Harvat uskoivat häntä. Juventus on kuitenkin osoittanut voivansa luottaa parhaiten

Rate this post

“Monet ihmiset sanoivat, että Juventus ei ole joukkueen, joka ansaitsee olla tässä kilpailussa. Mutta me todistimme heille, että he olivat väärässä “, Juventuksen keskustapelaaja Arturo Vidal kertoi Reutersille vastalausekkeelle Real Madridin 1-1 kanssa. Samalla hän muutti Mestarien liigan finaaliin.

Nyt Turin joukkue, joka on myös vakuuttuneesti hallitsi Italian liigaa tänä vuonna, ei voida nähdä vain hyvänä joukkueena. Pari-kädessä Drawin kanssa, joka maksaa erittäin hyökkäävästä joukkueesta, Juventus sijoitti kolme kertaa, kun taas Ronaldo et al.työnnetään pisteet vain kahdesti.

Italian joukkue tyrmäys vaiheessa Mestarien liigan lyömätön toistaiseksi ja sen yleisarvosanaksi tämän vuoden kilpailuun miljonääri jälkeen keskiviikon semifinaali kostotoimanpiteet on 16: 7. Lavastettu puolustava Juventus toimii todella hyvin, vaikka paikkaa, mutta ei pidä aliarvioida.

Mutta koska se tapahtui Juventus tyrmätty puolustava mestari Real Madrid, joka on täynnä tähti jalkapalloilijoiden?

“Real on joitakin hyvin satunnaisia ​​pelaajia, mutta olemme hyvin yhtenäinen joukkue “selittää eron kaksi joukkuetta Chilen edustaja Italian klubi on yksi tärkeimmistä pelaajista.

Vidal voi helposti luiskahtanut siitä, että kaksi suurta yksilöllisyyttä , kuten Ronaldo ja Bale, ovat edelleen nälkäisiä tiimin tärkeimmän toimijan roolissa.Vaikka Ronaldo mutta on melko vakaa, muoto Bale usein vaihtelee.

Käänteisesti Juventus luottaa pelkästään joukkueen moraali, taistelutahto ja sitoutumista. Klubi oli onnistunut saamaan pois epämiellyttävän ajan, kun hän oli vuonna 2006 johtui korruptioskandaalin kerätään kaksi mestaruutta ja joukkue joutui pelaamaan Serie B

Twitter tämän tosiasian, mainita esimerkiksi kuuluisa Juventus hyökkääjä Alessandro Del Piero, joka hän kirjoitti: “Berliinistä Serie B, Serie B Berliinistä: Fantastic, pojat!”

Nyt Juventus odottaa lisätutkimuksia. Finaalissa joka pidetään Kesäkuu 6 Berliini, italialainen joukkue kilpailevat Barcelona, ​​jolla on erinomaiset muoto tänä vuonna menee heti kolmeen osastoon.

“Tiedämme, mitä Barcelona ovat, on uskomaton tuki .Mutta näemme kuka on paras. Asettamme elämämme kentällä “, sanoo Vidal, joka on ensimmäinen Chilan, joka pelaa Mestarien liigan finaaliin.

Duelissa Berliinissä ehdottomasti lupaa houkutteleva show.