Greg Dyke, lähtevä FA-puheenjohtaja, on päättänyt ajaa läpi uudistuksen

Greg Dyke, lähtevä FA-puheenjohtaja, on päättänyt ajaa läpi uudistuksen
Rate this post

Lähtevä FA-puheenjohtaja Greg Dyke on päättänyt tehdä pitkästä harhaanjohtavaa FA-neuvoston nuorempia, edustavampia ja monipuolisempia ennen kuin Wembley jättää viimeisen kerran heinäkuussa. Dyke ilmoitti tällä viikolla, että hän lähti FA: lta pyytämättä uudelleenvalintaa neljän vuoden toimikautensa päättyessä, mutta uskotaan olevan päättänyt ajaa läpi pitkään menneen uudistuksen ennen kuin hän tekee niin. Erityiset toimenpiteet Dyke on tuonut esille FA-hallitusalueelle rakenteellisista muutoksista, mukaan lukien aikataulujen asettamisen FA-edustajille, jotta keskimääräinen ikä vähenisi ja pelaajien ja fanien edustus paranee, kuten FA Cupin muutokset lopulliset liput jaetaan.Neuvoston 17. helmikuuta pidettävien suunnitelmien tarkoituksena on käsitellä pitkäaikaisia ​​huolenaiheita neuvoston ja FA: n komiteasta.

Jo vuonna 2001 Lord Burns päätti riippumattomassa uudelleentarkastelussa, että neuvosto ei ole edustava tarpeeksi pelin eri eduista, ja se oli liian raskasta. Peräkkäiset urheiluministerit ovat vaatineet uudistusta ja Dyken edeltäjä, David Bernstein, jätti työnsä erittäin turhautuneeksi sen kyvyttömyydestä toimittaa se. Dyke tulee uusimpiin yrittää työntää uudistusta, mutta on varoitettu hänestä kohtaavat kova taistelu houkuttelevien kääpiöiden koittaessa äänestämään joulua.

Neuvostossa on 121 jäsentä, joilla on paikkoja asevoimien edustajille ja Oxbridgen yliopistoille.Dyke on uskonut varoittaneen hallitusta, että jos suunnitelmia ei äänestetä, on olemassa vaara, että kriisikohde Fifa uudistaa hallintotavoitteensa ennen FA: ää.

Suunnitelmista vastasi enemmistö mutta ei yksimielisesti, jotkut niistä, jotka edustavat niin sanottua “kansallista peliä”, jonka uskotaan olevan vastoin. Jotkut niistä neuvoston jäsenistä, jotka myöntävät uudistuksen tarpeelliseksi, huomauttavat, että muutos saattaa kiristää FA: n ammuntapelin pito.He väittävät, että neuvosto on estänyt Hull Cityn yrityksiä muuttaa klubin nimeä esimerkiksi ja toimimaan arvokkaana haasteena hallitukselle.

Mutta on vaikea väittää, tarvetta kiireelliseen muutokseen, vain yksi kannattajien edustaja, yksi “vammaisten jalkapallon edustaja” ja kaksi “osallisuuden edustajaa” neuvoston ylivoimaisesti valkoisen, miehen ja iän mukaan.

Lordi Ouseley, joka erosi Neuvosto turhautui vuonna 2012, sanoi viime vuonna, että se oli vanhentunut ja tarvitsi kiireellistä uudistusta sen jälkeen, kun kaksi valtiota pakotti sisäisen tutkimuksen riippumattoman johtajan Heather Rabbattsin päätöksestä kyseenalaistaa FA: n käsittely Eva Carneiron tapauksesta.

Dyke sanoi vuonna 2014, että FA-neuvosto ei ole edustus niille, jotka tukivat ja pelasivat peliä.

“Se on edelleen ylivoimaisesti uros, valkeaa valkoista maailmassa, joka ei ole ylivoimaisesti miehen ja valkoisen , ja jotenkin sen täytyy olla muuttui “, hän sanoi. “Meidän täytyy yrittää muuttaa sitä, mutta emme ole yksin.Tuomareiden täytyy yrittää muuttaa sitä myös. “FA menettää 10 miljoonan punnan kertaluonteisen osuman, mutta sanoo, että sen taloudellinen tilanne on vahva. Lue lisää Dyke päätti eroaa sen sijaan, että hän olisi voinut jatkaa tehtäväänsä toinen vuosi, jolloin hän olisi joutunut asettumaan alas 70: ään FA-sääntöjen mukaan. Päätös oli se, että hänellä oli vain vähän mahdollisuuksia uudelleenvalinnalle, kun hän yritti myös pakottaa erottavat uudistukset.

Entinen Manchester Unitedin johtaja David Gill, joka on FA ja Uefa-johtaja ja entinen FA-päällikkö Ian Watmore ovat muiden mahdollisten ehdokkaiden joukossa.