Liverpoolin Jürgen Klopp kiinnostunut vain kovasta työstä ei unelmista

Rate this post

Vaikka täysin ymmärrät Kloppin haluttomuus tehdä itsensä näyttelyn tähdeksi tai tehdä liian monta ihottumaa lupauksesta niin pian, kun hän on liittynyt uuteen klubiin, sillä Manchester Cityn viime viikon vaikuttava purkaminen ei ole tyhjäkäyntiä tai merkityksettömiä kysymyksiä. Johtajalla, joka ottaa joukkueen kahden kuukauden ajan kauden, tekee yhteistyötä edeltäjänsä idean kanssa.

Klopp ei ole sellainen johtaja, joka etsii isoja nimiä tai vaatii varmuuskopioita jokaisen siirtoikkunan aikana , tämä on osittain siksi, että Liverpool löysi hänet niin houkuttelevalta, mutta vahinkoasioissa yksin on olemassa tapaus vahvistua Anfieldin tammikuussa. Jürgen Kloppin Liverpoolin mellakka Manchester Cityn rutiinissa Lue lisää

Klopp oli kyllä ​​epäonninen menettää kaksi pelaajaa ristisillä ligamentti-vammoilla ensimmäisellä viikolla Merseysidessa.Daniel Sturridgein paluu näyttää olevan pysyvästi ja vaikka Jordan Henderson on väistämättä lähellä kuntoa, johtaja on toistaiseksi nähnyt niin vähän hänestä toiminnassa, että hänelle voitaisiin antaa anteeksi ajatus, että hänen kapteeninsa kapteeni on vain huhu.

Samoin, vaikka Klopp nauroi ehdotuksen tuomioistuimessa, ajatus Liverpoolin tuloksesta ei ole niin mahtavaa. He ovat juuri hakeneet Chelsean sekä Manchester Cityn, kahden viimeisen englantilaisen mestarin, vakuuttavasti ja poissa kotoa. Jokainen, joka näki syyskuun alussa Manchester Unitedin hiljaisen esityksen, olisi ennustanut, että sinun on vain tutkittava Leicester Cityä tietää, että kaikki on mahdollista tällä kaudella. Liverpool ei ole Chelsean asemassa , lähellä pohjaa kuin ylhäältä ja liikaa maata muodostamaan.Voitto kotona Swansea vastaan ​​sunnuntaina pitää ne kosketuksissa vähintään neljän parhaan joukkoon, ja näyttää olevan todennäköisempää tässä vaiheessa, että Liverpool parantaa ja nousta pöydälle kuin Leicester jatkaa kauden yllätyksenä.

“Leicester voi tehdä jotain”, Klopp sanoo, onnellisempaa puhua neutraalista aiheesta kuin painostaa omaa tiimiään. “En ymmärrä miksi he eivät voi voittaa liigaa, he ovat saaneet hyvää asemaa.”

Parin voiton ansiosta Liverpool olisi hyvässä asemassa, vaikka Klopp haluaisi saada voittaa ensin ja kerrotaan liigapöydästä myöhemmin. “Jos ajattelin, että se auttaisi ajattelemaan liigan voittamista, aloin ajatella sitä joka aamu kello 6,” hän sanoi. “Mutta se ei auta. Se auttaa nollaa.Se ei ole mielenkiintoista.

“Minulla on vähän kokemusta voittavan otsikoista, ei suurimmista vaan pienistä. Tiedän, mikä auttaa ja mikä ei auta, kuten puhua asioista, joihin sinulla ei ole vaikutusta. Meidän täytyy työskennellä, ei unta. Liverpoolin ja Liverpoolin, Liverpoolin ja neljännen sijan välillä on melko suuri pistemäärä. Meidän tehtävämme on tehdä siitä pienempi, ja tämä on se, mitä keskitymme tekemään. “

Etihadissa viime viikolla Klopp sanoi, että pelaajat näyttivät yllättyneinä siitä, kuinka hyvin he olivat tehneet ensimmäisellä puoliskolla vastaan ​​City, kilpailee 3-0 johtaa puolessa tunnissa.Jos Klopp oli yllättynyt – kaupunki on yhä useimpien ihmisten suosikki otsikossa – hän piilottaa sen melko hyvin. “Uskon, että jalkapallossa on mahdollisuus voittaa joku joukkue, kunhan sinulla on aikaa kouluttaa, aikaa ajatella sitä ja aikaa suunnitelman tekemiseen”, hän sanoo. “Sinulla on myös vähän onnea, jota meillä oli kaupungissa ja Chelseassa.” Miksi minun pitäisi olla yllättynyt? Tiedän, että näin voi tapahtua. On tärkeää, että tunnet itseäsi kuinka vahva voi olla. Ei riitä, että olen Liverpoolin ainoa mies, joka sanoo: “Sinä olet parempi kuin kaikki muut”. Pelaajien täytyy tuntea se myös. Näin meillä oli Manchester City, puhuimme siitä päiviä myöhemmin. Mutta sitten meidän piti pelata Bordeaux-peliä täysin eri joukkueella ja, OK, se ei ollut niin hyvä.Mutta emme ole harjoittaneet niin paljon tiimin kanssa.

“Me tarvitsemme todella aikaa työskennellä yhdessä. Jokainen istunto auttaa, voimme vielä tehdä enemmän näiden pelaajien kanssa. Manchester City oli todella hyvä, mutta se tuntuu edelliseltä vuodelta. “

Swansea on samaa mieltä siitä osa-ajasta, kun tulokset menevät ja Garry Monk kärjistyi tulevana johtajana Englannista. Jos Swansea haluaa vahvistaa siirtoikkunassa, he tekevät niin varmistaakseen selviytymisen. Liverpool voi kuitenkin etsiä avainkomponenttia, ehkä hyökkääjää, hyvään kauteen muuttuvaksi merkittäväksi. Silti Christian Benteke on nyt takaisin ja pisteytetty jälleen, ja Roberto Firmino on ollut viime viikkoina ilmestynyt, ja johtaja, joka ihailti häntä Saksan jalkapallossa, uskoo voivansa paremmin.Klopp, kuten kaiken muunkin, on rento tilanteesta.

“Kun klubi puhuu siitä, ketkä saattavat olla käytettävissä ensi kesänä, se on normaalia”, hän sanoo. “Mutta haluan vain pelaajia, jos tarvitsemme niitä ja tällä hetkellä en usko, että se auttaisi, jos ottaisimme viisi pelaajaa. Jos sinulla on kolme vammoja yhdessä paikassa, saatat joutua ottamaan sen, mitä voit saada tammikuussa, mutta emme osta ketään vain siksi, että voimme. “