Juventuksen valmentaja Massimiliano Allegri kertoi “ajatella kahdesti” Chelsean työstä

Juventuksen valmentaja Massimiliano Allegri kertoi “ajatella kahdesti” Chelsean työstä
Rate this post

Massimiliano Allegri on kannustettu “miettimään kahdesti” hyväksymisestä minkä tahansa tarjouksen Valioliigan Champions Chelsea.

48-vuotias valmentaja ohjasi Juve Serie A -otteluun ja Mestarien liigan finaaliin viime kaudella ja Torinon puolella on metsästää lisää hopeaostoja vuosina 2015-16.

Allegrin kasvava maine Milanon ohjaamana Scudettoon vuonna 2011 on ilmoittanut kiinnittäneen Chelsean kiinnostuksen, joka etsii pysyvää johtaja menestää José Mourinho.Roman Abramovich todennäköisesti heilutetaan fanien tuen John Terry | Amy Lawrence Lue lisää

Juventuksen toimitusjohtaja Beppe Marotta vaatii, että Allegri, jonka sopimus Juventus-stadionissa päättyy ensi vuonna, on jo “top club”.Hän kertoi Mediasetille: “Puhumme Allegriin joka päivä tässä kauden tärkeässä vaiheessa.” Yhden kuukauden aikana meidän on pelattava jokaisessa kilpailussa: liiga, Coppa Italia ja Mestarien liigan. Seuraavana kuussa kerrotaan paljon siitä, miten koko kausi aiotaan pelata.

“Mutta puhumme Allegri jalkapallo-asioista, ei muista asioista. Sopimusten lisäksi sinun on allekirjoitettava suhteet, jotka sinun on luotava ihmisten kanssa, ja olemme tyytyväisiä Allegriin.

“Kaikki edellytykset ovat oikein, jotta voimme jatkaa hänen kanssaan valmentajana. Tulokset ovat mitä Count ja Allegri on antanut runsaasti näitä.Jalkapallo on bisnestä ja valmentajan rooli on tärkeä kasvatuksen jatkuvuuden kannalta.

“Chelsea on huippuklubi, ja on ilmeistä, että he haluavat tarkastella parhaita valmentajia. Voin vain sanoa, että Allegri on jo ylimmässä kerhossa, joten hän olisi hyvä ajatella kahdesti ennen Juventuksen lähtöä. “Entinen Juve-valmentaja Antonio Conte on myös ollut sidoksissa Stamford Bridgein avoimuuteen . Hän varmisti kolme suoraa otsikkoa, kun Bianconeri meni ennen Italiaa, vaikka hänen maajoukkueensa päättyi Euro 2016 jälkeen.