Motlik potkaisi seitsemän, ja Pilsenin käsipallot ovat kulta taas vuoden kuluttua

Lovosice syöksyi Pilseniin ajoissa, koska hän on kahdessa ensimmäisessä pelissä. Kiitos trefám Chroustovského kotimainen tiuskaisi kolme maalia tavoitteet ja vasta kuuden minuutilla vieraat ampuja kautta valvoa Milan Škvařil. Vaihdettaessa Plzen maalivahti Motlík Smida hänen voimistelu deptal Adamik leikkausta.

“He päättävät hermoja ja minä 45 vuoteen ollut” blažilo Motlík, likomärkä samppanjaa. Mutta Chroustovský, joka tänä vuonna samasta tilanteesta sulkea cupin loppuottelu, kiroten: “Valtava pettymys, se ehkä koskaan unohda. Ilmapallo pysyi kädessäni, mutta ei ole mitään syytä anteeksi, onko pallo jumissa. Heitin sen väärin ja pahoillani siitä, koska me kaikki toimimme.Olimme 55 minuuttia parempi! ”

Lovosicen myydään aulassa yllättää Plzeň puhkeamista, koska hän on ensimmäinen kaksi ottelua. Kiitos trefám Chroustovského kotimainen tiuskaisi kolme maalia tavoitteet ja vasta kuuden minuutilla vieraat ampuja kautta valvoa Milan Škvařil. Vaikka Home Plzeň maalivahti Motlík muuttunut Smid, hän deptal voimistelu menettelyt Adamik. “Kotimaan pelataan alkupuoliskolla hämmästyttävä. Erityisen yksinkertainen. Mikään keksiä heti kun hän oli avaruudessa palanut, “kehui Pilsen valmentaja Martin Šetlík.

Ahead lovosických metsästäjien varttui viisi maalia jo lopussa puoli-aikaa, mutta Pilsner Talent askel aurinko askeleen lähempänä tauon jälkeen, I Motlík jälleen maalin, hän maksoi.Mutta kun hän alkoi lyödä baari, frnkli kotiin, mutta jälleen Plzen čtyřgólové vaje poistetaan. “Luovuttaminen Me tempo, mutta silti piti meidät, emme ei hyppää enemmän”, pahoitteli Chroustovský.

Kolme minuuttia ennen loppua asianajajan sai ensimmäistä kertaa Ottelua läpivie bloomers Milano Škvařil, joka sitten puhaltaa tanko hajosi 52 sekuntia ennen tasapainoon. Golden Goal!

Viimeisin hyökkäys inhottava kotiin, mutta sen jälkeen virhe on Sýkora heitti seitsemän Chroustovský. Koska ensimmäinen maalintekijä ottelussa epäonnistui. “Ennen, se otti Jirka Motl, mutta lopulta menin minun. Ja koska olin muuttunut, joten kunnia sääntö, että menen muille. Mutta uskallan sanoa, että kukaan ei halunnut häntä “, hän ajatteli surullinen sankari.Hän myönsi voima Pilsen: “He ovat yksinkertaisesti paras joukkue neljä edustajaa, niillä hyvin liittimistä ja valmentaja Šetlík työ tehdään kääntyy. Minun on kunnioitusta hänelle, käsipallo on hyvin kaunis! ”

Valmentaja Champions Šetlík korostavat tiimityötä. “Meillä on joitain yksilöllisyyttä, mutta joukkue on hyvin taitettu ja soittaa pitkään yhdessä. Joka vuosi pelaajat hankkia kokemusta ja käyttää sitä. “Osmigólový Milan Škvařil tiivisti:” Meillä on erinomainen puolustus, erinomainen joukkue, erinomainen maalivahti. Olen iloinen, että tällaisissa mančaftu voin olla! ”

Plzen sai uuden kiertopalkinnon mestari, joka teki kuvanveistäjä Jakub Flejšar, valmentaja olympiavoittaja snowboardcross Eve Samková. Ja ehkä kultaa juhlitaan Victorian jalkapalloilijoiden kanssa, jotka voivat hyppää jo maanantaina.Isäntä Jihlava. “Jos otsikko ukopou, maanantaina, tiistaina tai keskiviikkona tapaavat neliö,” nauttii Šetlík.

Lovosicen vihdoin surra liikaa, kirkastaa hopea faniensa kanssa. “Meillä on johtajuutta Cupin menestyksekkäin kausi historiassa!” Kuin kytkin John Lando.

Lemmikit joka menetti lopullinen 0: 3 tulosta väliä vain yksi möykky. Mitalit saivat kuin muille, vaikka yleensä koristeltu hopeaa kuin ensimmäinen yksikkö. “Syöttäminen oli järjetön ilmapiiri, täysin epäammattimaista meidän wannabe ammattitaitoista johtamista”, hän nudged urheilujohtajalle Vojtech metsästäjät osaksi serbien unioniin. “Ennen kuin ilmoitimme, monet ihmiset lähtivät. Kesti noin kaksikymmentä minuuttia.Ja puolet joukkueesta, jossa mitali on vielä murtautunut kentällä…”