Jagr i Klepiš palaa neljännekselle. Hertl aloittaa kolmantensatoista hyökkääjänä

Jagr i Klepiš palaa neljännekselle. Hertl aloittaa kolmantensatoista hyökkääjänä
Rate this post

Klepiš nedohrál toinen ottelu turnauksen Latviaa vastaan, jossa osuttuaan este pochroumal lapa. Tästä hetkestä lähtien Tricka oli marodissa eikä voinut auttaa joukkuetta muissa otteluissa. Vuodesta 20:15 puolivälieriin mutta lopulta hyppää ja suoraan ensimmäiset James Voračka ja Vladimir Sobotka.

“Ei se mitään, muuten emme anna kokoonpanoon. Hän tuntuu hyvältä ja valmis sataprosenttisesti. Mutta pelissä voi tapahtua mitä tahansa, “kommentoi valtion Tšekin hyökkääjä avustaja Andrew Weissman.

Wrestling kokoonpano tällä kertaa kunnossa hyökkääjä Radek Smoleňák ja vain kolmastoista hyökkääjä täsmää vielä tasaista jäsen loukkaavaa kokoonpanojen Tomas Hertl.

“Yritimme paljon, ajattelimme, että se oli paras.Näemme miltä se näyttää ottelun “, sanoi valmentaja Weissman.

On mahdollista, että päävalmentaja Vladimir Ruzicka sulautuvat koostumusta kokoonpanojen pelin aikana ja että Hertl hyppyjä jälkeen tarvitaan ensimmäisen jakson.

Koska fysioterapeutti Pavel Kolar ilmoitti keskiviikkona ottelussa myös Jaromir Jagr, joka ongelmien vuoksi nivusiin erosi viime ottelussa Sveitsiä vastaan.

“Toivottavasti se on hyvä”, sanoi 43leté tukipilareista Tsekin joukkue Weissmannin.

Weissman: suomalaisilla on jotain tulla takaisin, toivottavasti voittaa heitä

aamulla lämmin katsomassa myös Tsekin” vakoojia “Marek Malik ja Jakub Petr, joka toi Ruzicka tietoja Suomen pelin Ostrava.

Tiistaina pelasi videon taktinen valmistelu. “Soitimme todella paljon, mutta emme halua sotkea pelaajien pää”, sanoi Weissman.

Tämä on tärkeä pääasiassa onneton torstain kaksintaistelun Suomen maalivahti Pekka Rinnemu: “Tavoitteet vastaanottaneet suurimman puolueen dorážky tai kun joku näytöt .Meidän täytyy aina pitää hänen eteensä ja pelaajia kaikissa asennoissa yrittää ampua. ”

Torstaina pelaajat keskittyi lähinnä rajan neutraalialueen.

“Meidän olisi pidettävä levyjä, niin että ei mene suomalaisia ​​brejkových tilanteisiin. Vastakohtaukset tukevat myös puolustajia niin monta kertaa kuin neljä kertaa kahteen. Meidän on oltava varovaisia. Play yksinkertainen, vahva jääkiekko ja niin nopeasti kuin mahdollista saada heidät kolmasosaa “sanoo Weissman.

” Tunnelma joukkueessa on taistelunhaluinen, toivon te uskotte ja hallita pelin, vaikka se on vaikeaa. Mutta neljännesfinaalit ovat aina monimutkaisia.Suomalaisilla on jotain tulla takaisin ja olisin iloinen, jos me voittaa heitä “, sanoi Růžičkův avustajan viime vuoden tappion semifinaali maailmanmestaruuden Minskissä.

Aika kosto pitäisi tapahtua tuella innostunut Prahassa 20.15. </P >