Giles Scott ylläpitää Britannian ylivaltaa purjehduksessa

Giles Scott ylläpitää Britannian ylivaltaa purjehduksessa
Rate this post

Giles Scott on tällä hetkellä vakuuttunut Olympic Goldista tällä viikolla, jatkaen Team GB: n 16-vuotisen purjehdusvaltuutuksen Finn-luokassa. Kun yksi kilpailu on jäljellä, 29-vuotias Huntingdonista on nyt kaikkien aikojen voittamaton olympiakilpailussa.

Hänen on vielä kilpailtava finaalissa tiistaina, mutta tuloksena ei ole merkitystä. hänen kilpailijansa voivat koskettaa häntä pistemääräisinä.Maailmanmestari kolmen viime vuoden ajan, hän tulee edelleen olympiavoittajaksi, joka on siirtynyt vanha kilpailija Sir Ben Ainslystä, vaikka hän kierteli koko kurssin ja päättyi viimeinkin. Scottin medalilupaus tuli samana päivänä, kun hänen teammate, tuulenpuristin Nick Dempsey, voitti toisen hopeansa RS: X-luokassa. Ainslie oli yksi ensimmäisistä tarjoten onnittelunsa huolimatta toisinaan katkera kilpailu, tweeting: “Huge congrats @ GilesScott voittaa Finn Gold vakavasti. Hatut ovat sinun ystäväni #BringOnTheGreat #TeamGB “.

Scott on ollut avoinna siitä, kuinka paljon hän oli huolissaan siitä, että Ainslie oli ainoa suomalainen paikka Lontoon kisoissa. Heillä oli kourallinen suhde, joka usein väitti vedestä. “Olimme mukana koulutuksessa, ja hän ajatteli, että olin väärässä; Luulen, että hän oli väärässä.Sain kovin paljon näkemästä häntä niin vihasta, “Scott kerran kirjoitti. Ainslie puolestaan ​​kertoi Guardianille Lontoon peleissä, että “kilpailee joku, joka on korkeampi kuin sinä ja 10 vuotta nuorempi, luo omat ongelmansa”.

Todellisuudessa Scott oli ja on itse asiassa “vain” kahdeksan tuumaa pitempi kuin kolminkertainen olympiakisojen mestari, seisoo pelottava 1,97 m (6 ft 6in). Ainslie päätti olympialaisten uransa menestyneimpänä merimiehenä, jossa oli neljä peräkkäistä kultaa ja hopea kaikki.

Scottille saapui muutama aloittelija Rio 2016: ssa niin paljon odotuksia. Hän oli ylivoimainen suosikki vedonvälittäjillä, koska hän ei voinut voittaa vain kahta regattia tässä olympiakisassa, jolloin he saivat hopeaa näissä kahdessa tapahtumassa.Hän teki kevyen työn tästä paineesta ja on nyt päässyt jatkamaan Ison-Britannian 16-vuotisen kultaisen Finn-ennätyksen olympialaisissa, jonka Iain Percy aloitti Sydney 2000: ssa.

kahdeksas ja toinen sunnuntaina Niterói-puolella Guanabara-lahdella ovat tehneet hänet irrallisiksi kaksoispisteen finaalissa. Hänellä on nyt 24 pistettä Slovenian Vasilij Zbogarista ja Kroatian kolmanneksi sijalla Ivan Kljakovic Gaspic.

Scottin, joka purjehtii Ainslien America’s Cup -yhdistyksestä, oli turhauttava alku olympialaisten kilpailulle, epäurhellisessä, hieman kertyneessä ensimmäisessä kilpailussa. Mutta kun kilpailu on edennyt, hän on kasvanut voimalla ja luottamuksella.Hän on voittanut kolme hänen 10 kilpailustaan, kaksi toista paikkaa ja kaksi kolmasosaa. Nick Dempsey purjehtii hopeaa ja ajattelee kahdesti pakkaamista. Lue lisää Scott luotti vanhemmilleen sytyttäen rakkautensa purjehdukseen, kun he otti hänet oppilaan vyöhykkeelle Grafham Water -tapahtumassa Cambridgeshiressa kuusi vuotta, sidottuna pitkä rivi. Hän alkoi miettiä uraa merimiesäänenä, kun hän voitti MM: n 14: ssa, mutta oli aina mukana asevoimissa varasuunnitelmana.

Hän sanoi kerran, että hänen menestyksensä salaisuus ei ymmärrä asioita. “Käänny melko tyystin ja en anna voittojen tehdä minua tyytymätön eikä anna voitot päästä minut alas”, hän sanoi.

Ison-Britannian huipulla on kaikkien aikojen olympialaisten mitali pöytä purjehdus 26 kultamitalia, seitsemän enemmän kuin USA toisella sijalla.USA on kuitenkin voittanut eniten mitaleja yhteensä, 59. Norjassa, Espanjassa, Tanskassa, Ranskassa ja Ruotsissa on seuraava kaikkien aikojen mitalit -taulukko, joka vahvistaa Euroopan perinteistä kykyä vedellä. The Gael Scottin GB aloitti ensimmäiset askeleet ulos Ben Ainslien varjosta Lue lisää