Silta puuttuu tavoitteita, pisteitä, rafani. Ja ultras uhkaa: Taistele tai kuole

Rate this post

“Tämä on taistelu puhdasta elämää varten. Madhouse. Kauhu. Neljästä kevään pelit ja nolla pistettä joukkueensa johtoon juosta, horkotěžko jatkamme “, hän savuava kokenut puolustaja Jan Prochazka tappion jälkeen 0: 1, mikä oli summa syksyn viides peräkkäin. Ja kaikki ilman laukausta!

“Tämä ei edes näytä pahalta unelmalta”, sanoi urheilujohtaja Anton Stehlík. “Emme maaleja, ja että laiminlyönti ja rangaistus on räikeä”, ajatteli rangaistuspotku Danoského, joka osui kehyksiin.

Mostecka hytissä näyttää mielipuolinen kapteeni Koukal puhumme nuorempi pelaajat eivät kuuntele vanhempia. “Jokaisen on tehtävä se pelastaakseen sen, eikä pelkästään pelaamaan jalkapalloa.Jokaisella on napata pahoinpidelty ja jättää kaikki kentällä “ja syyttää Walk.

Jännitteet nuoret – vanha pomo myös tuntuu Stehlík. “Varmasti nämä asiat sanovat hytissä, tiedän siitä”, hän ei. “Danoski jo leikkasi liigassa, mutta joku sai lisää kokemusta rangaistuksen karsimiseksi. Ehkä Koukal halusi mennä hänen luokseen, mutta Danoski uskoi. Samalla Koukal on edelleen vihreä mies. En pahoillu, että kokeneet ovat vihamielisiä. Mutta jos se on, ei ole mitään jännitystä. ”

Mutta entä se? Sakot, perimmäinen? “Tässä on ainoa ultimatum, jota pelaamme alasajosta. Ei ole muutakaan tarvetta. Jokainen pelaa itsestään. Hänen rinnalleen luonteensa vuoksi “, Prokázka huomautti Baníkin logosta; hän vielä muistaa ensimmäisen minuutin ajat. Jopa ohjaaja Stehlik sanoo: “Veitsen kaulalle antaa itse pelaajat.Kun pudotamme kolmanteen liigaan, monet heistä voivat menettää toimeentulonsa. Se on heidän motivaatiotaan. Uskon kuitenkin, että joukkue ei ole niin paha, mutta selviämme! ”

Pere i Pavel Medynský, kolmas valmentaja jälkeen Raszyk ja saksalaiset Jeratovi. Joukkue väsymättä huutaa ulos penkistä, mutta ikään kuin pelaajat jäisivät. “Kaikkien on ymmärrettävä itse, mitä oli tekeillä, ja että pelaajat eivät halua käyttää,” Walk näkee suuren virheen joukkueen. “Meiltä puuttuu blatancy.”

Medynského valittaa eikä Stehlík. “Neljä voittoa ilman maalia voisi merkitä mahdollisuutta toisen valmentajan korvaamiseen, mutta emme ajattele sitä. Joukkue ei kaipaa peliä, mikään vastustaja ei ole koskaan pelannut, meillä ei ole tarpeeksi tavoitteita.Mutta me olemme hermostuneita lopullisessa hyökkäyksessä “, sanoo pomo. “Siksi pääsemme siihen.”

Tavoitteet yli kultaa! Mutta miten ne voivat tapahtua? Se on enemmän huolissaan, kun se ei ole hyvä. “Valitettavasti et voi kertoa kenellekään: Ole rafaani. Et opi tätä. Aivan kuten ohjaamon johtaja ei voi valita, sen täytyy mennä luonnollisesti. Persoonallisuus vähenee yleensä, meillä ei ole vahvaa voimaa. Ja niin emme ole, “Medynsky tiesi. Ja siksi moskeijan fanien surut ovat nousussa. “Jos se ei ole lakien ulkopuolella, anna heidän tehdä mitä he haluavat. Jokaisella on oikeus kritiikkiin. Tämä on tšekkiläinen kansakunta: jos se epäonnistuu, kaikki on väärin, kun se on onnistunut, kaikki on hienoa “, Stehlík ajattelee. “Mutta meillä on ilo kulkea ja rohkaista.Uskon, että pysymme yhdessä. “” Sunnuntain ottelu viimeisessä Kölnin tuomioistuimessa kertoo meille tarpeeksi.