Tono ei horju ja hiljaa. Meidän on autettava häntä, he tuntevat Comets-joukkuetoverin

Tono ei horju ja hiljaa. Meidän on autettava häntä, he tuntevat Comets-joukkuetoverin
Rate this post

Art ajoitus muodostavat ratkaisevassa vaiheessa kauden täydellisesti käsitelty Jiri Dopita, Martin Straka, Petr Čajánek, David Výborný…Ja paljon muuta veteraaneja.

Petr Ton se on täsmälleen päinvastainen. Yksi parhaista ampuijoista extraligin historiasta on levoton taisteluissa. Samalla kun tukikohta auttoi Brnoa 22 pistettä kolmannella sijalla, vain 11 pelaajaa on pelannut 11 pelivuoroa. Ja siksi komeetta häviää semifinaali 1: 3 tulosta tänään 18,20 tulee Litvinov toistamiseen torjuttava uhka syrjäytymisen.

“Meidän täytyy saada meidät hereillä ampuja, joka piti meitä ensimmäisessä osassa , “Valmentaja valmentaja Vladimir Kýhos sanoi maanantaina.Hän ei nimitti sitä, mutta oli selvää, että hänen sanansa olivat ensisijaisesti Tonille.

Torstain koulutuksen jälkeen valmentaja oli varovainen. “En halua kommentoida. Peter ei ole ainoa, joka ei saavuta tavoitteita ja joka ei pidä kiinni siitä “, Kýhos sanoi.” Hän vetosi meidät kaikki perusosan. Olemme yksi joukkue, ja kun se epäonnistuu, se on 19 edustaa sitä “, sanoi eteenpäin Jakub Koreis. “Tekee sata prosenttia eikä anna mitään anteeksi. Kysymys kuuluu, kun hänen kaliiperiään pelaaja rikkoo huonoa onnea. Emme voi katsoa häntä pelastaakseen meidät. Meidän on autettava häntä. Kaksikymmentä vuotta hän on osoittautunut erinomaiseksi ampujaksi, eikä hän unohda päivittäin. ”

Samanlainen kuin hän on kokenut viime vuosina Brnossa Spartassa.Master 2006/07 kausi voisi koskaan pass muotoa, play-off, joka oli aina pienempi kuin halkaisija Maali vastaavan pohjaosaan.

näyttää olevan taistelu sarja, jossa yksi toinen readback A: sta Z: hen, Ton ei osoita sitä. “Vplay-off on noin yksi joukkue, et ota kolme viikkoa. Kun joku menee jään päälle, tiedän, mitä hän tekee, katson. Ja vastustajalla on se samalla tavalla. Se on taidetta yllätys “, sanoi Frantisek Ptacek, Tonin kumppani Spartasta ja Cometista.

“Tällä huomiolla Petr on kamppaillut ainakin viimeisten kymmenen vuoden aikana Tšekin tasavallassa.Ja vielä onnistunut voittamaan paras maalintekijä Extraliga tai swing yli 20 maalia “, sanoi Koreis. “Olen varma, että se ei riko sitä.”

Se, että 41-vuotiaan Ton voi silti lyödä tai lopettaa yksin, ei kiistä. Mutta tiukka Litvinov ei anna hänelle monia mahdollisuuksia. “Emme ole vielä onnistunut löytämään resepti miten vapauttamaan hänet ja saada hänet enemmän ammunta mukavuutta. Hän taistelee kuten kaikki muutkin. Ehkä se on vain, että yksi tavoite, että se rikkoutuu, ja se kaikki menee alas “, sanoi hänen joukkuetoverinsa Jan Hruska sivulta.

Hän Ton päätti, että hänen osui lentää ei kommentoida. Vaikka tunnetaan mediasoitin ja jääkiekko avulias herrasmies päälle ja pois jään, nyt kohteliaasti kieltäytyy kaikki haastattelut.Hän ei puhu toimittajien kanssa, hän hiljaa.

Brnon joukkue on paljon häirinnyt Tonin hiljaisuus otteluissa.