Mrazek teki vain yhden maalin, mutta Detroit sanoo hyvästit pudotuspeleistä

Tšekin maalivahti Petr Mrázek, joka on vain toiminut kolmannen ottelun jälkeen, ansaitsee ihailua Detroitista huolimatta. Kolme kierrosta hän teki yhden nollan ja maksoi vain neljä kertaa. Tampa Bay ei kuitenkaan riittänyt, Salama lähti tasaisesti 4: 1 otteluihin. Mutta ei kerran löytänyt reseptin suurelle pyyntimiehelle Ben Bishopille. Amerikkalainen maalivahti äänestettiin ensimmäisenä tähtinä Mrázekin edessä ja ainoa Killornin maalintekijä.

Mrázek valitsi yhden heikomman hetken. Hän juoksi 59. minuutilla, kun tšekki maalivahti ei ollut johdonmukainen tavoitteen alussa.Ryan Callahan otti hänet takaisin takatyynylle ja löysi Alex Killornin nopealla ohella maalialueella. Hänellä oli jo ollut helppo tehtävä ja peli ja päätti koko sarjan. +/-: 0). Vieraileva hyökkääjä Pavel Dacjuk on todennäköisesti pelannut viimeistä NHL-uransa ottelua. Seuraavaksi kaudeksi hän haluaa perheen syistä palata Venäjälle ja pelata KHL: ää.

Sarja Rangers ja Pittsburgh välillä on myös selkeästi esitetty.Evgeni Malkinin hiljattain paluumatkalla innoittamana vieraat valloittivat kuuluisan Madison Square Gardenin, jossa oli selkeä piste 5: 0 torstaina ja 3: 1 sarjassa.

Viimeisen pelin päätähti oli edellä mainittu venäläinen hyökkääjä, joka ajoi maalivahti-legendan Rangers Henrik Lundqvistin penkille tasapainolla (2 + 2). Eric Fehr lähetti heidät johtoon 69 sekunnin kuluttua avaamisesta, ja Patric Hornqvist käytti hyväkseen 8. minuuttipeliä ja Conor Sheary nousi kolmeen pisteen eroon 17. minuutissa. Lundqvistan suorituskyky New York Gatessa päättyi toisen jakson alussa, kun hän käytti Malkinin toista valtakuntaa.

Sama pelaaja naimisissa 44-vuotiaana.viimeinen sana, kun hän asetti lopullisen pistemäärän uudelleen 5: 0: lle Pittsburghille. Malkinin lisäksi on syytä mainita uuden tulokkaan suorituskyky Matt Murray’n voittajien portissa, joka loukkaantuneen Marc-Andre Fleuryn puuttuessa näytti 31 interventiota ja puolustaa ensimmäistä pelikokemusta. että vain vierasjoukkue voittaa Nashvillen , jossa on Anaheim . Predatorien kahden ensimmäisen ulkona onnistumisen jälkeen (molemmissa tapauksissa tiukka 3: 2-pistemäärä) kaksi Ducks voitti, 3: 0 ja viimeiset 4: 1.

Johtaja kapteeni Ryan Getzlaf. Predators palasi peliin 32.Yksi minuutti tasoittamalla Mike Fisher, joka on edelleen teko, Ducks kaksintaisteli vielä kaksi maalia. Nate Thompson ja Jamie McGinn ottivat johtoaseman nopeasti 38. ja 39. minuutilta. Ottelun ensimmäinen tähti oli Frederik Andersen, joka teki 30 pistettä 31 vastustajaa vastaan. 2: 2-ottelussa sarja palaa jälleen Nashvillelle. Louis , joka saapui torstaina 3: 1 -jäseneksi peleissä.Säännöllisenä aikana molemmat leirit murtautuivat lopulta 3: 3-sovinnolla, vaikka Blackhawks johti 3: 1 kahden kolmasosan jälkeen, mutta Blues tasoitti kaksi osumaa kolmannesta ja teki draaman.

Ensimmäinen kaksikymmentä minuuttia ei tehnyt päätöstä. Jääkiekon maraton päättyi toisen kokoonpanon neljäntenä minuuttina, joka oli symbolisesti kilpailutekijän tuottavin mies Patrick Kane. Amerikkalainen sikla kiertää nopeasti portin ja saavutti vapaan kiekon edellisen laukauksensa jälkeen, ja se liukui nopeasti Brian Elliottin häkin altistuneeseen osaan. Tšekin duo, Michal Rozsival – Tomas Fleischmann, ei puuttunut viidenteen sarjaan.Molemmat pelaajat olivat vain joukossa ei-pelaajia, kuten Dmitri Yashkin oli perinteisesti kotimainen. Joten

Chicago palauttaa sarjan takaisin jäähänsä, jossa se katkaisee toisen vastustajan miekan lauantaina.