Länsi-Sydney Wanderers voittaa taas, kun fanit tekevät hyvää protestoidusta

Rate this post

Länsi-Sydney jatkoi voittoputkensa viidellä pelillä, kun 2-0 voitti Central Coastin sunnuntaina. Molemmat maalit Wanderers-fanien osan jälkeen järjestivät ennustetun protestinsa kävelemällä pois kentältä.

p> Lähes 1000 jäsentä seuran aktiivisesta kannattajaryhmästä, Punainen ja Musta Bloc, jättivät pois Central Coast Stadium 30 minuutin aikana protestissaan Football Federation Australiaa kohtaan, mitä he pitävät stadionien kieltojen huonona käsittelynä.

jälkeen ulosmarssi, Mitch Nicholls perustettu Brendon Santalab avaaja ja sijoittuu toiseksi nostamaan Wanderers toiseksi A-liigan pöytä ja yhtäläisin pistettä johtajien Melbourne Victory.

Clash Central Coast Stadiumilla oli ensimmäinen osapuoli, joka on voittanut Gosfordin tapahtumapaikalle lähtevän kauden 2012-2013 jälkeen.

Tämä kohtaus ehkä muistetaan enemmän mielenosoituksesta, mutta 10.519 ihmistä kohtaan pysyi, se hyökkäsi jalkapalloa frenetisesti parhaiten.Ja Tony Popovicin miehet olivat edelläkävijä.

He melkein avasivat tilinsä ärsyttävillä ensimmäisinä minuuttein, kun Nicholls miskicked pitkän aikavälin ammuttu laaja avoin tavoite, kun Mariners huoltajana Paul Izzo oli kiinni pois hänen linjansa. Seitsemän minuutin kuluttua pelimestari melkein sovitutti, räpyttämällä verkon takaosaa ennen kuin heidät joutuivat ulos. Palautuva Romeo Castelen pidätteli vauhtia, joka virtaa rutistamalla, pallon melkein comically rebounding ja purjehtivat suoraan Izzo ulosvedetyt aseet.

Castelen oli levinnyt voima oikeaan reunaan, kun Marinersin takavalo ryntää, mutta hän heikensi omia ponnistelujaan puuttumalla mahdollisuuksista.Lopulta se oli super-alus Santalab, joka teki hyvää 66. minuutilla, ensimmäisellä laukauksellaan ja alle 10 minuutin kuluttua ottelunsa aloittamisesta.

Nicholls maalasi maaliin upeasti joka rikkoi hyökkääjän, joka taisteli keltaisen paidan puolustajalta ennen kuin hän ei erehtynyt Izzoa vastaan.

Merimiehet ottivat takaisin osan ensimmäisestä puoliskostaan ​​menetetystä haltuun ja tekivät rohkeita liikkeitä vastahyökkäyksissä , mukaan lukien yksi myöhässä kun irlantilainen hyökkääjä Roy O’Donovan evättiin Wanderersin pitäjältä Andrew Redmaynen ylimääräiseltä ajasta.

Mutta paljain hetki kului ennen kuin Nicholls vahvisti tuloksensa ja siepasi Joshua Sotirion pallon läpi tulipalon kotiin.

Wanderersin viiden ottelukilpailun voitto oli parasta, kun se kymmenestä ottelustaan ​​karsittiin vuosina 2012-13.Fansin vaiheessa A-liigassa ulos Melbourne Victory voitti Adelaide Lue lisää

Australialaisen jalkapallon uskollinen on laulanut ja vihainen tällä viikolla News Corp Australian julkaisun nimien ja ph otos 198: sta kieltää A-League-fanit, joista lähes puolet oli Wanderers-kannattajia.

Kaikki Western Sydney-fanit eivät ole jäljellä, ja lukuisat lautat ovat yhä punaisilla ja mustilla paidoilla.Aikaisemmin ottelussa RBB jatkoi bannereita, jotka mainitsivat heidän asenteensa, joista yksi kuului: “FFA: Älä haeta pääsi hiekkaan, me olemme listanneet vaatimuksemme!”

Työttömät merimiehet Keltainen armeija purki myös oman bannerinsa lukemisen: “Istuu hiljaisuudessa kuten FFA. Ei faneja = ei jalkapalloa. “

RBB: n vaellus seurasi identtistä Melbourne Victory’in kannattajaryhmästä, North Terraceista, joka jätti Etihadin stadionilta puolen tunnin lauantain yön 2-1 voiton Adelaide Unitedin jälkeen. / p>