Luulen, että olen tehnyt virheen, ajeltu Ciliak sanoo. Mutta hän ei epäröinyt portilla

Luulen, että olen tehnyt virheen, ajeltu Ciliak sanoo. Mutta hän ei epäröinyt portilla
Rate this post

Ei voi uskoa edes faneja jääkiekkometeettoista. Tiistain 2-0 voitolla Mlada Boleslavin kohdalla hän oli kohdentamassa voittopeliä, joka on muuten sininen-valkoisen tiimin Achilles-kanta.

Tällä kertaa kuitenkin yksinkertaisin resepti oli käynnissä: Vagner nojasi keskellä peliä sinisellä linjalla ja nojasi portille. “Näin me olemme valmiit, menen ylös ja ammuin. Mitä helpompaa se saavuttaa, sitä paremmin se on “, sanoo 21-vuotias. Brnans on taistellut koko kauden ennen liigan ulkopuolista leikkiä heidän kanssaan. Ratkaisun pitäisi olla yksinkertaisuus. “Meillä on joitain kaavoja, mutta pohjimmiltaan yritämme pelata sinisellä linjalla.Ja mikä tärkeintä on oltava joku portilla seulotaan “, kertoo apuvalmentaja Karel Beran.

Päinvastoin, mitä Comet voi luottaa heikkenee. Tiistaina hän hoiti useita, mukaanlukien pitkä kolmikko. “Luotamme heitä, emme saa liikaa tavoitteita. Puhumme aina heille. Meillä on hyvä järjestelmä ja paljon omistettu pelaajille, jotka täytyy heittää laukausta auttaa minua paljon “, sanoi mies Brno maalivahti Marek Čiliak.

Tiistaina kuitenkin heillä oli enimmäkseen kiitosta hänen joukkuetoverinsa. Slovakian fantomus hämmästytti napojen keskellä. “Hänellä oli super hittejä, hattu alas hänen edessään”, Bolleslav hyökkäsi Martin Látalia vastaan.

“Pidin siitä hyvin. Minulla oli paljon laukauksia, minulla oli paljon työtä, mutta olin tempossa.Se on parempi maalivahti kuin silloin seison siellä ja juuri menee minulle 17 tai 18 laukausta, “kuvattu Čiliak.

Ehkä auttanut se, että edellisen kaksintaistelussa jäi. “Jotain on osunut minuun, joten otin tauon, jotta minulla ei olisi viikkoa. Martin Falter, joka tarvitsee myös kiinni ennen ottelua, meni sinne. Kaikki voi tapahtua, “Ciliak sanoi.

Mutta hänen nykyinen muoto on hyvä merkki Kometille. “Se löi minut tänään, kerran ja hetken, kun minut kääntyi takaisin. Jos näin olisi, olisi hienoa “, kertoo portti, joka hiljattain laski tiheä partaansa. “En voi sanoa, miten se oli, mutta luultavasti tehnyt virheen. En voi tottua siihen. “He huutavat jälleen eilen ikään kuin he eivät voineet tottua vastustajansa nopeuteen.Mladá Boleslav oli elävämpi, ja koti oli huomattavasti ohi. “Aluksi en kaipasin vähän”, Vagner sanoi. Ja hän ei ollut yksin. “Meillä ei ole mitään teeskennellä Boleslav tivoli suurta jääkiekko”, sanoi valmentaja Oinas.

Komeetta kuitenkin hallittava avainhetkiä eli ennen kahta viimeistä kierrosta pohjaosan pitää vielä kolmannella sijalla yhden pisteen edellä Sparta.