Johanna Konta parantaa Wimbledonin kylvämistä Victoria Azarenka -vammojen jälkeen

Johanna Konta on voittanut Wimbledonin vedonlyöntiä Victoria Azarenkan vetäytymisen jälkeen, kun hän vetäytyi paikalle 16. sijalle, joten brittiläinen No1 ei voi kohdata kahdeksan kahdeksan pelaajaa ennen varhain neljää kierrosta. Johanna Konta: “Aiot mennä urheilua viihtyvien vaiheiden läpi.” Lue lisää

Kontaalle muuten turhauttavaa päivää, jonka Aegon Internationalin neljännes-finaalissa Ekaterina Makarovaa vastaan ​​keskeytettiin Eastbournein epäsuotuisten sääolojen vuoksi oli odottamaton täyte ennen tämän aamupäivän Wimbledonin vetämistä.Lisäbonuksena maailma No18 pääsee nyt SW19: n huippupelaajille varattuun pukuhuoneeseen.

Konta, ensimmäinen brittiläinen nainen, joka oli istutettu Wimbledonissa vuodesta Jo Durie vuodesta 1984, oli yksi kolme suurta edunsaajaa sen jälkeen, kun Azarenka, maailma No6, vetäytyi oikean polven loukkaantumisen takia, koska hän oli joutunut jäämään eläkkeelle ensimmäisen avoimen ottelun aikana Ranskan avoimessa kilpailussa. Venus Williams, 16-vuotiaiden siementen edellisvuonna siirtyy No8: lle, kun taas Saksan Andrea Petkovic väitti 32. ja viimeisestä paikasta.

Onnea olevaan Azarenkaan viimeinen onnettomuustilanteensa on murskaava isku.26-vuotias Valkovenäjä on entinen maailma No1 ja on ollut sellaisessa muodossa, että hän voitti Australian Openin vuosina 2012 ja 2013 ja palautti paikkansa kymmenen parhaan joukkoon sen jälkeen, kun hän oli loukkaantunut vuoden 2014 kausiin. / p>

Sovitus Azarenka olisi ollut yksi Wimbledonin suosikeista. Sen sijaan hänen poissaolonsa antavat Konalle entistä paremmat mahdollisuudet mennä kauas, vaikka 25-vuotias ei ole koskaan mennyt edelliseen ensimmäiseen kierrokseen.

Kuitenkin Konan muoto ruoho paranee.Hän kirjasi yhden uransa suurimmista voitoista pelaamalla Petra Kvitovan, entisen Wimbledon-mestarin ja maailman No11, kolmessa sarjassa kolmannen kierroksen ottelussa Aegon Internationalissa keskiviikkona. Makarova vahvistettiin hänen puolivälierän vastustajansa jälkeen maailma No39 taisteli voittaa Petkovic 3-6, 6-4, 6-0, mutta sade pyyhkäisi suurimman osan eilisestä pelistä. Venäläinen katoaa menettämättä Kontaan tänä vuonna ja Australian Open -tapahtumassa tammikuussa.Voittaja joutuu palaamaan myöhemmin tänä päivänä pelaamaan joko Karolina Pliskovaa tai Elena Vesninaa neljän viimeisen vuoden aikana. Epäonnistunut säätieto merkitsi, että vain neljäsosa lopullinen loppui, Puerto Ricon Monica Puig voitti Ranskan Kristina Mladenovicin 7-6, 4-6, 6-3.

Hänen maansa taloudellisen kriisin takia, 22-vuotiaat toivovat, että ihmiset takaisin kotiin nauttivat ajoista. “Puerto Rico on täynnä niin positiivisia uutisia”, maailma No43 sanoi. “Minusta tuntuu, että se on aina vauhtia kotimaassani joka kerta, kun urheilija tekee hyvin tai täyttää olympialaisissa, mikä on meidän pääpainoamme. Joka kerta, kun kuulet uuden urheilijan pätevyyden tai jonkun voittaneen jotain, se automaattisesti hymyilee kaikkien kasvoihin.Tämä on meidän velvollisuutemme auttaa Puerto Ricoa näiden huonoina aikoina. “

Puig todennäköisesti joutuu kärkikasvun, Agnieszka Radwansan, joukkoon ja hajottumaan Dominika Cibulkovaa vastaan. Hän johti 6-4, 3-2, kun peli päättyi päivän. Pliskova oli 4-0 ylös ensimmäisessä sarjassaan Vesninaa vastaan.