Slavia – Dukla 2: 0, Kenia ja Cervenka ampuivat pelastukseen

Ottelu Eden päätti avaavassa puoli Georgian Levan Kenia ja viime hetkellä vuorottelevat Marek Cervenka. Slavia siis piti voittamattomuuden erillisessä korkean tason kilpailussa dejvicky-kilpailijaa vastaan.

“Jos keväällä menettää lopulta niin monta pistettä kuin olemme, joten olen luonnollisesti helpottunut me pelastumme. Uskon, että loppukeväällä saamme joitakin kohtia, jotka me on menettänyt “, sanoi Slavia valmentaja Miroslav Beránek.

Huolellisen käyttöönotto, molemmin puolin tuotti ensimmäisen laukauksen, kunnes 11. minuutin vieraiden Marek Hanousek, mutta jonka tavoitteena epätarkasti. Vastaavasti toinen pelaaja, Dukla Čajič, otti yrityksen. Slavia ensimmäistä kertaa vakavasti uhannut 28-vuotiaana.minuutti: Mikula löytyi tarkka keskellä rangaistusalueen Lone Piták joka johti baariin.

36. minuutilla se oli kotiin iloita. Kenija teki hilpeä tekninen isku että vielä pyyhkimällä baari.

“Kun sain pallon, en voinut mennä nopeasti eteenpäin. Sitten huomasin että pikku maalivahti verkosta, joten ammuin. Kun amput, niin haluat tavoitteen. Ja tällä kertaa se toimi ihan hyvin “, sanoi Kenija hänen toinen liigan tavoite kauden. Georgian keskikenttäpelaaja ennen taukoa lähetetään mahdollisuuden heitetään pois, mutta hän jäi maalin iloita.

Dukla tuli jälkipuoliskolla parempi ja pian sai pallon Slavia maaliin.Bergerin väliintulo ei tunnistettu, koska paitsio Prikryl, joka puolusti näkymät maalivahti Berkovec.

Slavia vaihduttua vallassa puolue ei anna hyökkäys ja puolustaa melko kapea lyijyä. Vieraat Pidä pallo, mutta isompi mahdollisuus pitkään onnistuneet kehittämään vasta 78 minuuttia vuorotellen Mares nosti vapaapotkun baari.

“Vuoden toisella puoliskolla joukkue ei ole läheskään niin lukea, koska soitimme Slavia selvästi, ja kunto, että olimme 70 minuuttia tällaisesta paljon parempi “sanoi valmentaja Dukla Lubos Kozel.

” meidän pystyä ajattelemaan jonkinlaista menestystä, meidän täytyy ampua tavoitteita.Tehokkuuden rangaistusalueen on hyvin alhainen ja se rajoittaa meille “, lisäsi entinen puolustaja Slavia.

Pian lisätään vakuutus Slavia Baéz kohdatessaan maalivahti pulaan rivissä, toisen vastahyökkäyksen epäonnistunut tai Vukadinović. Berkovec vielä lopulta vetää otsikon Prikryl.Vuonna viime hetkellä vielä lisättiin toinen tavoite vuorotellen Cervenka kotiin.

“Oli pitkä ilmapallo Vukiho (Vukadinović). Odotin, että voisin antaa, eli jätti minut aluksi ei toimi, mutta sitten se minulle heijastuu ja ammuin etutolppaa “, sanoo Robin neidon liigan tavoite uralla.

Slavia voitti vain toinen viime yksitoista kierrosta, kun taas Dukla ulos kolmantena peräkkäisenä menetetty ilman teki maalin. “Dukla oli vahvempi pallo mutta ei paljon pisteytys mahdollisuuksia.Meillä on ollut enemmän heistä ja olemme ansainneet sen ansaitsevasti tästä näkökulmasta. On häpeä, että toinen tavoite ei ole tullut aikaisempaa, koska päätelmä olisi hiljaisempi “, Beranek lisäsi.