Jihlava meni harjoitusleiri kanssa Kucera Pilsenin

Jihlava meni harjoitusleiri kanssa Kucera Pilsenin
Rate this post

lazio rzymJihlava jo leireillä Turkissa vahvistaa keskikenttäpelaaja Tomas Kucera, joka palaa isännöidä Pilsen. Highlands on vastoin keväällä ei salli Ekvádorcem Augusto Batioja, Haris Harbou ja maalivahti Ludek Vejmola joka ei aio jatkaa päättyy sopimuksen kesällä ja siirto Mlada Boleslav.

Čtyřiadvacetiletý Kucera on opetuslapsi Jihlava, jossa kesä meni Pilsen. Aluksi lainassa, joka äskettäin muuttui siirron. Voimakas kilpailu Victoria, ei kuitenkaan saa paljon tilaa, joten jousi auttaa Ylämaan taistelussa pelastus.

“Pilsen, sovimme, että Tomas retkikunta Victoria lauantaina palasi Turkista ja sunnuntaina siellä jälleen lähtee meidän kanssamme. Toivon, että sitten tapahtuu jotain arvaamatonta, mikä voisi tämän tavoitteen tyhjäksi”, hän kertoi seuran verkkosivuilla urheilu johtaja Jihlava Milan Bokša.

Lisäksi nuoren Daavidin Stepanek ja Jiri Klima, jossa etusijalla ovat akateemista velvoitteet osaksi joukkue 24 pelaajaa harjoitusleirillä sopii hyvin Batioja. “Puhuimme hänen kanssaan, ja molemmat osapuolet ovat sopineet, että sen kapasiteetin käyttöaste on vain vähän tyydytystä. Hänen postitse, meillä on verrattavissa pelaajia, ja hänelle siellä ulkomaalaisten luonnollisesti suurempia vaatimuksia. Meillä ei ole epäilystäkään hänen ominaisuuksia ja toivotamme hänelle paremmin täyttää Uuden sopimuksen mukaiset, jonka havainto nyt hänen Manager toimii “, sanoi Boks.

Vastaavassa tilanteessa, Bosnian Harba. Star League vuodenajan 2013/14 näyttää silti turhaan menetetty muodossa, se ei auttanut syksyllä hosting Trnava. “Se on ollut vuosisopimuksen ja parhaillaan valmistelee nuorempi. Hetkellä rekisteröitymättä jonkin verran kiinnostusta seurojen ensimmäisen ja toisen liigoja. Haris hyvin innokas lopettaa laskusuuntaus uransa ja uskomme, että se voisi auttaa muuttamaan klubi”, lisäsi Boks.