Suomen valmentaja oli vihainen tuomarille. Kolme erehdystä on vahingoittunut, hän sanoi

Rate this post

“Olen todella ylpeä pelaajistani. He antoivat kaiken tuolle ottelulle. Haluan kuitenkin sanoa jotain, joka ei koske tšekkiläisiä jääkiekkoilijoita tai tšekkiläistä ryhmää, vaan tuomareista. He tekivät kolme suurta virheta toisessa kolmannessa, “Suomen valmentaja Kari Jalonen oli vihainen lehdistötilaisuudessa. “En voi uskoa, että tällä tasolla jotain tällaista voisi tapahtua.”

Valmentaja, joka hävisi puolivälierissä Tšekin kanssa 3: 5, puhui kolme tilannetta. Ensimmäinen tapahtui 34. minuutti, kun aikana valtapelistä sai eteenpäin Martin Erat joutuessaan Joonas Kemppainen, joka vetäytyi konfliktin ilman keppiä ja Jaromir Jagr teki. Toinen ei ollut edes minuutin kuluttua – tuomarit eivät tunnustaneet suomalaista päämäärää ja syrjäyttivät sen sijaan Petri Kontiol.Ja Syntyneessä valtapelistä merkitty Suomen valmentaja edeltää Tref Jana Kovar Jágrův virhe on maalivahti Pekka Rinneho.

“Ensimmäistä kertaa herra Erat tarttui keppi Kemppainen, se olisi poistettava. Sitten ottelimme ja he eivät tunnustaneet häntä. En tiedä miksi kukaan ei ymmärrä sitä. Jagr iski sitten maalivahtomme…”laskettiin Jalonen, joka johti Prahan lion KHL-finaaleihin vuosi sitten. “Ei ole mitään tšekkiläisiä pelaajia, en halua syyttää. Mutta kyse on tuomareista. ”

Tšekin valmentaja Vladimir Ruzicka näki yhden mainituista tilanteista melko eri tavalla. “Olin katsomassa (tuntematonta suomalaista päämäärää) heti videotauhan jälkeen ja Michal Jordanin selkeä risti. Mielestäni tuomarit ovat päättäneet aivan oikein “, hän sanoi.Se ei ollut vain edellinen Eratin kaksintaistelu.

Hyökkääjä itse ei kommentoi tilannetta. “En halua ilmaista sitä. Siitä on olemassa tuomareita “, hän sanoi Erat vain.

puolivälierissä kaksintaistelu vihelsi välimiehet Venäjän Konstantin Olenin ja Roman Gofman. “En halua puhua siitä, mihin maahan he ovat, mutta sen pitäisi olla oikeudenmukainen peli kaikille”, Jalonen huokaisi. “Ja olimme turnauksessa kolme kertaa peräkkäin. Kerran Valko-Venäjän, kerran Venäjän ja nyt. Se on liikaa pelaajillemme. “