Liverpool FC – FC Augsburg

Rate this post

Liverpool Saksa sanoi goalless piirtää, joten nyt kotona vastaan ​​Augsburg on tahmea tilanne. Jürgen Klopp maksut pysyvät selkeä suosikkeja taistelussa seuraavan kierroksen tyrmäyksellä vaihe Europa League, mutta asiakkaat voivat hyötyä Vierasmaalisääntö …

Jos vahvisti olettamukset paperi ja Liverpool luistaa edelleen, se on heidän ensimmäistä kertaa liikkuvan menestys vuodesta 2011. “Meillä on mahdollisuus päästä seuraavalle kierrokselle kilpailun minne haluamme mennä niin pitkälle kuin mahdollista”, sanoi brasilialainen keskikenttäpelaaja Lucas. “Kyse Euroopan Cupit, ja sinun on aina otettava erittäin vakavasti. Ensimmäisessä ottelussa, meidän ei pisteet, niin että vastustaja tietää nyt, että sen jälkeen kun yksi heidän TREF meidän sázkové kanceláře online viereen kaksi. Joka tapauksessa, se on totta, että jos voitamme, mennään.”

“Meidän on oltava varovaisia, mutta en usko meidän pitäisi kiinnittää liikaa huomiota. Vain lähestyä sitä kuin lopullinen ottelu meidän laatu meidän pitäisi pystyä edetä seuraavalle kierrokselle”, vahvisti pitkän koron tähteä varmuuskopion Liverpool omia esityksiä jälkeen koko aika seuran kaupungin Beatles tuuletin suuresti polarizes yleisölle. Liverpoolin kotiin muodossa lisäksi antaa Lucas totuus – Punaiset Anfield Cup Euroopassa eivät ole menettäneet viimeisten viiden otteluita Saksan vastustajia ja jopa kotoa täsmää häviäjiä ei ole jättänyt kertaakaan neljäntoista yrityksiä.

Mutta kysymys kuuluu, kuinka kilpailukykyinen kaikki yksitoista Jürgen Klopp laukeaa. Saksan valmentaja koska hänen täytyy tehdä ilman trio Lallana, Allen ja Lovren, kun taas pitkällä aikavälillä on myös sivussa Skrtel Ings tai Gomez. Ohjelma yhdessä kotimaisen kupit (ja tulevana viikonloppuna ottelu Capital One Cup lopullinen vastaan ​​Manchester City) ja liigat asianmukaisesti täytettynä kotona, joten voimme odottaa jonkin verran kierto ja tutkimuksen leckterých tärkeitä toimijoita.

Tämä Augsburg lauantaina ennen matkaa Englantiin vihdoin korjata maku ensimmäistä kertaa kalenterivuoden 2016 taisteli voiton Hamburg 1: 0th Valmentaja Markus Weinzierl Mutta torstaina hyvin mahdollisesti on selvitä ilman maalintekijä Raul Bobadilla, jotka eivät voi saalis korjata kun hänen loukkaantumisen ensimmäisessä pelissä vastaan ​​Liverpool. Aritz Aduriz vain yksi toistaiseksi Europa League onnistuu voittamaan Bobadillových nastřílených kuusi maalia, joten se vieraita oli suuri isku. Ne myös ikävä Baier, Callsen-Bracker ja Framberger.