Jalkapalloliitto Australia avaa virallisen muutoksenhakuprosessin kielletyille faneille

A-liigan päällikkö Damien de Bohun on ilmoittanut, että jalkapalloliitto Australia avasi lopulta muodollisen valitusprosessin faneille, jotka kiellettiin osallistumasta peleihin, otteluiden kierrosta, joka muistetaan kannattajaryhmien koko maassa.

Lauantaina noin 1000 Melbourne Victory -faneja lähti peliin Adelaide Unitedia vastaan ​​Etihad Stadiumilla ja 24 tuntia myöhemmin samanlainen määrä Western Sydney Wanderers -faneja seurasi puolen tunnin kuluttua peli Central Coast Marinersia vastaan ​​Gosfordissa.Länsi-Sydney Wanderers voittaa taas kun fanit puolustavat protestointia. Lue lisää

FFA: lle suunnatut bannerit olivat avautuneet Melbournen ja Gosfordin otteluiden aikana samoin kuin muita otteluita kahdeksannen kierroksen aikana.

Tuomarit ovat tyytymättömiä FFA: n hoitoon viime viikon sunnuntai-telegrafikertomuksen jälkeen, joka “nimesi ja häpeisi” 198 fanejaa, jotka ovat organisaation kielletyissä luetteloissa. Henkilökohtaiset yksityiskohdat ja valokuvat ilmestyivät Rebecca Wilsonin kirjoittamassa sanomalehtiartikkelissa ja verkossa, mikä herätti fanien keskuudessa järkyttävää, mitä he pitävät yksityisyyden rikkomisena. Supporter-ryhmät syyttivät myös väärentämisen faneista, luetellaan rikkomukset virheellisesti ja paljastavat alle 18-vuotiaiden henkilöiden identiteetin.Merkittävin kuitenkin, että kauhistus korosti pitkäaikaista kysymystä prosessin puutteesta, jonka kautta kielletyt henkilöt voisivat valittaa.

FFA: n viime viikolla todettiin, että on aina ollut olemassa prosessi, jolla kumotaan kiellot. yksi ei, se ei ollut koskaan virallistettu. De Bohun sanoi, kun Wanderers voittaa Mariners 2-0 FFA tekivät “merkittävän askeleen” sunnuntaina tarjota oikeus vedota fanit, jotka kokivat kovaa

“Olemme virallistaneet prosessin, jonka avulla jos kielletty katsojan voi todistaa meille uusista todisteista, että on tapahtunut virhe, he voivat tuoda nämä todisteet klubiin, että klubi voi työskennellä kanssamme ja tuulettimella tämän kysymyksen kautta “, De Bohun sanoi.

“Voin kertoa teille kategorisesti, että jos tuuletin ei ole sitoutunut väitettyyn toimintaan, tämä kielto kumoutuu.”

De Bohun myönsi myös, että FFA: n on parannettava viestintälinjojaan fanien kanssa ja lupasi tutkia luottamuksellisten tietojen vuotamista.

“Olemme olleet todella pettyneitä luottamuksellisten asiakirjojen vuotamiseen viime viikolla jalkapallossa, eikä ole mitään epäilystä, pääsemme sen pohjaan “, De Bohun sanoi.