Fraizer Campbellin myöhäinen tasoitin pelastaa Crystal Palace’n Hullin sankarien jälkeen

Alan Pardew joutuu odottamaan ja katsomaan, jos Wilfried Zahan innostava hyökkäävä improvisaatio riittää rauhoittamaan kriittisiä amerikkalaisia ​​sijoittajia sen jälkeen, kun hänen puolensa on jälleen osoittanut äärimmäistä puolustavaa haavoittuvuutta. p>

Kun Tom Huddlestone palasi takaisin lähestyäkseen hänen keskeistä parasta keskikentällä, Hull olisi voittanut, jos Fraizer Campbell ei olisi pelastanut palatsia 89-minuuttisen taajuuskorjaimen myötä, kun Pardew teki ensimmäisen paluunsa tähän maahan, koska hän pahoinpideltiin Davidiin Meyler täällä maaliskuussa 2014.

Yhdistettiin, hän ja Meyler, koti-asiamies, säilyttivät turvallisen etäisyyden, mutta niiden mitattu vuorovaikutus osoittautui lähes ainoaksi hillityksi aamuksi ilahduttavaksi iltapäiväksi, jota tähdittivät tähtien tavoitteet ja kamikaze puolustaa.

“Se oli avoimempi kuin olisin pitänyt,” sanoi Pardew, joka oli Zahan kiitos siitä, että hän oli saanut aikaan kauden kilpailijan ja luonut sitten Campbe ll: n myöhäinen taajuuskorjain. “Mutta se oli meille hyvä asia – olemme iloisia ottamaan sen.”

Hull pysyy toiselta pohjalta, kolme pistettä palatsin takana, mutta heidän ihastuttavan esityksensä jättivät johtajan, Mike Phelanin, repimään iloa ja surua. “Luulin, että saamme valtavan voiton”, Phelan sanoi. “Me pelasimme erinomaista jalkapalloa, mutta se päättyi pettymyksellä ja hieman negatiivisuudella.”

Pyrkimys pidättää kahdeksan tappiota 10 Premier League -pelissä, Phelan palasi 3-5-2: een ja muutti Robertin Snodgrass oikealta puolelta suoraan hyökkäävään rooliin Adama Diomandén rinnalla.

Se osoittautui jännittäväksi suunnitelmaksi, mutta se oli melkein repeytynyt muutamassa minuutissa.Palace uhkasi olettaa jo varhaisessa vaiheessa, kun Zaha leikkautui oikealta puolelta yli kolmen merkin, ennen kuin avasi David Marshallin sormella alaspäin matalan, kulmikkaan laukauksen.

Hull asettui kohtuullisen vakuuttavaksi kulkevaksi rytmiksi ja Wayne Hennessey ei löytänyt vastausta Snodgrassin moitteettomasti toteutettuun vasemmanpuoleiseen rangaistukseen.

Se myönnettiin sen jälkeen, kun hän otti roskakorin Scott Dannin edessä. Tuomari Mike Jones osti sen, mutta ei ollut yhteyttä, ja jopa Snodgrassin suurimmat fanit saivat tietää, että hänellä ei ollut varaa sukellukseen.Kun otetaan huomioon, että Skotlannin luoja oli juuri saanut keltaisen kortin Christian Benteke’n paidan vetämiseksi, Hullin lahjakkain pelaaja oli melko onnekkaita olemaan lähetetty pois.

Kun klubinsa anorak huppu nousi Varsinainen sade, Pardew näytti tutkivan kurjuutta. Hän säilyttää puheenjohtajansa Steve Parishin tuen, mutta Palacein kaksi keskeistä amerikkalaista tukijaa, Josh Harris ja David Blitzer, eivät olleet kuulleet johtajan puhuvan “sijoittajista, jotka eivät tiedä paljon jalkapallosta” 3-0-voiton jälkeen Southamptonia vastaan ​​viime viikolla.

Tämä voitto päättyi kuuden peräkkäisen tappion kulkuun ja Pardewin tehtävänä oli antaa lisää todisteita herätyksestä; korostaa, miksi häntä ei pitäisi korvata Sam Allardycella.Tarvittavat todisteet näyttivät lopulta ristiriitaisilta ja näyttivät hieman ohuilta, koska Hull aloitti toisen puoliskon kirkkaasti, mutta sitten jumalallisen rangaistuksen – tai olisiko se ollut tuomarin syyllinen omatunto? – väliintulija ja Snodgrass myönsivät pehmeän rangaistuksen Zahan laukaisemisesta. Ylös astui Bentekeille, hänen epäitsekäs sivupalvelunsa lähetti Marshallin väärään suuntaan.

Pardew oli siirtynyt takaisin kolmeen ja on pitänyt ajatella, että kaikki aikoo suunnitella, kun osittain tyhjentynyt kulma putosi Zahaan.Kun hän oli iloinen muuttuvasta vauhdista, vaihtamalla jalkoja ja napauttamalla Sam Clucasia, hän kiinnitti ylevän laukauksen Marshallin yli.

Lähes hetkessä palatsin johtajan hymy hiipui, kun Diomandén terävä, älykäs kääntyi väärin jalkain Damien Delaneyn ennen hyökkääjää Mähkähdytteli Dann ja pisti pallon Hennesseyn ohi ensimmäiseen tavoitteeseensa 13 ottelussa.

Hull ei ollut tyytyväinen tasoitusasioihin, kun Hull Livermore purki yhden ja kaksi vaikutusvaltaista Snodgrassia puristamalla ylivoimainen laukaus, jota osittain helpotti Dannin ja Yohan Cabayen julma puolustaminen postin sisällä.

Pian tämän jälkeen tuli kalliit kaipaukset, joissa oli vähän leveä Clucas-otsikko, joka antoi paikalle Campbellin yhteyden Zahan viimeiseen harppaukseen.Kun korvikkeen huipun otsikko osui verkkoon, Snodgrass heitti heti takaisin maahan – tällä kertaa epätoivoon.