Frankie Dettori voittaa Galileo Goldin Newmarketin 2000 Guineasta

Frankie Dettori voittaa Galileo Goldin Newmarketin 2000 Guineasta
Rate this post

Dettoriin erinomaisen uran kaksi osaa ei todennäköisesti ole yhtä kauan kuin ensimmäinen osa, 20-vuotinen yhdistys Godolphinin kanssa, joka päättyi ratsastajan uralla ilmeisesti kallioilla – mutta se voi kuitenkin osoittautua yhtä mieleenpainuvaksi.

>

Jokainen rakastaa paluuta veteraani, kieltäytyy antamasta seuraavalle sukupolvelle, ja varsinkin silloin, kun takakannessa on matkatavaroita. Dettori oli kielletty kuuden kuukauden ajan kokaiinin käyttämiseksi pian Godolfinin aikakauden päätyttyä ja palasi toimintaan toukokuussa 2013 ilman pidättäjää. Hänen pitkän aikavälin näkymät tuntuivat synkältä.

Sheikh Joaan al-Thani, joka on viime vuosina investoinut suuria summia eurooppalaiseen verivarastoon, oli ensimmäinen henkilö, joka otti hänet vastaan ​​ja pureskeli hänet alas. Yhteys John Gosdenin kanssa seurasi, mikä johti Derbyyn ja Arc voitti Golden Hornin viime kaudella.Missä Dettori-polku johtaa seuraavaksi kukaan ei voi sanoa, mutta se ei näytä kääntyvän takaisin huippukokoukselta.

Dettori oli aina lähellä vauhtia hankalasta vetäytymisestä ja lähti lähemmäksi viimeisen neljänneksen kilometrimäärää lähestyvää lyijyä aivan kuten kävi selväksi, että Air Force Blue, kertoimesta suosikki, oli menossa taaksepäin. Galileo Gold pysyi vahvana koko viimeisen finaalin yli voittaen puolitoista metriä Massaatista, ja ulkopuolinen Ribchesteri oli vielä kaksi kolmasosaa.

“Se oli isäni [Gianfranco, on Wollow] 40 vuotta sitten, olin minä 20 vuotta sitten [on Mark Of Esteem] ja nyt tänään, se on loistavaa “, Dettori sanoi. “Uskoin hevoselle, tiesin hänen olevan ensimmäisten kolmen.” Tiesin, että hän oli hyvä, mutta en odottanut hänen olevan ensimmäistä kertaa hyvää. Fyysisesti, hän on tehnyt todella hyvin. Hän oli vain jalat viime vuonna, mutta hän on täyttänyt suuren kehyksen.

“Voimme istua ja ajatella asioita [kuten Derby] nyt. Haluan nähdä kilpailun uudelleen, mutta olen varma, että hän saisi kilometrin ja neljänneksen. “

Hugo Palmerille, joka on vain kuudennella kaudella lisenssillä, tämä oli maamerkki ensimmäinen menestys British Classicissa, lisäämällä Covert Lovein voittoon Irlannin Oaksissa viime kaudella.Hänkin näytti taipuvaiselta miettimään tarkkaan Galileo Goldin seuraavasta kohdasta, koska hänen nimestään huolimatta malja Paco Boy piti. Galileo hänen sukutaulussaan tulee hänen emäksestään Galicuixista, joka on Montjeun perheestä, mutta on puolisuunnittelija sprinkleri Goldreamille.

“En ole koskaan uskonut hevoselle, tässä, “Palmer sanoi. “Mutta se ei ole vain usko hevonen, mutta hevonen usko itseensä. Olen kuullut, että Aidan [O’Brien] puhuu ylimielisistä hevosista ennen, kuten Muhammad Ali sanoi: “Minä olen suurin”, hyvä hevonen uskoo sen.Frankie Dettori: “Käytän parfyymiä neljä kertaa päivässä” Lue lisää

Galileo Gold esiteltiin Derbylle vedonlyönti 6-1 William Hillin kanssa, kun hän on 10-1 mahdollisuus Ladbrokesin kanssa ja 2-1 suosikki Paddy Powerilla St Jamesin Palace Stakesille Royal Ascotissa kesäkuun puolivälissä yli kilometrin.

Kaksi Jockey Club Stakes -tapahtumaan osallistui kaksi viime vuoden Classic-voittajaa, mutta Jack Hobbs, irlantilainen Derby-voittaja ja 8-15 suosikki, irrotettiin ja irrotettiin karkuun heti kun vauhti nopeutui kaksi ulos.Simple Verse, viime kauden St Leger-voittaja, oli sitten edessään, mutta Sir Michael Stouten Exosphere hylkäsi pian sen, joka voitti neljä kertaa. Exosphere otti haasteen Sandownissa viime kesänä ja nyt näyttää viimeiseltä hevolta hyötyvän Stouten potilaan lähestymistavasta. Hardwicke Stakes Royal Ascotilla voi olla hänen seuraava tehtävänsä, kun taas kunnianhimoisen kilpailijan kunnianosoitus King’s Stand Stakes -tapahtumassa 20-1 voittaja Palace House Stakesilla on kannattava.