Juventus tuomaa parasta Paulo Dybalasta auttamaan Tevezin saappaiden täyttämisessä

Rate this post

Juventus tuntui selvästi toisin. Seitsemän kuukautta myöhemmin he suostuivat allekirjoittamaan hänelle 32 miljoonan euron alkupalkkion, jota täydennettiin vielä 8 miljoonalla eurolla mahdollisissa bonuksissa. Se oli eniten, että Bianconeri oli viettänyt mihinkään pelaajaan Calciopolin skandaalista lähtien ja ylitti klubin historian vain summilla, jotka olivat esillä Gigi Buffonilla, Lilian Thuramilla ja Pavel Nedvedilla.

mies, joka oli lyönyt vain 21 kertaa kolmessa liigan seassa Palermoissa, mukaan lukien viisi lyöjä Serie B. Vuoden 2014-15 kampanja oli Dybala parhaimmillaan, mutta hänen 13 maaliaan kuljettavat Sisilialaiset 11. sijalle palatessaan ylhäältä lennolle, mutta jopa täällä hänen tuotantonsa oli ollut epäjohdonmukainen.Sen jälkeen, kun talvi-tauon molemmin puolin oli violetti laastari, hän oli löytänyt verkon kerran kauden kolmen viimeisen kuukauden aikana. Juventan investointiasteikko näytti vieläkin hämmentävämmältä, kun kausi alkoi. Päällikkö Massimiliano Allegri tuntui haluttomalta käyttää Dybalaa jättämällä hänet ulos XI: stä Super Cupille Lazioa vastaan ​​ja sitten taas siitä, mikä tuli katastrofaalinen tappion Udinesea vastaan ​​Serie A: n avauspäivänä. Argentiinalainen aloitti seuraavat kaksi ottelua, mutta sitten hän palasi penkkiin Manchester Cityn ja Frosinonen kanssa.

Monet tulkitsivat Allegrin valintoja uskon puutteeksi. Zamparini syytti mestarin “pilaantumisen” johtajaa ja väitti, että jos Roberto Mancini olisi Juventusin vastuussa, Dybala pelaa viikoittain.Allegri tuli nopeasti bristly hänen suhteissaan tiedotusvälineissä. “Ei ole minun syytäni, jos klubi maksoi 40 miljoonaa euroa”, hän sanoi yhdellä lokakuun lopulla lehdistötilaisuudessa. “Olen vain valmentaja.”

Tällaiset lauseet eivät tehneet mitään hälventääkseen niitä epäilyksiä, jotka uskoivat Juventuksen ylittäneen. Ja vielä, kun Dybala soitti, hän menestyi. Hän voitti pudotuksen Super Cupissa ja sitten taas kahdessa ensimmäisessä sarjassaan. Hän merkitsi kolmasosaa, lähti Napoliin, ja sijaitsi.

Allegri ei ollut sokea näille panoksille. Todellisuudessa hän vain yrittää hoitaa nuoria lahjakkuuksia vastuullisesti – tuo Dybalaa hitaasti samalla tavalla kuin hänellä oli Álvaro Morata kaudella aiemmin. Ehkä hän oli liian varovainen, tai ehkä hän sai sen juuri oikein.Kaikki voimme sanoa varmasti, että kun Allegri lopulta alkoi vapauttaa Dybala täysin, pelaaja ei antanut hänelle mitään syytä pahoinpitelyyn.

Torinon derbi 31. lokakuuta, Juventus istui 11. sijalle pöytä. Päivän 2-1 voitosta nousi ponnahduslautana, ja heidät laukaistiin 10-pelin voittokilpailuun, joka nosti heidät aina toiseksi sijalle romaani vastaan ​​sunnuntai-iltana.

Ei yksittäistä vaikutti enemmän tähän kehitykseen kuin Dybala. Osallistui jokaiseen otteluun voittoputken aikana, hän aloitti kaikki paitsi yhden ja tarttui kahdeksan maalia matkan varrella. Hänen iskujensa myötävaikutti Milanon, Fiorentinan ja Lazion uppoamiseen sekä tiukan Empoli-puolen tielle.Kun hän ei pisteytynyt itseään, Dybala auttoi joukkuetovereitaan tekemään niin, lisäämällä samalla viiden avustuksen samalla tavalla.

Miten romanit ovat toivoneet samanlaisen ratkaisevan pelaajan. Pöydän yläosassa, kun Juventus aloitti tämän voiton, Giallorossi oli osittain viidesosa, koska heillä ei ollut johdonmukaista maalintekijää. Edin Dzeko, joka allekirjoitti tämän tarkan tarpeensa kesällä, ei ollut ottanut avoimesta pelistä, sillä näin 2-1 voitti nämä samat vastustajat elokuussa.

Ei ihme, että Luciano Spalletti pyrkii pysäköidä bussi Juventukseen.Daniele De Rossi jäi puolustavaan, ja Roma lähti vastustajan puolustajien keskuspuolustukseen. Hänen keskushyökkäyksenlaulonsa takasi muuttui 3-4-1-2. Heidän pelijärjestyksensä laski tasolle välttävä.

p> Spalletti on harvoin saanut taktiikkansa Juventus vastaan ​​aiemmin. 18 edellisessä Serie A ottelua vastaan ​​vanha Lady, hänen joukkueet olivat ottaneet yhteensä yhteensä kolme pistettä. Tällä kertaa hänen suunnitelmansa näytti kuitenkin toimivan. Ainoastaan ​​69. minuuttiin Roma-maalivahti Wojciech Szczesny testasi vakavasti, estäen Patrice Evran vahvan lyönnin lähellä.

Mutta juuri kun ottelu näytti ajelehtivan kohti väistämätöntä vetoa, Dybala kirjoitti kertomuksen uudelleen.Vastaanottaen passin Sami Khediralta vain Rooman puolelta, Dybala lähetti sen suoraan selälleen samalla, kun hän kääntyi pois merkkinsä.

Khedira: n seuraava kosketus näytti vähemmän kuin suunniteltu kulkeminen kuin epätodellinen epäonnistuminen pallon saattamisessa hallintaan , mutta tavalla tai toisella se juoksi Paul Pogbaan. Hän syöttänyt hyvin arvostetun pallon läpi Dybalan ruutuun, joka heitti palloa vasemmalle ja ampui sitten takaisin hänen ruumiinsa yli. Hän löysi verkon kaukaa kulmasta.

Se ei ollut pelottava lopputulos, mutta se oli poikkeuksellisen häikäilemätön – sen suorittaminen niin hämmästyttävän nopeasti, ettei maalivahdalla ollut mahdollisuutta asettaa jalkansa ennakkoon. Pariballa käydyssä ottelussa Dybala ilmestyi hetken kuluttua siirtymällä eri kehysnopeudella. Roma ei ollut vastausta, eikä Miralem Pjanic vapaapotkun ohi, joka oli taivutettu pois baarista. .Dybalan päämäärä sinetöi Juventuksen 11. peräkkäisen liigan voiton. Toinen ylivoimaisi Antonio Conen seuran ennätyksen vuonna 2013.Paulo Dybala palopää Juventuksen ohi romaneja 11. peräkkäisessä voitossa Lue lisää

Juventus on kaksi pistettä Napolion taakse Serie A: n taakse, mutta Dybalassa ne ovat löytäneet vastauksensa liigan johtajat Gonzalo Higuaín. Juventus-pelaaja ei välttämättä pudota kovin usein, mutta 12 avusta ja seitsemästä maalista hänellä on ollut suora käsi puolessa hänen joukkueensa tavoitteista tällä kaudella.

Hänen esityksensä olivat vieläkin hämmästyttävämpiä kuin hänen tilastoihin.Dybala näyttäytyy hyökkääjänä hänen saapumisessansa osoittamaan itsensä paremmaksi ja hienostuneemmaksi – pelaaja, joka rakastaa pudota syvälle kerätäkseen hallussaan ja auttaa rakentamaan hyökkäyksiä sekä viimeistelemään heidät.

Hän ei ole melko no 10, eikä vääriä yhdeksän, vaan vertailee hänen lähestymistapaansa miehen kanssa, joka tuli hänen edessään Juventukseen, Carlos Tevez. Ei fyysisessä mielessä – Dybala on vauva-ikäinen ja edeltäjänsä huomattavasti lievempi, vaikka Juventuksen urheilijan henkilökunta todistaa, että hän on lisännyt 3 kg lihaksia, kun hän on saapunut – mutta heidän yhteisenä nälkästään, nopeille jaloille ja valmiudelle Juoksu puolustuksessa.

“Tevez kuka?” kysyi Tuttosport provosoivan etusivun otsikosta viime viikolla. Kukaan ei ole todellakaan unohtanut miestä, joka ampui heidät diskantin reunaan.Mutta Turinissa he varmasti ovat innoissaan 40 miljoonan euron kidista, joka on saapunut täyttämään hänen saappaitaan. Pistepisteet