Pelaaja keskeyttää: paras rangaistus NFL joukkue voisi toivoa

Pelaaja keskeyttää: paras rangaistus NFL joukkue voisi toivoa
Rate this post

Paras NFL-joukkueet taistelevat joka kaudella ansaitakseen yhden halutuimmista kahden parhaan siemeniä pudotuspeleissä. Ei siksi, että se ansaitsee heille palkinnon tai bannerin – vaikka se on sellainen asia, jonka Indianapolis Colts olisi ehdottomasti pidettävä banneri-arvoisena – vaan koska se antaa pelaajille viikon ja kotipelin. Sitten on joukkueita, jotka tekevät niin hyvin tavanomaisessa kaudella, että heillä ei ole mitään jäljellä pelata joulukuun loppupuolella ja ansaitsevat huippupelaajilleen ylimääräisen toipumisajan myös viikolla 17.

Aika pois. Levätä. Kotona. NFL-joukkueet pitävät näitä asioita tärkeinä. Ja hyvästä syystä. Ammattilaisjalkapallo on julma urheilu, joka jättää jokaisen pelaajan mustelmia, murskattuja ja haukkumattomia, kun pelaat koko 16-pelikauden. Jopa punters.Ei ole mitään keinoa sen ympärillä, paitsi jos saat jonkin aikaa ennalta määrätyn ajan.

Vielä kauden lopussa olevat pelaajat eivät tuota tuloksia useimmille joukkueille toivottavasti. Alle 25% Super Bowl -mestareista viimeisten 22 vuoden aikana oli ensimmäisellä kierroksella pudotuspeleissä. Kun syntymäpäivä alkaa, usein joukkueet, joilla on vauhtia ja säännöllinen rytmi menossa, ovat osoittautuneet vaikeimpia voittaa, eivät ne, jotka vain heräävät talven nokosta.

Näimme tämän viime kauden pikkutilan myös No1-siementen kanssa Super Bowlissa voittamassa AFC: ssä. Carolina ratsasti 14-0-merkillä runkosarjassa, mutta menetti sitten kaksi viimeistä viittä.Panthers todennäköisesti kärsivät liian aikaisin ja joutui Broncos-tiimiin, jonka Peyton Manning piti parhaan jalkapallonsa (joka ei vielä ollut kovin suuri), kun käytti keskikentän normaaliaikaa terveenä ja antoi kehonsa takaisin. Ehkä Cam Newton olisi ollut parempi helmikuussa, jos hän otti jonkin aikaa pois marraskuussa. Emme koskaan tiedä.

Me tiedämme, että bye week (s) v momentum kysymys asettaa valmentajat kovaa asemaa. He yrittävät välttää pudotuspeleitä varmistaakseen, että heidän pelaajat pitävät kiinni, vaikka kuinka loukkaantuneita ja loppujen lopuksi he ovat? Tai he yrittävät antaa veteraaniensa rentoutua joulukuun lopulla ja tammikuun alussa ja toivoa, että heidän pelaajat voivat yhtäkkiä kääntää kytkimen takaisin päälle, kun huippupotentiaali tulee kaupunkiin?Se on lähes menettämästä.

Jos vain olisi mahdollista antaa pelaajille tauko, pitää heidät terveinä ja saada heidät pudotuspeleissä kauden keskivälissä. Ehkäpä olemme vahingossa osuneet yhteen alueeseen, jossa Roger Goodell voi olla hyödyllinen. Goodell on katastrofi useimmilla aloilla, jotka ovat hänen työnkuvauksensa alaisia. Se ei ole kysymys. Mutta jos jotain NFL-komissaari tekee hyvin, se antaa villisti mielivaltaisia ​​ja usein epäonnistuneita sakkoja ja suspensioita. Viimeisten kuuden viikon aikana olemme nähneet Tom Bradyn neljäpelisuspensijaa palloa deflaatiota / matkapuhelimen etikettiä vastaan ​​ja Le’Veon Bell saa kolme peliä puuttuvista huumetesteistä luonnolliselle, suorituskykyä parantavaan aineeseen, joka on laillista yhä useammissa Yhdysvaltojen osavaltioissa.Kaksi NFL: n suurimmista tähdistä, jotka pelaavat kahdelle suurimmalle Super Bowl-suosikille, kun komissaari on jättänyt aikaa katsomaan kotoaan, kun he ovat pienemmät vastustajat lähtevät ulos ja teurastavat itsensä ensimmäisen kauden aikana. Koska rangaistukset menevät, ne ovat melko suuria. Brady ja Bell varmasti haluavat pelata viikkoa 1, mutta se on vain siksi, että he eivät ole vielä ymmärtäneet, että he ovat onnellisia siitä, mikä voisi olla NFL: n uusi markkinoiden tehottomuus: käytä suspensioita keinona pitää pelaajat terveinä ja keskiosassa muodossa jälkiseuraajaksi.

Joukkue ei vielä tee tätä. Mutta ehkä heidän pitäisi. Monet asiantuntijat ovat jo sanoneet, että Bradyn keskeytys auttaa viime kädessä patriootteja – sinä todella sisältyvät – niin ole suunniteltuja ja määrätietoisia keskeytyksiä seuraava looginen askel?Ja ei, kukaan ei kannata Greg Hardy -tyyppisiä toimia saadakseen keskeytyksen Goodell’s Wheel of Punishmentsin kautta. Vain uhratut, väkivallattomat rikokset, kiitos. Sinun pienen määrän marihuanan omaisuutta, toistuvasti yhtenäisiä rikkomuksia, kieltäytymällä kääntämästä kännykkääsi yhdelle Amerikan epäedullisimmista yritysjohtajista (erittäin tungosta, varmasti). Tavoitteena lomaa voidaan saavuttaa pienillä, tyhmillä tavaroilla, jotka saavat NFL-pelaajia kielletyiksi. Asiat, jotka ovat kaukana Aaron Hernandezin väärennöksistä. Vain viime viikolla Goodellin uhkailun uhalla puolustautuvat tähdet James Harrison, Clay Matthews ja Julius Peppers suostuivat vastaamaan liigan kysymyksiin niitä vastaan ​​tehdyistä syytöksistä vuoden 2015 Al-Jazeera -raportissa.

Mikä menettämä tilaisuus. Harrison on 38. Peppers on 36.Matthews on 30. Kaikki kolme ovat vaiheessa urallaan, jossa heidän ruumiinsa voivat käyttää muutamaa ylimääräistä viikkoa pois kauden aikana. Ja jokainen pelaa joukkue, joka pitäisi pystyä käsittelemään tekemään postseason edes ilman niitä kokoonpano osa aikataulua – sama kuin Brady ja Bell. Miksi et hyppiisi haastatteluja, ottaisi neljän pelin keskeytyksen, palaatte takaisin energiaa ja reunaa oikein, kun pelit alkavat todella vaikuttaa? Turning Goodellin yksi todellinen suspensio-rakkaus häntä vastaan ​​olisi äärimmäinen F-te, joka on komissaari, enemmistö NFL-pelaajista halveksi, Harrisonin päällikkö heidän joukossaan. James Harrison (@ jharrison9292) @nflcommish ei ole hauskaa, kun kani sai aseen? 10. syyskuuta 2014 Goodell on rankaistunut voimansa aikana niin paljon, että saada keskeytetty.Brady ei ole pudonnut sponsoreiden eikä booed Bostonin ympärillä. Mikä on pahin, mikä voi tapahtua, jos pelaajat alkavat avoimesti yrittää saada aikaa pois? Goodell saa strategian tuulen ja keskeyttää sen? Mies menettäisi mielessään. Täällä ei ole huonoja tuloksia. Valmentajat haluavat pelaajansa pysyvän terveinä ja tuoreina, mutta he myös haluavat, että he rakentavat vauhtia kauden loppupuolella. Ainoastaan ​​saattaa olla, että keskeyttäminen alkuvuodesta on ainoa tapa tehdä molemmat. Tule, NFL-joukkueet. Ajattele laatikon ulkopuolella. Varsinkin jos ajattelu laatikon ulkopuolella on jotain, joka voi saada jousituksen.