Joukkueen kaveri tunsi sairaana, kun Adam Voges joutui päänsärkyyn

Länsi-Australian batsman Ashton Turner sanoo olevansa sairas sen jälkeen, kun hän oli katsonut hänen kipparinsa Adam Vogesin kaatumisen heijastajan toimesta Sheffield Shieldin kanssa, joka oli ristiriidassa Tasmanian kanssa WACA Groundissa torstaina.

Voges oli pakotettu ja pakotettu eläkkeelle sattui 16-vuotiaana, kun hänet iski, kun yritettiin välttää Tigers paceman Cameron Stevensonin bouncer. Tapahtuma tuli lähes kaksi vuotta sen jälkeen, kun Phillip Hughes menehtyi seuraamalla kaulan takaosaa iskuilta Shield-pelissä SCG.Meg Lanning: ‘En näe itseäni maailman parhaaksi pelaajaksi’ Lue lisää

Turner oli ei-hyökkääjän päässä, kun Voges osui, ja hän sanoi olevansa heti huolissaan. ”Se on todella surkea.Et halua nähdä, että kukaan osuu päähän, varsinkin viime vuosien jälkeen, Turner sanoi. ”Vogesy on yksi vaikeimmista urheilijoista, joita olen koskaan törmännyt. Ja kun hän osuu kannelle, tiedät jotain väärin.

“Tiesin melko paljon heti, että tarvitsimme apua täällä. Oli vain onnekas, että hän jäi käsiinsä ja polvilleen eikä hän romahtanut. Sitä minä olin huolissani. ”

Turner laittoi tapahtuman syrjään, jotta hän piti neiton Shield-vuosisadan. 23-vuotias repeytyi 17 naulaa ja kaksi kuusi vuotta 110: n 144 palloon. Länsi-Australia oli 40-4 yhdellä vaiheessa, mutta Turnerin kolhi auttoi heitä saavuttamaan kilpailukykyisen 262-9.Vastauksena Tasmania oli 60-2 kannalla ensimmäisenä päivänä, Alex Doolanin 18-luvulla ja yökellari Jackson Bird kuudella.

Turner sanoi tarvitsevansa laittaa Vogesin pään mielensä taakse keskittyä auttamaan WA: ta lähettämään kilpailukykyinen kokonaismäärä. “Kun minun täytyi kohdata ylöspäin, kun Adam oli osunut – jos se on mielesi eturintamassa, olet kamppailukaupungissa ja se tulee vaikuttamaan lyöntiisi”, Turner sanoi. “Joten sinun täytyy yrittää laittaa se mielesi taakse ja keskittyä siihen, miten koulutat pelaamaan, ja pysy pelisuunnitelmassasi.” Ratkaise Australian krikettikriisi: valitse oma Adelaide-tiimimme ja valmentajasi Lue lisää

Turner tunsi, että hän oli lopulta saanut apinan selän jälkeen, kun hän teki ensimmäisen Shield-vuosisadan pisteensä 16. ensiluokkaisessa ottelussaan.Voges ei tarvinnut sairaalahoitoa, mutta hän on melkein varmasti menettänyt loput Shield-ottelusta, ja hänen toiveensa pelata Adelaidessa tulevassa päivä-iltatestissä Etelä-Afrikkaa vastaan ​​näyttävät ohuilta, ja molemmat muotokysymykset ja aivotärähdys laskevat häntä vastaan .