Sir Philip Craven sanoo, että ryhmätyö tekee Rio Paralympic Games menestystä

Rate this post

Kansainvälisen paralympiakomitean puheenjohtaja on sanonut, että taloudelliset ongelmat, jotka ovat varjelleet pelien kertymisen täällä, ei saa koskaan enää sallia tapahtua.

Kahden viikon kuluttua varoituksesta, että ennennäkemätön rahoituskriisi oli jäänyt 56-vuotisen historian haastavimmista olosuhteista kärsivät paralympialaiset ennustivat pelejä muistamatta, mutta kritisoivat Rio 2016: n järjestäjiä siitä, että he eivät ilmoittaneet IPC: lle tarpeeksi pian budjetista.

” Viestintä on No1 “, Craven sanoi. “Jos sinulla on ongelma, älä kerro meille siitä kuudesta tai seitsemästä viikkoa ennen paraolympiakisojen alkua. Se on naurettavaa. Jos kritisoidaan Rio 2016: sta, se on minun kritiikki. Mutta emme näytä syyllisyyden jakamisesta, etsimme tiimityötä.Sitä meillä on.

“Kaupungilla meillä on suuri apu pormestari Paesilta ja hänen tiimeiltään. Meillä on satoja kuljettajia, joita kaupunki tarjoaa kuljetuksen tukemiseksi. Mutta parempi ei koskaan tapahdu uudestaan ​​tai pudotan kuolemaan puolivälissä olympialaisissa. “

Craven kuitenkin sanoi, että kahden viikon yhteinen ponnistus on antanut hänelle luottamusta siihen, että Rio tuottaa menestyksekkään Pelit huolimatta hitaan lippumyynnin aiheuttamista leikkauksista, Brasilian kamppaileva talous ja varat ohjataan olympialaisten kustannusten kattamiseen.

Cravenin julkinen väliintulo katsotaan IPC: ssä hetkenä, jolloin järjestäjät olivat jumittuneita myöhässä toiminta.Paniikki oli, kun lipunmyynti oli viime kuussa 200 000, mutta luku oli noussut 1,658 miljoonaan ennen kilpailun ensimmäistä päivää, ja järjestäjät toivovat, että kohtuuhintainen hinnoittelu tekee heistä 2,4 metrin tarkistuksen.

Toinen tärkeä huolenaihe oli se, että joukkueet eivät voineet osallistua järjestäjien myöhästyessä maksamalla jopa 8 miljoonan dollarin matka-avustuksia. Sen jälkeen kun IPC on julkistanut rahaa Brasiliassa, IPC on julkaissut varoja keskiviikkona maksaakseen jäljelle jäävät avustukset 10 ryhmälle laillisen kiistan jälkeen, kun liittovaltion hallitus on varmistanut, että 159 maata ja kahden pakolaisen muodostamaa ryhmää Kilpailevat mitalit.IPC ei tiedä, miksi edustajat Comoreista ja Liberiasta eivät ole saapuneet. Craven sanoi, että urheilijoiden kylän mieli on ollut hyvää tällä viikolla. “Ihmiset puhuivat minulle liikenteestä ja sanoivat menevän hyvin”, hän sanoi. “Leikkauksia on tehty. Mutta kaikki kädet pumput ovat. Ihmiset tällä hetkellä ovat kunnossa. Katsotaanpa, miten asiat kehittyvät kilpailun alkaessa.On aina ongelmia, mutta te reagoi ja ratkaise ne. “

Craven, joka vaati, että hänen suhteensa Thomas Bachiin säilyy vahvana huolimatta Kansainvälisen olympiakomitean puheenjohtajasta, joka puuttuu keskiviikon avajaistilaisuudesta muistomerkki Saksassa, puolusti IPC: n päätöstä antaa täydellinen kielto Venäjän paraolympiakomitealle todisteita valtion sponsoroidusta dopingista. “Ei ollut epäilystäkään siitä, että Venäjän valtio sponsoroi dopingia ja tavallaan yrittää laillistaa, että urheilijoiden hyväksi voisimme sietää”, hän sanoi.