Italialainen tappio ei merkitse Bwin aikakauden päättymistä, Vicente del Bosque sanoo

Vicente del Bosque kiisti Espanjan 16-kierroksen tappion, kun Italia ilmoitti entisen maailman ja Euroopan mestareiden aikakauden päättymisestä, ja vaikka hän oli viitannut siirtymään tämän turnauksen jälkeen, hän sanoi, että hän aikoo nyt keskustella liittovaltion presidentti keskustelee tulevaisuudestaan.

“Joskus joukkueen on hyväksyttävä tappio”, hän sanoi. “Hyväksyn, että Italia on Bwin parempi kuin meille, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa, että se on aikakauden loppu.Espanjalaisessa jalkapallossa on edelleen hyvä rakenne, hyvät pelaajat ja valmentajat, ja nyt meidän on odotettava kelvollisuutta seuraavalle maailmanmestaruuskunnalle. “Italian Giorgio Chiellini ja Graziano Pellè lopettavat Espanjan eurooppalaisen hallinnon Lue lisää

Del Bosque että hänen pelaajat eivät olleet riittävän voimakkaat ensimmäisellä puoliskolla ja alkoivat työntää eteenpäin ja riskejä vain, kun he joutuivat, mutta hän kielsi, että hänen puolellaan oli väsynyt tai motivaatiota.

“Voisimme nähdä, loppu ja meillä on lähes jotain “, hän sanoi. “Italian maalivahti joutui tekemään useita myöhässä säästöjä. Meillä oli mahdollisuus tasoittaa, joten Bwin meitä ei lyöty, vain lyöty.Mielestäni Kroatian myöhäinen tavoite viimeisellä ryhmäpelissään oli se, joka todella vahingoitti. ”

” Olen sanonut monissa yhteyksissä, että Italian edetessä on oltava klubi; meidän on pelattava liiga-kauden kanssa, koska emme voi luottaa erinomaisiin henkilöihin kuten olemme aiemmin tehneet.Meidän on oltava joukkue ja uskon, että pääsemme sinne. ”

Italian voitto tuo neljäsfinaali Saksaa vastaan ​​lauantaina ja Conte ei ole harhakuvitelmia tämän tehtävän koosta. “Saksa on leikkaus yli muiden, en ole Bwin mielessä sanoa,” hän sanoi. “He ovat parhaana näissä mestaruuskilpailuissa, ja meidän on kohdattava heitä ilman Thiago Mottaa, joka on keskeytetty, ja mahdollisesti Daniele De Rossi, joka on loukannut hänen kylkeni.

” Saksa on hyvä joukkue ja meillä on paljon esteitä polullamme, mutta kun meneminen kestää, voimme usein vastata. ”

read more: Bwin bono de bienvenida – xapostar.com