Petržela meg akarja kínozni Spartát, ami segítene a Slovácko-nak és Pilsen-nek

Milan Petržela a cseh bajnokság első fordulójában tapasztalja meg a régi időjárás meztelen fűszeres premierjét. A Pilsenben megkötött szerződés befejezése után az egykori képviselő visszatért a Slovácko-ba tizenhárom év után, majd Bet365 sportfogadás bónusz vasárnap a Spartán játszott, azaz a régóta rivális Victoria ellen.

A Spartaba való visszatérés a Slovácko mezben egy másik dimenzió lesz a 36 éves támadó középpályás számára. Letná-nál 2003 szeptemberében a legmagasabb versenyben előadást tartott, és az első bajnoki célját adta. – Igen, emlékszem, 1: 3-at elveszítettünk – harcolt a pontos eredmény.

Letná-nél számos heves csatát tapasztalt Viktóriával, a Pilsen-pálya és a nyugat-csehországi hosszú távú jelenléte valószínűleg vasárnap is szerepet játszik. – A Pilsen srácai gyűlöltek, hogy valamit játszhassak, és kedvencem legyenek Letná-ban – mondta Petržela.

De most már csak a Slovácko segítségére gondol. “Elsősorban saját magunknak fogunk játszani, és megpróbálunk bajba kerülni a spártákkal. Számunkra ez sikeres lenne, és még mindig segítek Victorianak” – mondta mosolyogva.

A Slovácko két éve jelentkezett, és úgy véli, nagyszerű. – Biztos vagyok benne, hogy egy év alatt nem fogok csomagolni – mondta. A feleségével és a négy éves lányával Uherské Hradištěba költöznek, ahol az őshonos Vyškov régió rokonai ingadoznak a Bet365 online fogadási útmutatók mérkőzésekre. “Csak egy aktív karrier végénél fogjuk eldönteni, hogy hol kell rendezni,” mondta Petržela.

Most új helyzet vár rád. Játszott a Pilsen-i címeken és európai csészéknél, úgy néz ki, mint egy harc a szlováki laktanyákból való kilábalásért, ahogyan azt Martin Svědík edző mondta. “Tudom, hogy itt más célok vannak, mint Pilsenben, de szeretnék visszatérni a klubba, ahol visszajöttem a világba. Most szeretnék segíteni a Slovácko-t a lehető legjobb helyszínen, nem csak a mentésért akarok játszani,” mondta Petržela.