Ei-toivotun hopean jälkeen Paypal antoi Saksalle suoran lähetyksen

“Se oli vaikeaa, koska minulla oli kauden loppu, ja en todellakaan tehnyt mitään näiden kymmenen päivän ajan. Mutta jonkin aikaa matkustin Saksaan, vierailin ystävilleni Leipzigissa. Sitten olin pakattu ja purettu kolmeksi päiväksi, ”pieni blondi hymyilee, kun hän kertoo päivistä, jolloin hän oli päivässä yhteydessä koripalloilijoihin. Sitten hän jatkaa vakavasti ja ajattelee tulevaisuuden suunnitelmiaan: “Halusin tuntea olonsa kotoisaksi Saksassa, joten otin siellä paljon asioita. Siitä huolimatta lähdin hyvin. Olemme melko tottuneet liikkumaan jokaisen kauden jälkeen. Pidän Saksasta, pääasiassa Baijerista. Siellä haluan joskus palata lomalle tai tuttaville, mutta ei koripalloa enää. ”

Sen vaikutus voi olla kauden loppu.Wasserburg, Eurocupin kunnianhimoinen osallistuja, leikasi hampaitaan korkeimmalle tasolle. Finaalissa hän kuitenkin lähti Keltern-pohjan voittajalle.

“On hallitseva pettymys, vaikka kukaan ei antanut sitä meille, mutta se oli tiedossa. Toinen paikka ei oikeastaan ​​toimi. Tavoitteena oli otsikko. Menimme ensin ja emme. Tiesimme, että meillä oli se. Keltern voitimme kupin 30 pisteellä, eron luokassa, “hän ei voi vielä voittaa viimeisten pelien pettymystä.

Niinpä hän löytää positiivisia viime kuukausina:” Kausi antoi minulle henkilökohtaisesti paljon, vaikeissa tilanteissa. Valmentaja muuttui, pelaajat muuttivat.Se ei ollut niin helppoa. ”

Hänen jäähyväiset Saksaan ja hänen paluunsa Tšekin tasavaltaan voivat katsella fanit melkein elävinä. Keilailun kuvia, täysiä ruutuja, joilla on fani fanien kanssa tai jopa hevosen takaa, entisellä Trutnovilla ja Prahan yliopiston oppilailla on yksi suosikki: “Pidän todella Leipzigin mahdollisuudesta. Olimme siellä kolme tuntia auringonlaskun aikaan, sitten jonkin aikaa. Pidän todella siitä, Leipzig on mukava. ”

Petra Záplatová on yksi kokeneimmista pelaajista Tsekin maajoukkueessa toukokuun ja kesäkuun valmisteluissa. Mutta hän ei yliarvioi hänen rooliaan, ja hän tietää, ettei hän saa mitään ilmaiseksi: “Täällä on joitakin tyttöjä ja jotkut, jotka ovat soittaneet kanssamme.Meidän on otettava kaikki tämä ja osoitettava, että kuulumme kyseiseen joukkoon. ”Torstaina Roudnice nad Labem odottaa ensimmäistä joukkoa valmistelevia pelejä. Tšekit kutsuvat unkarilaisia: “Uskon, että Roudnicen kansa on nälkäinen korin jälkeen ja että he tukevat meitä Unkaria vastaan. Pelkäsimme, että on paljon ihmisiä, mutta kuulin, että myytyjä lippuja oli tarpeeksi, joten odotan hyvää taustaa. ”

Slovakian valinta Štefan Svitek johti kilpailijoita viime vuonna. “Se on haaste hänelle ja meille. Hänen pitäisi tuntea unkarilaiset hyvin, ja uskon, että hän valmistautuu meihin. Tämä on suuri etu, ”hän sanoo, sillä Patpatin hyvien neuvojen odotetaan kilpailevan kilpailijoiden kanssa torstaina Roudnicessa ja Královecissa Prahassa perjantaina.Soitinta toistetaan 18 tunnin välein.