Sheffield Shield: Ferguson putoaa halvasti Peter Handscombin osuuksina 215

Australian vakiintunut No6 Callum Ferguson teki testinsa valinnasta, että Etelä-Australian Sheffield Shieldin ristiriidassa Queenslandia vastaan ​​ei ole suosiota. Victoria’s Peter Handscomb ja Tasmanian Alex Doolan, jotka molemmat tekivät kaksinkertaiset vuosisatoja täytetyssä krikettipäivässä, oli parempi. Bullsin ensimmäinen sisävuoro 475-7. Queensland julisti sisävuoronsa 15 minuuttia ennen lounastauhaa veteraaninpitäjän Chris Hartley 72: n kanssa. ), Travis Head (37) ja Jake Lehmann (7) jättivät huomiotta suuret pisteet, joita he etsivät.Fergusonin tulipalo oli No3: ssa Etelä-Australiassa, ja se hikoilee Test-tulevaisuudessa. Kaikki vakiintuneet australialaiset batsmenit lähetettiin takaisin Shieldin tehtävään tällä viikolla hakemaan töitään uudelleen Hobartissa Etelä-Afrikkaan kohdistuneen toisen testitappion jälkeen.

Ferguson, 31, oli debyytti debyytti Tasmaniassa. Mutta kansallinen valitsija Mark Waugh sanoi, että jokainen, joka teki tämän viikon Shield-kierrosta “150 tai 100”, otettiin huomioon ensi viikon kolmannen yön testissä Adelaideessa. Pelaaja, jolla on rauha hänen valmistelunsa & amp; mekaniikka.Jokaisen pelin parantaminen #star # 447November 18, 2016

Victorian Handscomb on valinnut nimensä kansallisten selektorien eteen, lähettämällä 215 356 toimituksesta, kun Victoria ilmoitti 510-6 päivänä myöhään päivänä. Kuohuviini kolhi panee oikeanpuoleisen väkivallan paikalle, jonka Adam Voges todennäköisesti vapauttaa, ja joka on suljettu pois muualta Länsi-Australian taisteluista Tasmanian kanssa.

New South Walesin keilailijat ilman suurta palkintoa SCG: ssä, testipyöräilijä Nathan Lyon toimitti hedelmättömän 0-141: n 39: stä ylioppilasta Steve O’Keefestä, joka otti 1-107 37: stä. Uuden pallon keulamiehet Doug Bollinger (2-67) ja Trent Copeland (2-76) olivat Bluesin menestyksekkäimpiä keilailijoita 160-vuotisjoukkueessa.Blues on 95-2 vastauksena David Warnerin (11) ja Steve Smithin (8) jo hylkäämään.

Travis Dean (134) ja Cameron White (75 ei ulos) olivat muita tärkeimpiä tekijöitä. Bushrangersin pisteet. Bushrangersin kapteeni Matthew Waden julistus tuli 10 minuutin kuluttua teetä perjantaina. Handscombilla on 225 kumppanin kanssa avaaja Dean ja 142 valkoisella.

Ensimmäinen unohtunut uransa kaksinkertainen vuosisata, jonka unohtanut mies Alex Doolanilla on Tasmania hallitsevassa asemassa kahden päivän jälkeen, kun he ovat olleet ristiriidassa Länsi-Australian kanssa Waca Groundissa . Doolan ei olisi voinut poimia parempaa aikaa palauttaa lomake, joka johti siihen, että hän pelasi neljä testiä, kaikki vuonna 2014.

Viimeinen oli Dubaissa Pakistania vastaan ​​lokakuussa 2014, ja Doolan vastasi WA perjantaina, jäljellä 202 ei ulos.Simon Milenko on hänen kanssaan viisi. Doolanin koputus oli Tasmanian selkäranka, joka päättyi päivään 388-7 olemaan 126 ennen Warriorsia.

Doolanin mahdollisuuksia järkyttää Testimerkinnän auttoivat vakiintunut aamupäivä Adam Voges. WA-kapteeni ei todennäköisesti ota osaa peliin tai olla käytettävissä ensi viikolla Etelä-Afrikkaa vastaan ​​Adelaidessa. Se on Doolanin kahdeksas ensiluokkainen vuosisata ja ensimmäinen kaksinkertainen tonni.

Doolan näytti tyylikkäästi läpi 33 rajan ja kaksi kuusi vuotta 311 toimitukseen nähden ja oli erityisen vahva asemassa.Hän nosti vuosisadansa Nathan Rimmingtonille ja 150: lle koukulla otetulla koukulla, jossa oli valtava kuusi pois D’Arcy Shortin ranteesta.

30-vuotias on ollut hyvässä kunnossa muodostaa tänä kesänä 67, 87 (ei), 93 ja 79 peräkkäistä Matador Cupin yhden päivän ottelua. Tasmania aloitti päivän 60-2 Jackson Birdin kanssa ensimmäisenä wicketina yökellakoneena 22. Hänellä oli lyhyt keskustelu Trevor Hohnsin valitsijoiden uuden puheenjohtajan kanssa.

Doolan sai vankan tuen George Baileylta (24) Beau Webster (27), James Faulkner (13) ja Jake Doran (41).Jason Behrendorffilla on 3-73 WA: lle ja Simon Mackinille 2–91. iloinen nähdessään hänet pelaavan niin hyvin. ”Se oli kaunis sisävuoro ja hän asetti itselleen tavoitteen päihittää päivä. Voit pisteet 200 on ilmeisesti fantastinen, mutta merkitsemällä, että tavoite on lähetetty todellinen viesti koko tiimimme, Bailey sanoi.

“Hän on aina tuntenut, jos hän voisi yhdistää hyviä esityksiä, jotka hän on tarpeeksi nuori voidakseen tehdä merkittävän panoksen kyseiseen testiryhmään.Hänen parhaimmillaan hän on yksi maan parhaista batsmeneista, ja hänelle on fantastista tuoda muotonsa todella vahvasta Matador Cupista Shield-kaudelle. ”

Justin Langer on varma” kova bloke “Voges voi palaa voimakkaasti pahan pään iskuun, joka jätti hänet käymään Wacassa. Perjantaina WA valmentaja Langer sanoi, että Voges tunsi silti heijastimen vaikutuksia kypärän takaosaan, jonka hän joutui joutumaan eläkkeelle loukkaantuneena torstaina 16. päivänä.

“Se oli huono isku, ja se oli vähän kuin nyrkkeilijä, joka löi,” Langer kertoi Fox Sportsille. ”Onneksi hän voisi kävellä pois ja hän on toipumassa melko hyvin. Hänellä on päänsärky tänä aamuna, ja hän on hieman röyhkeä.Hänellä ei ollut paljon unta viime yönä, ja ne ovat klassisia oireita. ”

Vogesin pitäminen testipaikallaan oli jo hämmentynyt useiden hiljattain tehtyjen vikojen jälkeen. Kun hän on käsitellyt omia aivotärähdysongelmiaan myöhemmin testikarjassaan, entinen avaaja Langer tietää, että heitä voi olla vaikea kääntää takaisin. Valmentajalla ei kuitenkaan ollut epäilystäkään siitä, että Voges kykeni siihen, kuvailemalla WA: n kippariaan “Australian kriketin kovaimpina”.

“Hän on joustava ja kova ja yksi niistä asioista hän joutuu tekemään, että hän palaa takaisin hevoselle ja aloittaa lyömisen uudelleen ”, Langer sanoi. ”Kun sinulla on tällainen isku kokemuksesta, kestää vähän rohkeutta ja aikaa saada strategianne siitä, miten kohtaat lyhyen keilailun.Jos hänellä on nälkä tehdä niin, hän tulee olemaan kunnossa. ”

Langer oli hieman turhautunut vertaamalla Phillip Hughesin kuolemaan milloin tahansa, kun lyöjä joutui päähän lyhyellä äänellä. toimitus. ”Näin oudon otsikon, että se oli melkein toistuva, mutta monet kaverit osuvat kypärään ja se on osa peliä, jota pelataan”, Langer sanoi.

“Hughesy oli hämärä onnettomuus ja siellä siitä on niin paljon sanottu. Olen nähnyt, että monet kaverit saavat osuman ja menevät alas ennen ja jälkeen, mutta ruumis ja mieli ovat hyvin joustavia. On mukavaa nähdä Vogesyn varmuuskopio ja hän on toivottavasti menossa eteenpäin.