Spooky puuttumattomuudesta: Pelaajat katselivat, kuka otti johtajan roolin

Spooky puuttumattomuudesta: Pelaajat katselivat, kuka otti johtajan roolin
Rate this post

Jagr erosi tiistaista ottelusta Sveitsiä vastaan ​​(2: 1 hyökkäysten jälkeen) johtuen nivusin ja lonkan yhteishäiriöistä. Hänen poissaolonsa pelko oli todennäköisesti outoa.

Jagr on neljännesfinaalit!

“Jarda rentoutui ja valmistautui torstai-otteluun. Se on kauden tärkein ottelu, ja luultavasti tuntui siltä, ​​että oli parempi päästä jään.Uskon, että se tulee olemaan “, sanoi Spacek.

Ilman Jagr oli Tsekin joukkueen tiistain kaksintaistelussa näkyvästi järkyttynyt. “Hyökkääjät alkoivat tarkastella, kuka ottaa nyt johtajan roolin”, totesi myös tšekkiläinen valmentaja. “Kuuba Voráček on se sitten syyttömäksi itse hyvin, vaan hän jäi pelaajia joka tuolloin piti kääntyä ja alkaa pelata enemmän vauhtia eikä turvautua että me Jarda Jagr pelastaa.”

Mitä muita Spacek s toimittajille keskiviikon vapaaehtoinen harjoitus puhut?

etsintää täydellinen raportti:

“Uskon siellä ei ollut niin paljon spin. Olemme siirtäneet kaksi paikkaa. Ehkä puolustajat ovat muuttuneet kahden ottelun jälkeen ja ottaneet sitten seitsemän majakkaa. Tiedämme, miten he reagoivat tietyissä tilanteissa.On vaikeaa olla vierasjoukkue, joten meidän on ensin siirryttävä. Suomalaisilla on etu. Mitä tulee hyökkäys, joten meillä on enemmän ongelmia sen tosiasian kanssa, että kolmas pelaaja jätämme taaksemme, vaikkakin dobruslujeme, mutta se tuo mukanaan virheitä ja pesuallas. Puolustukseksi vyöhykkeen sellaisia ​​ongelmia kuin meillä alussa. ”

Euroopan Suomi kilpailijat:

” Heillä on erinomainen maalivahti, jos emme työnnä maalin edestä eikä luoda paineita Pekka Rinneho, on vaikea menestyä. Suomalaiset puolustavat tällaisessa pienessä laatikossa, kun emme vedä heitä, meillä on ongelma. Ehkä amerikkalaiset (ensimmäisessä pelissä he voittivat Suomen 5: 1) hyvin käyttää koko keskikentän ylittäminen ja suomalaisten kanssa hieman tiennyt.Heillä on edistynyt järjestelmä ja pystyvät pitämään häntä kuusikymmentä minuuttia. ”

valmistelu video:

“halusimme tehdä sen jälkeen pětkách, Ruza (valmentaja Ruzicka) videon päälle istuu aamulla, he tulivat Marek Malikin ja Petr Kuba joka katseli ryhmän Ostrava. Heillä on riittävästi tietoa. Iltapäivällä voimme päästää pelaajia menemään, on parempi jakaa kokoukset lyhyempiin jaksoihin. Sitten he istuvat erityistä valtapelistä ja haurastumista. ”

O Czech Liikevaihto:

“Uskon Ruotsissa ja Kanadassa pelasimme melko pian turnauksen. Kun olimme menettämässä Saksaan ja Sveitsiin ja vahvempia joukkueita tarkasteltaisiin paljon isompi.Suomalaiset pelasivat Venäjää tiistaina ja pystyivät valmistautumaan neljännesfinaaleihin, se näytti pelinpelistä. Mutta on varmasti myönteistä, että pystyimme vetämään ottelut. Mutta heti, kun menetämme virheitä, suomalaiset pelaavat todella vastuullisesti taaksepäin. Emme saa pudota ja saada tarpeettomia tavoitteita. Ensimmäinen tavoite on erittäin tärkeä. “