Jatka, Contador päätti Giru. Voiko hän tukahduttaa kipua olkapäässä?

Jatka, Contador päätti Giru. Voiko hän tukahduttaa kipua olkapäässä?
Rate this post

“Menen. Valmistelin tätä kilpailua niin kovasti. Annan sen sataprosenttisesti. Aion tehdä kaiken mahdollisen, jotta voin jatkaa klo Giro “, sanoi Alberto Contador, on jälleen pukeutunut vaaleanpunainen trikoot joukkueessa linja ennen 7. vaiheessa.

Sen 264km pisin vaiheessa tämän vuoden Giru. Ensimmäisessä puoli on enimmäkseen koneessa, mutta sitten käpertyä ja ratsastaja odottaa useita lyhyempiä piki, mukaan lukien kaksi ennen maalia Fiuggissa.

Kuten ehkä vastata tiimien Astana ja Sky tietoihin, jotka niiden suurin kilpailija ei ole mukavassa vyöhykkeessä. Muuntaa terminaalivaiheessa, jonka pitäisi olla enemmän kauttakulku asiantuntijoita helvetissä teillä?

“Korjasin käsivarteen, ja nyt toivon et tee mitään hänen kanssaan uudestaan.Se on kova päivä, “espanjalainen ajattelu. Hänen työnantajansa, Oleg Tiňkov, vakuutti: “Se oli Albertin päätös jatkaa. Se on hänen ruumiinsa ja hänen terveytensä. Hänen on tehtävä päätös. Hän on rohkea. Hän taistelee. ”

Kaikki edellisen päivän Contadora joukkueensa Team Tinkoff-Saxo suojaavat radalla, kun hän oli kulkenut ensin reitin Giro in” maglia rosa”. Mutta ennen massan putoamisen aikana räjähdysmäisesti Castiglione se ei suojannut.

Italialainen pikajuoksija Daniele Colli of druhodivizního Team Nippo Vini Fantini oli nopeutta 60 km / h pudotti katsoja, joka nojasi mukaisiksi kameraan, ja hänen kanssaan rikkoutunut käsi oli loppu.

Seuraavassa massiivisessa karbiinissa Contador työnsi vasemman olkapäänsä. Hänen itsensä joutui heittää sen takaisin.Toisen kerran, mutta olkapää meni sijoiltaan juuri ennen lavalle esityksen ja omistajat pelipaidat. Sitten hän kieltäytyi pukeutua vaaleanpunainen jersey, mutta hän nosti oikean kätensä, kun hänen vasemmalla vastaan ​​hänen ruumiinsa. Jopa Classic avaamalla samppanjaa pian välttää.

Lisäksi huolenaiheena oli, ettei edes hiusraja murtuma hänen solisluu.

seitsemältä illalla, kun puoli tuntia tarkasteltavaksi liikkuva klinikka Gira, missä se on siellä röntgenkuvaus ja ultraäänitutkimus, saapui joukkueen hotellissa vasemmalla kädellään zatejpovanou. “Onneksi mikään ei ole rikki. Mutta lääkärit ovat suositelleet minulle on illalla tai yöllä käsivarsi liikkumattomaksi “, hän sanoi.

aikana rynnistää ennen Contador yritti ylittää linjan ensimmäisen kolmanneksen Peloton.Kun kysytään ratsastetaan tarpeettomasti edessä, urheilujohtaja Steven de Jongh vastasi: “Haluan aina olla ryhmänjohtaja kärjessä neljäkymmentä, jos olet taistelevat koko voiton. Se voi käydä niin, että vuoden spurtti syntyy Peloton ja kuilu voisi noutaa tarpeettomia houkuttimena, jos hän meni takaisin. Valitettavasti tällainen kuuluu vain tapahdu. ”

Mukaan Ivan Basso, Contadorova avustaja ja kahdesti Giro mestari, oli turvallinen maalilinjan suoralla leveä tie. “Mutta tiedät mitä voi tapahtua.Ei ole mitään ohjeita siitä, miten suojautua, varsinkin kun lasku tulee johtotehtävissä “, sanoi Italian.

Basso kanssa Contador klo Giro jaetun huoneen. “Luulen Alberto nukkui hyvin”, hän sanoi perjantaiaamuna.

Hänen espanjalainen kämppäkaveri, niin päättäväisesti ilmoitti, että hän haluaa jatkaa kilpailussa. “Lääkärin mukaan se on oikeastaan ​​vain sileä, ilman komplikaatioita. Minun täytyy olla hyvin varovainen olalla ja rukoilla, ettei se putoa kolmannen kerran. “