Canberra Raiders merkitsi joukkuetta voittamaan voittamisen jälkeen Melbourne Stormin

Canberra Raiders merkitsi joukkuetta voittamaan voittamisen jälkeen Melbourne Stormin
Rate this post

Melbournen valmentaja Craig Bellamy on ilmoittanut Canberran olevan kuumin NRL: n kuumin jäsenen jälkeen, kun Raiders kääntyi vuoden parhaaksi puolustukseksi 22.8-voittoon maanantaina.

Raiders rajoitti liigan johtajat vain yhdellä yrittämällä GIO-stadionissa, vaikka luopuivat merkittävistä 51 näytelmistä omalla 20m: n vyöhykkeellä verrattuna vain 16: een toiselle päähän.Sydney Roosters aiheuttaa kolmannen suoran NRL: n tappion Pohjois-Queenslandissa Lue lisää

Se oli puolustava seinä, joka kehotti Bellamya merkitsemään Raidersin, joka muutti kolmanteen voittoon, joukkue voittaa runkosarjan viimeiset kolme viikkoa.

“Me kaikki tiedämme, että Cronulla sai lyödä viikonloppuna, me kaikki tiedämme, että Cowboyt saivat beat, me kaikki tiedämme nyt, että saimme lyödä.Olemme kasvaneet hieman viime viikkojen aikana “, Bellamy sanoi.” Meidän on löydettävä keino parantaa. Tällä hetkellä Raiders on joukkue, joka nostaa suorituksensa, he ovat kaiken peli. He ovat tällä hetkellä joukkue, joka on varsin rehellinen. “

Viikon kuluttua Cronullan ensimmäisestä menetyksestä maaliskuusta alkaen Raiders tuli toiseksi joukkue 30 vuoden aikana voittaakseen kilpailun

15,707 fanin edessä – Canberran suurimmasta joukosta vuodesta 2012 – kotipuoli väitti olevansa vuoden paras voitto ilmoittaakseen itsensä aidoksi Premier-uhkana.Voitto rapsuttaa toiveita klubin ensimmäisestä osuudesta vuodesta 1994, kun taas Storm pysyy ensimmäisenä.

Canberran valmentaja Ricky Stuart oli ylpeä joukkueensa puolustusvoimasta. “Puolustus oli erittäin miellyttävä. Olemme työskennelleet kovasti. Olimme johdonmukaisia ​​tämän kanssa tänä iltana ja olin erittäin tyytyväinen heihin, koska olemme työskennelleet kovalla työllä pitkään, “hän sanoi.

16 pelaajaa alas Stormin loppu oli kaikki Raiders tarvitaan ylittämään kolme yrittää tulla ensimmäinen joukkue, joka pisteet yli 20 pistettä vastaan ​​paras puolustava joukkue kilpailu tällä kaudella.Keskikenttä Joey Leilua nappasi kaksi ensimmäistä puolia erinomaisessa vaivassa, kun taas Elliot Whitehead ja Josh Papalii olivat myös merkittäviä voitossa.

Canberra järkytti kävijöitä kokeilla ensimmäisessä ottelussa, Leilua laittaa Blake Austin takaisin takapenkille ennen kuin hän varmuuskopioi pisteen nopeimpaan kauden koetukseen.

Storm puolivälissä Cooper Cronk vastasi, kun hän juoksi palloa 17. minuutilla, mutta Leilua palasi kovaamalla kolme puolustajaa seitsemän minuuttia myöhemmin.

Jarrod Crokerin rangaistusvoittaja antoi Canberraa kuuden pisteen edun puoliajalla ennen kuin Shannon Boyd kaatui 54. minuutilla, ja Croker sai sinut 76. minuutilla rangaistuspäämäärään.

Leilua tuli pois pelin myöhässä, kun hän näytti olevan huono leikkaus hänen jalkansa aikana, kun Hooker Josh Hodgson löysi itsensä vaivaa mahdollisesta kouraan puuttumisesta ensimmäisellä puoliskolla.