Steve Cummings pidättää kilpailijaansa lähelle Tour of Britain -nimeä

Steve Cummings pidättää kilpailijaansa lähelle Tour of Britain -nimeä
Rate this post

Steve Cummings näyttää saavuttavan uransa suurimman vaihekilpailun voiton sunnuntaina, kun Tour of Britain päättyy Lontoossa, mutta kaksinkertainen Tour de France -tapahtuma voitti kovasti kiivetä 90 km: n Cummingsin lähimmät kilpailijat, australialainen Rohan Dennis ja hollantilainen Tom Dumoulin, painostivat Dumoulinin hyökkäämistä ensin, ennen kuin Dennis selvisi selkeästi voittaakseen voiton ja siirtyessään 26 sekunnin takaa Britannian.

p>

Viimeisten kahden kilometrin aikana Cummings joutui pakenemaan kovaa, kun peloton hajotettiin ja hänet uudistettiin lopulta argentiinalainen Maximiliano Richeze -ryhmän johtama pieni ryhmä. Dennisin etu oli 6 sekuntia, joten voiton aikapalkkio tarkoitti, että Dumoulinista hänet suljettiin toiseksi.Kuten Cummings sanoi, se tarkoittaa, ettei Britannialla ole varaa tyytyvyyteen sunnuntain 100-kuvalle Lontoon keskustassa.

“Split-päivät ovat aina kovia”, kertoi Cummings, aamun aikakokeiluvaiheessa, jotta Dumoulinin ja Dennisin ulottuvilla päästään hyvään ajankäyttöön. “Kiipeily oli kovaa. Sanoin useita päiviä sitten, että meillä oli super Rohan Dennis täällä, ja se oli vähän kosketus ja meneminen.

“Minulla on vielä 26 sekuntia [lyijyä], 25 sekunnin bonuksia on käytettävissä [ sunnuntaina] joten minun täytyy olla tarkkaavainen. “” Jos näen mahdollisuuden, otan sen, mutta realistisesti se on tehty ja pölyttö “, sanoi Dennis.Australian ratsasti aggressiivisesti perjantain vaiheessa Haytorin huipulle, ja jos hän päätyy toiseen sunnuntaihin, hän todennäköisesti pahoittelee ratsastamasta ratsastamaan maanantaina Lake Struggle -kiipeilyn aikana antaen Cummingsille mahdollisuuden avata joka on osoittautunut korvaamattomaksi viimeisen 24 tunnin aikana.

Jälkimmäisen kuukauden aikana Qatarin maailmanmestaruuskilpailussa odottavat Tony Martin, Saksan kolminkertainen maailmanmestaruus voittaja, oikeudenkäynti, lähes 48 kph: n hallinnointi, Dennis, Dumoulin ja Cummings, tässä järjestyksessä, lähellä takaa.Kriittisesti Cummings rajoitti tappiot 13 sekunniksi Dennisilla ja 11 sekunnilla Dumoulinilla, kun taas heidän oli lyödä vähintään 30 sekuntia hänen yön yli johtavan johtavan toiveensa uhkaavan hänet aika-bonuksilla, jotka on myönnetty välivaiheilla ja maalilla. / p>

Bristolin pyöräilytietokoneilla oli täydellinen päiväkilpailu katsomaan, kun 15 kilometrin silmukan ajoituskysely vei ratsastajat pois Downsista Clifton-jousituskytkimen yli ja laski lähes kaupungin keskustaan ​​ennen paluutaan lyhyt, jäykkä kiivetä Clifton Downsille.Iltapäivällä oli saman kurssin kuusi kierrosta, kaukana yksinkertaisesta ehdotuksesta, kun otetaan huomioon jyrkän nousu ja kulmien ja puristuspisteiden peräkkäin pääasiassa kaupunkiteillä. Aikiohjelmassa oli tarjottu Dumoulinia ja Dennisilla oli mahdollisuus – vaikkakin kauko-osa – panna Cummingsin painostus, mutta jos Wirral-ratsastaja oli yhtä tasainen tehtävän kanssa, vaikka yön sateessa hitaasti selvisi, oli herkkä yhtälö ratkaistu: nopeuden tarve ilmeinen tarve pysyä pystyssä rasvaisilla kulmilla, joilla oli tiukat poistumispisteet ja epämiellyttävät kamppailulajeja. Huomattavin lasku oli amerikkalainen Taylor Phinney, mutta brittiläinen sprinteri Dan McLay oli toinen uhri, onneksi ilman haitallisia vaikutuksia.Iltapäivällä pilvet olivat tyhjillään, vaikka alkuero laskeutui alamäkeen ensimmäisellä kierroksella neutralisoitiin estääkseen kaikki hyökkäykset.

Vuelta a España -yhtiössä Chris Froome jäi lyhyeksi viimeiseen ojaan tulee ensimmäinen britti, joka voittaa kauden viimeisen Grand Tourin. Team Sky -johtajalla oli kilpailija Nairo Quintana paineella perjantain aika-oikeudenkäynnin aikana, joka pienensi Kolumbian etua alle 90 sekuntia, mutta Quintana osoittautui yhtä suureksi kuin Alto de Aitanan lopullinen vuoristopäällyste. useita hyökkäyksiä Froome ja lopulta surging selviä itse saavuttaa koko otsikko. Hänen Kolumbian kollegansa Esteban Chaves järjesti pitkän kantaman hyökkäyksen, joka ampui kolmanneksi koko espanjalaisen Alberto Contadorin, kun taas lavalla voitti Ranskan Pierre-Roger Latour.