Pratonevoso. Grand Final Gira alkaa. Hän voi todistaa minulle, sanoo Dumoulin

Toisin kuin muut Alpine triptychin vaiheet, ainoa nykypäivän vaikeista kiipeilee. Hän sai myös neljä tähteä viidestä mahdollisesta järjestäjiltä.

Pratonevoso-hiihtokeskukseen kävijät odottavat ratsastajia 196 kilometrin päähän. Tällä nousulla on 13,9 kilometriä, ja sen keskimääräinen kaltevuus on 6,9 prosenttia, se on vakaa, ilman hankalia ramppeja.

Kuitenkin äkilliset muutokset maastossa 182 jälkeen, pääasiassa litteät kilometrit, voivat aiheuttaa ongelmia pyöräilijöille. Ja Giro ei ole mitenkään päättänyt.

“Giro päättyy sunnuntaina Roomassa! Ennen, ei missään muualla, sanoo puolustusasiamies Tom Dumoulin . Toisesta sijainnista hän menettää 56 sekuntia Simon Yatesin johtajalle ja lupaa: “Minä hyökän Alpeja.Minun täytyy. ”

Tuleeko se tänään?

Luultavasti kyllä.

Dumoulin ei sano, että kaikki kolme alppia petollisia kohtia. Tämä on sellainen vaihe, jossa minun pitäisi johtaa hyvin. ”

Se muistuttaa häntä viime vuoden Oropasta, jota hän hallitsi, kun hän lopetti ja ohitti Naira Quintanan .

“Minusta tuntuu hyvältä.Niinpä näytän Pratonevosissa, “sanoo Sunweb.”

“Dumoulinin kunto on jopa parempi kuin viime vuoden Giru,” Groupama-FdJ: n 5. Thibaut Pinot jatkaa tuomiota. “Jos Yates ei olisi täällä, Tom olisi tehnyt niin, vaikka tämän vuoden Girolla on vähemmän aikaa vievää ajokilometriä ja tiukempia vaiheita kuin viime vuonna.”

Dumoulinin ongelma on siinä, että Yates on täällä. “Ja se on vahvempi kuin viime vuoden Quintana”, Pinot lisää.

Simon Yates on pukeutunut ruusuja yksitoista vaihetta. Aktiivisista pyöräilijöistä he ovat käyttäneet Girua vain Vincenzo Nibalia (21 vaihetta) ja Tom Dumoulinia (17) pitkään.

“O.K. Olen hieman väsynyt, mutta kuka ei ole? ”Yates sanoo.Kävely Pratonevosolla tuntee hyvin, testasi häntä valmistautumalla Giroon, hän ei pelkää häntä.

Mitcheltonin strategialla pitäisi olla klassinen ääriviivat. Varo, kuka pakenee, sitten lentokoneessa, jossa on Svein Tufte, Sam Bewley ja Chris Juulem-Jensen. Sitten Roman Kreuziger, Mikel Nieve ja Jack Haig “toimittavat Yatese Pratonevosille niin paljon kuin mahdollista.

Estéban Chaves , jonka muoto ei ollut vakuuttava aikaisemmin, on edelleen kysymys.

On epätodennäköistä, että Yates yrittäisi samanlaista, tuhoisaa hyökkäystä kuin Sappady-vaiheessa. >

“Minun ei tarvitse nyt hyökätä ja mennä aggressiivisesti”, sanoo Brit. “Minun ei tarvitse tehdä mitään.Katson vain Tomia ja muita kavereita pois yleisluokituksesta ja katsella niitä. Olen mieluummin konservatiivinen ja puolustava.En tarvitse enempää kuin minuutin lyijyä. ”

Hänen urheilunjohtaja Matt White uskoo, että Mitchelton-Scott voi myös hyötyä pyöräilijöistä, jotka haluavat rikkoa voittajien lopulliset vaiheet : “He hyökkäävät toisiaan ja pakottavat toisiaan.”

Kolmas paikka pitää Domenico Pozzovivo Bahrainista Merida, jolloin menetys on 3:11 minuuttia. Neljäs Chris Froome menettää 3:50 ja viides 4:19 minuuttia. Hän ajattelee edelleen Miguel Ángel Lópezin palkintopallia, jolla on 5:37 minuutin ero seitsemännellä sijalla.

Kuitenkin hän on tyytyväinen viiden kerran Chris Froomin isoisän mestariin “Vain” taistelu korokkeelle?

“Chrisille palkintokorokkeella ei ole huono tulos.Silti hän toivoo yhä enemmän, sanoo Nicolas Portal , Sky Sports Director. “Emme halua Yatesin rikkoutuvan, tai emme odota liikaa, mutta jos näin tapahtuu, haluamme olla valmiita. Se on fyysinen ja henkinen taistelu seuraavien kolmen päivän aikana. ”

Froomin esitys on toistaiseksi ollut epäjohdonmukainen, hän on menettänyt jatkuvasti aikaa vuoristossa, mutta hän voitti myös Zoncolanilla. Tiistai oli vireillä ja keskiviikon vaiheen jälkeen hän sopeutui positiivisesti sateeseen, kun hän kirjoitti: “Tänään se oli kilpa kuin juniorilennot, alusta loppuun asti. Mutta minusta tuntuu hyvältä. Meillä on kolme todella kovaa päivää.”

Ainoastaan ​​kolmannen kerran Pratonevoso juoksi Giran lavalla.

Vuonna 1996 Pavel Tonkov voitti.

Vuonna 2000 Stefano Garzelli

Molemmat on kirjattu Giran yleisten voittajien vuosikirjaan. heidän pysähtymisensä tänään?