Super League kierros: Warrington säilyttää kärkipaikan suurella voitolla Widnesillä

Rate this post

Sodat, jotka ovat menettäneet vain kaksi viimeisestä 13 liigan ja cupin ottelustaan, murskasi 20-0 välijohdolle, joka alkoi kokeilemalla hiihtäjältä Chris Hillin – joka teki upean 30 metrin sooloa – ennen Ashtonia Sims ja teini Morgan Smith lisäsi pisteet, kun Kurt Gidley aloitti neljä maalia.

Joe Philbin ja Matty Russell seurasivat toisella puoliajalla, kun Gidley lisäsi toisen maalin.Widnes, jolla ei ole mitään jäljellä pelata tällä kaudella, mutta ylpeys, voinut vain hallita toisen puoliskon yrittää Joe Mellor ja Corey Thompson, mutta ei koskaan anna periksi.

Korvaava eteenpäin Taulima Tautai oli Warriorsin epätodennäköinen ottelupeli hänen ensimmäinen kauden kokeilu ja vain hänen toinen klubinsa asettamaan häviötä Challenge Cupin voittajien kotiin.

Hull oli tietenkin mukava voitto, kun hallitsivat ensimmäistä tuntia ja perustivat 12-4 mutta Wigan iski takaisin yrittäjiltä Sam Powellilta ja Tautailta viimeisten 16 minuutin aikana, kun heidän ikävä asenne katsoivat heidät tuomitsemaan Lee Radfordin miehilleen 16-12 cupin välierät.

Katalaanit kärsivät Jason Baitieri -tapahtuman etupuolelta, ja täysipainoinen Tony Gigot parani edessä.Max Jowitt löi takaisin tyyliin isäntänä olevalle Wildcatsille, mutta Liam Finn oli poissa merkistä saadulla tulospyrkimyksellä.

23 minuuttia Julian Bousquet ylitti viimeisen ottelun jälkeen. Gigot lisäsi extrat, joten se oli 12-4.

Kolmas kerta oli onnekas entiselle Hull KR: n miehen Hallille 45 minuutin kuluttua, kun hän päätyi Jacob Millerin potkuihin. Finn muutti ja Wildcats oli kahden pisteen tasoitusasioissa.

Wakefieldin Scott Anderson pudotti palloa riviin tunnissa, juuri ennen kuin katalaanien Olivier Elima oli syn-binned, mutta Perpignan-asu

66-minuuttinen Gigot-rangaistuspotku tarjosi pelin lopulliset pisteet ja Wakefield tuomittiin vielä toiseen tappioon.