyt paluun entiselle klubille Paris Saint-Germainille, koska johtaja on “osa unelmiani”.

Entinen Argentiinan kansainvälinen, 44, vietti kaksi vuotta Ranskan pääkaupungissa vuoden 2001 ja 2003, jolloin yli 70 esiintymisiä.Pochettino on sittemmin ottanut Tottenhamin toiseksi sijalle Premier-liigassa, kun hän aloitti esimiestensä espanjalaisessa Espanyolissa vuonna 2009, ennen kuin muutti Southamptoniin vuonna 2012. Roberto Soldado: “Tottenhamin mukaan minulla oli, että pääni ei ollut oikein” Lue lisää

Kysymysmerkkejä nykyisestä PSG-valmentajasta Laurent Blanc’n tulevaisuudesta Mestarien liigan neljänneksen lopullisen lopettamisen jälkeen on kuitenkin myöntänyt, että siirtyminen Ligue 1: een voisi olla houkutteleva.

“Olen aina sanonut, että olisin iloinen voidessani liittyä suuri klubi, kuten PSG”, Pochettino, joka on kolme vuotta jäljellä hänen Tottenhamin sopimuksen, kertoi Ranskan radioasemalle RMC. “Tule Pariisiin ? Toivon niin. On totta, että se olisi miellyttävää. Se on osa unelmiani.Yritän katsoa kaikki ottelut, varsinkin Mestarien liigassa.

“[Ranskan] mestaruus ei ole kovin houkutteleva, koska PSG on kaukana muista joukkueista, mutta näytän paljon, koska se on merkittävä lähde pelaajista. On lahjakkaita, joten minun täytyy seurata Ligue 1: tä. “

Tottenham on yhdistetty Belgian hyökkääjä Michy Batshuayin, joka on voittanut 15 maalia Marseillessa Ligue 1: ssä tähän kauteen asti. West Ham ja Crystal Palace haluavat myös 22-vuotiaita, mutta Pochettino vahvisti, että Spursilla on myös markkinat hänelle.

“Tänä kesänä etsimme hyökkääjää, se on selvää”, hän sanoi. “Michy on nuori pelaaja, jolla on paljon lahjakkuutta. Hän on listalla monista klubeista.

“Meillä on melko harvat ihmiset, jotka ovat antaneet meille tietoja hänestä. Hänellä on hyvät mahdollisuudet. Katsotaan.Meillä on myös muita pelaajia nähtävyyksissämme. “

Tottenham matkustaa Chelseaan maanantai-iltana, kun Leicesterillä on mahdollisuus sulkea tittelinsä sunnuntaina Manchester Unitedia vastaan. Pochettino myönsi, että Claudio Ranieri olisi ansainnut voittajia.

“He ansaitsevat ensimmäisenä”, hän sanoi. “Se kiinnittää huomion ulkopuolelle, että Leicesterin joukkue tulee Englannin mestareiksi. Se osoittaa, että englantilainen jalkapallo on maailman kilpailukykyisin. Meillä on kolme ottelua, yritämme tehdä kaiken palata takaisin, vaikka se onkin hyvin monimutkainen. Se on hieno valmentaja Claudio Ranieri. “