Kelttiä tukahduttaa epäselvä Kilmarnock, mutta säilyttää lyijyn ylhäältä

Rate this post

Heidän tavallisesti tappavan hyökkääjänsä Leigh Griffithsillä oli pari mielenkiintoista työtä enimmäkseen tylsää ensimmäisten 45 minuutin aikana ja parempaa ponnistelua Killie-maalivahdin, Jamie MacDonald, pelasi toisen puoliajan aloitus.

Vieraat käyttivät suurimman osan toisesta jaksosta leirin ulkopuolelle oman laatikonsa hylkäävän aallon jälkeen hyökkäyksen aallon ja ristikkopallon estää kelttiläisen puolustajan Dedryckin Boyatan pisteytys myöhässä voittajalle.

Vaikka heidän kuuden pistemääränsä pöydän yläosassa säilyi – Hearts piirsi 1-1 Dundeen kanssa – kolmanneksi sijoitettu Aberdeen pystyi viidessä viikossa vastustamaan Hamiltonia sunnuntaina.

Kuitenkin tällaisen turhautuneen iltapäivän jälkeen Celtic-manageri Ronny Deila huolestuu enemmän Ajaxin vierailusta Celtic Parkiin torstai-iltana ottelevassa Europa League -ryhmäpelissä. / p>

Jäätyvä kylmä päivä Glasgow’n itäpäässä Deilaa kasvatti hänen kapteeninsa paluuta, Scott Brown, palasi neljän ottelun jälkeen polven loukkaantumisen ja puolustajan Jozo Simunovicin kanssa, sopivat jälleen jalkaiskun jälkeen, kun Stefan Johansen lepää ja Efe Ambrose pudotettiin penkkiin.

Kilmarnock Johtaja, Gary Locke, toivottaa takaisin kapteeninsa Mark Connollyn takaisin puolustukseen ensimmäistä kertaa, koska hän kärsi polven loukkaantumisesta Ross Countyia vastaan ​​elokuun lopussa.

Minuutin hiljaisuus Pariisin julmuudet, peli kesti jonkin aikaa päästäkseen.17-minuuttinen haku Celtic-oikealta takaisin Mikael Lustigista otti Griffithsin vastaan, mutta Connollyn painostuksesta hän pystyi vain vetämään ampumansa 12 metriä suoraan MacDonald’sta.

Vierailijoiden Pohjois-Irlanti hyökkääjä Josh Magennis koputti Tope Obadeen ristiin sen jälkeen, kun erotuomari, Bobby Madden, oli varannut hänet Brownin haasteelliseksi haasteeksi.

33. minuutin kuluttua Griffithsin matala asema sen jälkeen, kun Tom Rogic oli asettanut laatikon reunalla, ei ollut voimaa MacDonald’lle.

Vierailijat löysivät piirityksen jälkeen toisen puoliskon alussa.Kun heidän keskikenttäpelaaja Scott Robinson rangaistettiin Rogicin 25 metrin päähän maalista, vain hieno purjehtii MacDonaldista kieltäytyi Griffithsistä vapaapotkusta.

Vähän ennen tunnin merkin, Gary Mackay-Steven korvaa Stuartin Armstrong ja huudot rangaistuksesta yhä kallisemmilta Celtic-faneilta – mutta ei pelaajalta – kun varajäsen menetti alas ruutuun Obadeen haasteen jälkeen. Tuomari ei tuntunut yhtään.

Lohkot ja viimeiset kauhut olivat päivän järjestys vierailijoille, joiden uhka hyökkäyksessä, havaittavissa toisinaan ennen taukoa, oli kadonnut.

Killie tuli kuitenkin hieman kiihkeästi Celticin maalivahdin Craig Gordonin loppuvaiheessa ja säästää korvaavilta Greg Kiltieiltä ja Obadeyilta molempien kulmien kustannuksella.Toisella puolella MacDonald teki jälleen hienon pelin, tällä kertaa Brownista. Kahden minuutin kuluttua pelistä Simunovicista viimeinen oja puuttui Kiltielle, mutta se osoittautui Kilmarnockin päivänä, jolloin Boyatan otsikko oli Griffithsin vapaapotku osui baariin, vaikka MacDonaldilla on ehkä ollut kosketus.