Garnett pukeutui Minnesotaan kahdeksan vuoden kuluttua. Ja hän vietti juhlallisen paluun

Garnett pukeutui Minnesotaan kahdeksan vuoden kuluttua. Ja hän vietti juhlallisen paluun
Rate this post

kolmekymmentä kahdeksan vuotias ikoni seuran tapahtui edessä innostuneen kotiyleisön 19. minuutilla, joka keräsi viisi pistettä, kahdeksan levypalloa ja kaksi palloa tukossa.

Garnett, joka oli edessä Minnesotan 12 vuotta, jonka kotijoukkueen palasi kahdeksan vuotta ja jännittävä tervetuloa aluksi teki hänestä hermostuneeksi.

“Olen pelannut täällä ennenkin, mutta en koskaan huomannut, kuinka paljon Rakastan yhä tätä, koska olin täysin keskittynyt peliin. Mutta tällä kertaa se oli huippu, “hän muutti Garnett, joka poistuttuaan Minnesota käytti pelipaidat Bostonissa ja Brooklyn.

” Tämänpäiväinen tapahtuma oli enemmän kuin vain peli. Se oli paluu perheenjäsen kotiin “, hän kommentoi kaksintaistelun Minnesotan valmentaja Flip Saunders, jonka vuodeosastoilla jälkeen hävinnyt käyttöönoton kaksintaistelu kääntyi.Kolmannella neljänneksellä vastustajat ne tuhosivat 32:18 ja veivät ottelun voittaa.

Onnistunut myynti onnistui Miami koripalloilijat jotka kaksintaisteluun Orlando minuuttia ennen menettää kahdeksan pistettä. Pelaajat Kuumenna ilman Chrise Boshe, joka on sivussa takia veritulppa keuhkoissa, mutta alijäämä voi ladata ja voitti jatkoajalla voitto 93:90.

Koripalloilijat San Antonio, viime vuoden voittajat NBA Portland hävisi neljännen kerran peräkkäin (95: 111) ja clawing seitsemäs pöytä.Koti Vaikka viimeisessä ottelussa ongelmia sulkeminen vuosineljänneksinä kaksintaistelussa kanssa Spurs kuitenkin hoidetaan hyvin.

Toinen hyvä ottelu pelataan takana puolustava mestari veteraani Tim Duncan teki 20 pistettä hyvällä menestyksellä kentältä päällä Mutta Spurs ei saanut sitä takaisin. “Se on turhauttavaa, emme tottuneet menettämään tällä tavoin. Meidän on otettava tästä on positiivinen ja paranee, koska kausi on vielä pitkä “, sanoi Duncan.

Paras joukkue idässä Atlanta lievään kriisi, kun viimeisten kahdeksan ottelut voittanut vain neljä kertaa vastaan ​​Dallas mutta täysin käytetty ei ole Mavericks Rajon Ronda ja voitti 104: 87.Rondo johti Dallas keskeytettiin yhden ottelun jälkeen argumentti valmentaja Carlisle ja joukkue huutava pula.

Taistelussa kilpailijat läntisen konferenssin hallitsi Houston vastaan ​​Los Angeles Clippers puhkeamista viimeisellä neljänneksellä ja rikkoi pelin omaksi edukseen (110: 105). Rockets tuli lopulliseen osaan 15: 1 -rivillä, pääsi kolmetoista pisteen riville ja hallitsi loppua.

tärkeimmät kohdat voittajat hankittu pelaajia penkillä johtaman Corey Brewer. “Emme voi saada tarpeeksi kolmosta, se ei voi pelata”, kommentoi pettynyt kerätty 17 kolmen pisteen koria kapteeni Clippers Chris Paul.