Jalkapalloilun huhut: Bellerín ja Aubameyang Manchester Cityyn?

Vaikka City-kauppa lisää lahjakkuutta, heidän kilpailijansa keskittyvät pitämään heidät yllä. Viimeisten 12 kuukauden aikana Arsenal on saavuttanut mahdollisesti merkityksettömän toisen sijan jalkapallon historiassa, ja Watford, League Cup, Sheffieldin keskiviikko ja Champions League ensimmäisessä pudotuskierrossa, heittivät ulos FA Cupista. Tosin se oli Barcelonassa, mutta he eivät ehkä olleet joutuneet kohtaamaan Messiä ja kavereita, jos he eivät olleet tehneet niin pelottavaa karkeaa ensimmäisistä ryhmäpeleistä.

Siksi, kun tämä sokeutuva historia saavuttaa takataskussaan neuvotteluvirrana, ei ole ihme, että vuosi Mesut Özilin ja Alexis Sánchezin sopimusneuvottelujen alkamisen jälkeen niiden vaatimukset ovat oletettavasti kasvaneet lähes 40%.Ilmeisesti viime lokakuussa keskusteluissa uusista sopimuksista parin osalta mainittiin 180 000 puntaa viikossa olevat luvut, mutta nyt ne ovat 250 000 puntaa. Olettaen, että molemmat allekirjoittavat viiden vuoden laajennukset nykyiseen kauppaansa, Gooners etsii istumapaikka-ja-cry-for-mummy ylimääräisiä kustannuksia noin £ 36m. Makea armo. Kuitenkin, jos Arsenal jatkaa kääntymistä esityksiin ja tuloksiin, kuten ne ovat olleet viime vuoden aikana, se kannattaa jokaista senttiä.

Per Mertesackerin Arsenalin sopimuksista puhuminen on päättynyt kauden lopussa, ja jos hän päättää olla pitämättä ympärillä / Arsenal ei halua pitää häntä, Hannover 96 haluaa ilmeisesti ottaa hänet takaisin. “Olen henkilö, joka haluaa luoda vaihtoehtoja itselleen”, sanoi Mertesacker. ”Tietysti kysyn itseltäni, mikä olisi järkevää, jos asiat päättyvät Arsenaliin.Mistä voin olla apua? Mitä minä haluan? Voinko ehkä palata Saksaan? ”Mahdollisuudet ovat loputtomat, Per. Samaan aikaan Arsenal haistelee Benfica-vartijan Gonçalo Guedesin ympärillä, vaikka Manchester United onkin innokas.

Ja yhdistämällä jo mainitut klubit, Arsenal ja City kouluttavat helmiäisiä katseitaan Celticin vasemmanpuoleiselle Kieran Tierneylle, joka on vaikuttanut mahtavalta vaikuttavalta Brendanin henkiä varten, pitäen mielessä kaikki ilmeiset varoituksia, joiden kanssa tällainen lausunto tulee.

Enemmän Manchesterin takaisin-uutisia, anna blubbing alkaa punaisella puolella kaupunkia, sillä Matteo Darmianin ikä voisi olla ohi.Kun Antonio Valencia on turvautunut Unitedin puolustuslinjan oikealla puolella, italialaiset saattavat hypätä Do One Expressiin. “Hän pelaa vähän tai ei ollenkaan, ja se on häpeä, koska hän on kansainvälinen Italia”, totesi hänen 15%, Fausto Pari. ”Jos tilanne ei muutu tammikuuhun mennessä, meidän on mietittävä jotain. Hän voi myös menettää paikkansa maajoukkueessa. ”

Mitä muuta olemme saaneet? No, Chelsea on oletettavasti kiinnostunut Bilbaon Athletic-keskikenttäpelaaja Óscar de Marcosista, joka haluaa saada alkunsa tammikuun 30 miljoonan punnan hinnasta. MLS toivotti Bastian Schweinsteigerin tervetulleeksi avoin aseita komission jäsen Gordon mukaan… anteeksi, arvoisa komission jäsen Don Garber. Ja väärin, se on siitä todella. Nyt mene pois ja pidä smash päivä.