Mark Cavendish ottaa oikean olympia-palkintopallion, mutta moodiness pysyy

Rate this post

Joten ilmeisesti hän juhlasi poimimalla taistelua brasilialaisen tv-toimittajan kanssa, joka ehdotti, että hän aiheutti törmäyksen kilpailun avainkohdassa, ja heittivät muistokorttimallin, jonka medalistit saavat mikrofonilla mikrofoniin. Allekirjoittanut toimittaja oli samanlainen.

Ennen tätä oli ollut aikaa saada aikaan pieni sosiaalisen median myrsky ja ravitella tarinaa, joka on runtelemassa koko viikon ajan Bradley Wigginsin kanssa tekemisissäan kanssa hän on aina riitellyt kuin vanhempi veli.Mark Cavendish voittaa olympia hopeaa omniumissa, kun Italian Elia Viviani ottaa kullan Lue lisää

Kun Cavendish jäi pois voitokkaasta juoksuharjoituksesta, joka antoi Wigginsille viidennen kullan Manxman ehdotti, että hän oli jäätynyt pois. Nyt hän sanoi, että hän oli “erittäin onnellinen” heille.Mutta vielä täällä Olympic-lunastuksen hetkinä, kuten BBC pyysi häntä pitämään hetken ennen ilmestymistä, hän sanoi: “Sinä olisit suoraan Bradille, eikö niin?”

Se oli puhdas Cavendish. “Vuosieni aikana ammatillisena pyöräilijänä minua on syytetty monista asioista”, hän kirjoitti kerran. “Taivuttaminen yleissopimukseen ei ole kuitenkaan heistä.”

Se oli vähättely. Trouble, suoraan suhteessa hänen lahjakkuuteensa, seuraa häntä pyöreänä kuin magneetti.Joten se oli täällä pirteässä, kupliva velodromissa kenties paras ilmapiiri vielä jännittävä viikko.

109 kierrosta mennä 40 km pisteellä kilpailu, joka tarjoaa jännittävän irtisanomisen tämän kuuden tapahtuman testi taitoa, nopeutta ja kestävyyttä hän osallistui tyypilliseen draamaa.

Koreassa Sang-hoon lähetettiin yhdessä rönsyilevänä, hänen aurinkolasit lentävät ja myöhemmin viedään pois paareilla hapella peittää hänen kasvonsa, kun kilpa oli hänen ympärillään.

Se oli hilpeä hetki keskelle kauhistuttavaa toimintaa ja kiistattoman Cavendishin vikaa. Park pudotti aluslevyt ja pyyhkäsi myös johtajan ja mahdollisen voittajan Elia Vivianin. Facebook Twitter Pinterest Mark Cavendish vie hopeaa pyöräilyn omniumilla

Sen jälkeen Cavendish myönsi syytensä ja lähetti parhaansa Parkille ja Vivianille.Kuitenkin, kun italialainen kaatui kyyneliin kullan takertumisen jälkeen, kyselomerkki jatkoi vielä Cavendishin hopeaa.

Kun hänen poikansa Frey, joka kääntyy tällä viikolla ja joka saa ensimmäisen pyöränsä syntymäpäivänään mies, jolla on 30 Tour de France -tapahtuma voittaa hänen kaappiinsa, oli edelleen hikoilemassa siitä, että yksi sukka-laatikosta puuttui.

Mutta hänen kilpailijansa tässä raakalaisessa, loistavassa 160-kierroksessa ei ollut kysymys. “Myyrä sattuu”, hän rullasi pronssiaistin, Dane Lasse Norman Hansenin, kun hän rullasi ohi. Joten se tapahtuu. Varsinkin Cavendishin kanssa.

Mies, joka tekee logiikkapulmia vapaa-ajallaan pitääkseen mielessään jyrkästi, oli taktisesti pelannut kilpailua täydellisyyteen.Tietäen, että hän oli merkittävä mies ja Viviani oli luultavasti poissa ulottuvilta, hän oli paannut, tutkinut, puolustanut ja hyökkäsi houkuttelemaan hopeapisteitä. Hän vaati jälkikäteen, passiivisella aggressiivisella tavalla, että hän ei ollut ajatellut lainkaan kokemuksiaan Pekingissä tai Lontoossa. “Miksi? En pyörittänyt kummastakaan omniumia. “

Mutta hän ei olisi ihminen, jos hänen mielensä ei missään vaiheessa olisi mennyt takaisin Pekingiin, kun hän meni Madisonin suosikiksi ja teki yhdeksännen kun hänen kumppaninsä Bradley Wiggins, Sir Chris Hoy, Victoria Pendleton ja yritys oli ylistetty.

“Olin edelleen jotenkin Britannian pyöräilyvaijerin rotu”, hän myöhemmin ajatteli. Mutta jos olympialaiset eivät ole olleet hänen etusijallaan kuin muille brittiläisille ratsastajille, se on päätös, joka on maksanut pataa.Hän on suurimmaksi osaksi kaikkien aikojen suurin sprinteri. Neljä vuotta myöhemmin hän sai lopulta julkisen tunnustuksen, jonka hänen valtava lahjakkuutensa ansaitsi ja joka voitti Urheilupersoonallisuutensa sen jälkeen, kun hän oli luovuttanut maaleja mestari ja tuonut “Project Rainbow jerseyin” täyttämään Kööpenhaminassa. Hänen tehtävänsä oli saada Lontoon olympialaiset pois menestyksekkäästä ottelusta The Mallissa, mutta hänen joukkueensa heittivät linjojaan ja hän vetäytyi 29. sijalla.Brittiläisten ja hollantilaisten toimittajien on laskettava itsensä onnekas – sitten hän kääntyi BBC: n urheilutoimittajan puoleen “kysymään tyhmät kysymykset”.

Brittiläisen pyöräilyn joskus luostarin klaustrofobinen maailma on aina ollut mies hieman Mutta hänen satunnaisen herkullisuutensa vuoksi hän oli ihmisen mitta, joka hänen voitonhimoisessa ajassaan vei aikaa maksaa runsaasti kunnianarvoisuutta kaikille hänen ympärillään oleville. varsinkin valmentaja Rod Ellingworth, joka oli ottanut hänet toisesta onnistuneesta Tourista kunniaksi radalla vain 28 päivää myöhemmin. Hänen kahdeksan vuotta sitten takaisin Pekingistä hän joutui lainata Jason Kennyn hopeamitalin saadakseen päivitetty ensimmäisen luokan luokse, kuten muuhun joukkueeseen. Hänellä on nyt oma omat.RioRun