Manchester Cityilla on aseita vastustaa historiaa ja voittaa Premier League -voittaja

Rate this post

Ajoittain tällä kaudella liigan huippu on muistuttanut erittäin meluisaa, hidasta polkupyöräkilpailua, kun taas edessä olevat kyyhkyttivät suurta vaihteistoa, heiluttaen kieroa ja tarttui villinä kädensijoihin. Leicester City on voittanut vain kaksi viimeisestä kuudesta ottelustaan, mutta silti hallitsee kolmen pelipisteen ylittämistä pöydän yläosassa. Joulukuun alusta lähtien viimeisen kauden neljä parasta voittajaa viimeisten 20 liigan otteluiden välillä ovat voittaneet vain 14 yhteensä 36 ottelua.

Premier-liigan mini-tauko ennen helmikuun jatkoa -in on viimein kaventunut lievään mutta merkittävään neljän joukkueen erotukseen. Nyt näyttää turvalliselta sanoa, että yksi Manchester Citysta, Arsenalista, Leicester Citystä ja Tottenhamista voittaa otsikon ja siinä todennäköisyydessä. Tähän on kaksi merkittävää osaa.Ensinnäkin puuttuu joitain tuttuja nimiä otsikosta. Ja toiseksi kaikki neljä näistä joukkueista saavat vielä ainakin jonkinlaisen mahdollisuuden voittaa se muodon, lahjakkuuden ja ennen kaikkea heidän ympärillään olevien heikkouksien perusteella.

Tästä Manchester City on suosikki, vahvuudet edestä, vaikka he taas heittivät heikkoutta takana West Hamissa 2-2 vedossa. Chelsean Arsenalin kotiin mennyt tappio oli viimeisin esimerkki omasta otsikon haasteestaan, joka muistuttaa erityisen ärsyttävää kuljettajaa maakunnassa. Aina, joka kierteli ja piirsi olkapäällään, voittaa, heilutti ja näytti tietä, mutta silti päättäväisesti vastasi

Tällaisen epävarmuuden harvinaisuusarvoa ei pidä aliarvioida.Jokaisessa 12 viimeisimmän liigan seasons-sarjan pöydässä joukkue on päässyt voittamaan otsikon, yleensä laulun. Jopa karkeampi näistä 12 vuodenaikusta ei ole tuonut mitään dramaattisempia viimeisten 15 ottelun aikana kuin satunnaista ristiriitaa viimeisen Mestarien liigan ottelussa. Facebook Twitter Pinterest Alexis Sánchezin paluu Arsenalille Chelseassa oli ajankohtainen, mutta hänen on löydettävä uudelleen syksyn pisteytysmuoto. Valokuvan: Clive Mason / Getty Images

Tällöin nelitoimintotunnistus näyttää epätavallisen tasapainoiselta. Arsenalilla on vielä paljon aikaa kaventaa ja tulla uudelleen. Seuraavat kahdeksan peliä ovat rutiininomaisesti hankalia.Mutta sen jälkeen heillä on paperilla vähiten pelottava viimeinen kierros kaikkien neljän kilpailijan, kanssa pelejä vastaan ​​Watford, Crystal Palace, Sunderland, Norwich ja Aston Villa, sellaista Arsène Wenger joukkue on tehnyt tapana runnella läpi ne menestyvät neljännen sijan viime vuosina.

Manchester Cityllä on hieman kovempi aika eteenpäin. Kuusi kuudesta viimeisestä seitsemästä pelistä on suhteellisen hankalaa. Manchester United, Chelsea, Arsenal ja Stoke, sekä Bournemouth ja Swansea poissa kotoa terävästä päästä vaativat täyden huomionsa. Tottenhamilla on myös vaikea-edellinen ajettava reitti Liverpoolin, Stoken ja Chelsean viimeisissä seitsemässä pelissä. Leicester on täynnä ja sitten vakiintunut.Heidän seuraavat kolme peliä ovat Liverpool, Manchester City ja Arsenal, heidän viimeiset kolme vastaan ​​Manchester United, Everton ja Chelsea. Se on kuoppainen näköinen ratsastaa. Mutta niin ei ole toistaiseksi tähän mennessä ehdotettu, että Leicester aikoo alkaa vilkkua, katsoa alaspäin tai kiinnittää pienintä huomiota odotuksiin. Jalkapallo Weekly: Diego Costa häiritsee Arsenalia jälleen Leicesterin marssilla Lue lisää

tiettyjä paradoksi yrittäessään ennustaa, kuinka kaikki tämä voi tulla täältä. Tervetuloa eniten ennakoimattomaan Premier League-kauteen niin kauan kuin kukaan muistaa muista: tässä on tapana panostaa täältä: Vielä on vahvoja ja heikkouksia, jotka voivat nyt tulla esiin.

Arsenal on menettänyt vähän ilmaa viime viikkoina.Edut viime kesänä kieltäytyivät lisäämällä outfield-pelaaja hyvään rytmiin – vakaus, jatkuvuus – ovat olleet ilmeisiä. Mutta haittapuolet alkavat myös pureutua vammoihin ja väsymyksiin. Ensimmäisellä puoliskolla Chelseaa vastaan ​​Emiratesissa, että viimeisen miesten keskellä oleva keskikenttä oli aikanaan voitettu Mikel John Obi ja Nemanja Matic, ja kirottu Willian. Tämä oli sellainen peli, jossa pitkäjänteisen poissaolon voima ja hyppy Francis Coquelin, Danny Welbeck ja Jack Wilshere voisivat tehdä eron. Epäonnistuminen tai niiden vahvistaminen puuttuessa voi osoittautua virheeksi.

Mutta sitten tämä on yksinkertaisesti mitä myöhäinen Wenger Arsenal on. Laaja oletus, että ongelma on pullon puute, rohkeus, kouristukset näyttävät jäävän pois.Wengerillä on vankka joukko menetelmiä. Hän on ollut klubissa kauheaa kauan. Tämän seurauksena samat vahvuudet, samat heikkoudet ovat taipuvaisia ​​esiin. Tämä ei ole pelkuri tai henkinen estäminen: se on sen sijaan klubi, joka heijastaa enemmän kuin mikään muu – ja kiehtova astetta – sen määrittelevää persoonallisuutta.

Wenger on ohjannut Arsenalia vakauttamaan muuttumattomina aikoina. On oikeudenmukaista ehdottaa, että erilaiset menetelmät voisivat tuoda entistä parempia tuloksia. Mutta ongelma ei ole koskaan ollut ahdistuneisuuden puuttuminen, itsevarmuuden puuttuminen, rohkeuden puuttuminen. Päinvastoin itse asiassa. Harvoin joku johtajista on vastustanut paineita, enemmän rohkeasti vihittyjä omiin menetelmiinsä.Facebook Twitter Pinterest Manchester Cityn heikkous puolustuksessa, joka näkyy tässä Enner Valencia -pelissä West Hamissa viime lauantaina, on peitelty heidän hyökkäyksessään. Kuva: Frank Augstein / AP

Koska Wengerin viimeiset päivät tulevat lähemmäksi tämän kauden 15 viimeistä peliä, Jotta voittaa liigan täältä Arsenal tarvitsee Alexis Sánchezin, jonka maalirahoitus on lähes kokonaan suljettu syksyllä 11 pelin juhlaan, jotta se pysyisi kunnossa ja terävä. Mesut Özilin on pakko käynnistää moottorit uudelleen tammikuun lopulla.Kahden parhaan ja kalleimman pelaajan räjähdysmuodon pitäisi riittää yhdistämään tämä satunnaisesti räikeä Arsenal-kone useimpien näiden 15 jäljellä olevien otteluiden kautta.

Manchester Cityn osalta lomake on edelleen huolta vain 12 maalit pois Etihadista koko kauden. Plus-puolella Sergio Agüero on viisi neljäs ja alkaa etsiä, kuten hän on edelleen, erinomainen hyökkääjä liigassa. Sitä vastoin Leicesterin poissaolot ovat edelleen tähtikuvioita.Vielä tärkeämpää on, että Jamie Vardy ja Riyad Mahrez joutuivat uudestaan ​​kotiin Stokeen. Spursin Harry Kane jatkaa kärjessä kovaa, jännittävää ja nuorekasta joukkuetta, joka näyttää selkäpuolelta

Kaiken kaikkiaan Leicester ja Tottenham ovat yhä ilmeisiä ulkopuolisia, aivan yhtä hyvin kuin tässäkin kovimmassa kaudella, ei olisi yllätys, jos Premier Liigan suurimmat menot ja hallitseva voima viimeisten neljän vuoden aikana päätyivät voittamaan sen. Arsenal vie sydämeensä vieraanvaraiselta ajautumiselta. Mutta huolimatta draamaa häiritsevästä laukauksesta muualla Manchester City näyttää yhä todennäköisimmältä.