Aston Villa pitää pitää kynsinsä ulos tunnusmerkin uudelleenkirjautumisesta

Aston Villa pitää pitää kynsinsä ulos tunnusmerkin uudelleenkirjautumisesta
Rate this post

Pitkät kärsivälliset kannattajat tuskin yllätyisivät, vaikka tämä liittyy klubin viralliseen rintanappiin, ei harhaisiin esityksiin kentällä. Villa on tutkinut tarkasti heidän brändinsä aikana joissakin pitkäaikaissaikoissa, jotka tällä kaudella on tarjonnut ja päättänyt, ei kohtuuttomasti, että ylpeä skotlannin ja jalkapalloliigan edelläkävijä William McGregorin vuonna 1878 esittämä jalopeura ei enää näyttänyt haluavalta pelättävyyden tasoa.Hänen kynsiään oli poistettu joitain vuosia sitten alusta, mikä teki sen näyttämään enemmän pehmeältä lelulta kuin villieläimeltä ja taisteli taistelusta taistelusta avaruudessa kilven muodostavassa rintamerkkisessä Villa-nimikirjaimilla, tähdellä, joka voitti Euroopan Cupin vuonna 1982 ja klubin tunnuslause: Valmis.

Viimeinen piti mennä ja on myönnettävä, että uusi, rekrytoitu versio näyttää paremmalta ilman sitä, vaikka valitettava ajoitus johti ilmeisiin vitseihin ja hula-allusions to deckchair sekoittuminen Titanic. “Merkintämme ei toiminut niin hyvin kuin se pitäisi”, kertoi klubin edustaja vastustavat kiusausta lisätä, että ensimmäinen joukkue ei voittanut mitään saavutuspalkintoja. “Uudessa versiossa sekä leijona että klubin alkukirjaimet istuvat suuremmiksi kilven sisällä.” Koska Villa-kausi on jo pitkään ollut tarkoitus päätyä kauhua pikemminkin kuin karjua, on ollut muutama salaliitto protestaan kauas, mutta silti voi olla, jos klubi jatkaa alkuperäistä suunnitelmaaan poistaa valmistetun motto lasimaalauksista stadionin sisällä.

Klubit sekaantuvat perintöään vaarassa.Evertonin fanit olivat voimakkaasti tyytymättömiä pari vuotta sitten, kun väitetyn julkisen kuulemisen jälkeen klubi yritti luopua kuuluisasta latinalaisesta mottoristaan ​​samankaltaisista lyhytaikaisista syistä. Ei ollut tilaa suojassa, jota he sanoivat, mitä on laakereissa, klubin nimissä, tärkeässä koulutuksen vuodessa (14 vuotta ennen Liverpoolia) ja paikallisen bridewellin idiosynkratista kuvaamista. Vaikka Everton yritti Pehmentää iskua rappaus Nil Satis Nisi Optimaalinen koko Goodison Park, kansan klubin ihmiset eivät ole mitään.Everton, se oli selvää, oli jokseenkin epätäydellinen ilman mottoa, joka alkoi sanalla nolla ja kauden aikana latina oli takaisin.

Miksi Evertonin kannattajat ovat niin kiinnittyneet tagiin, joka on majesteettinen sen sopimattomuus useimmat vuodenaikaa 60-luvulta lähtien on mysteeri, mutta ne ovat varmasti kiinni. Villa on myös ollut jonkin aikaa valmis, vaikkakin fanit saattavat antaa anteeksi selkeän rintamerkin, jos klubi näyttää samanlaisen määrän lieventämistä alennetuissa olosuhteissa seuraavasta kaudesta.

McGregorin patsas Villa Parkin pääsisäänkäynnin ulkopuolella, ilmeisesti parhaillaan muiden seurojen ehdottamisessa, että jonkinlainen säännöllinen valintaluettelo saattaa olla hyvä idea, on muistutus siitä, että Valioliiga on menettänyt suuren osanottajan. Kolmioväylä-seinällä on toinen lasimaalaus.Villa, kuten Everton, ovat jalkapalloliiton perustajajäseniä. Villa Park, kuten Goodison, oli paikka 1966-maailmancupissa. Villa on iso, iso klubi englantilaisten standardien mukaan, ja Birmingham on aivan liian suuri kaupunki, jolla ei ole suoraa edustusta ylimmällä lennolla.

Silti Sheffield. Niin on Leeds. Joten, uskaltaa sanoa se, on Newcastle-Sunderlandin akseli koilliseen.

Se oli suuresti pelätty, kun Valioliiga syntyi, että pian hallitsisi suuria kaupungin joukkuetta suuret väestökeskukset.Tämä ei todellakaan ole tapahtunut, vaikka 22: sta 23: sta tähän mennessä päättyneestä tittelistä 22 on päätynyt Lontooseen tai Manchesteriin.

Kun Leicester istuu pöydän päällä ja Bournemouth ja Watford molemmat menestyvät promoamisen jälkeen Valioliiga on luultavasti monimuotoisempi ja helppokäyttöisempi kuin koskaan, mutta se ei tarkoita sitä, että sillä on varaa hyökätä molempiin itäisiin klubeihin kerralla tai niin suuri paikka viettää lauantai-iltapäivä Villa Parkin tapaan.

p> Yksi pelkää Villaa varsinkin, koska toisin kuin puolet tusinaa välittömästi yläpuolella olevista joukkueista, heillä ei ole viimeaikaista kokemusta putoamisesta.Huolimatta siitä, että viime vuosina he ovat olleet yhä huonoja, he ovat jääneet Valioliigassa vuodesta 1992 lähtien ja monet ovat jo todenneet, että heillä ei todennäköisesti ole kamppailua SM-kilpailuissa. / p>

He saattavat menettää paljon rahaa, koska he eivät ole päällimmäisessä lennossa, kun uusi televisiotoiminta päätyy sisään. Myöskään heidän omistajansa, Randy Lerner, status häviää.Mutta Villa ei todellakaan tarvitse ottaa pitkää näkemystä.

Ei pitäisi kuvitella, että eliitin liittyminen on helppoa, välitöntä tai mahdollisesti jopa saavutettavissa nykyisellä pelaajaryhmällä, vaikka harva kannattajat työskentelevät missään näistä hämmäyksistä. Rémi Garde ei pysty ohjaamaan Aston Villaan uppoamista pois kiviä Paul Wilson Lue lisää

Myöskään mestaruuden jalkapallo ei välttämättä tarjoa hengitystilaa pelaajille tai moraalia lisääviä voittoja piristämään fanit.Tämä tuntui olevan virhe, jonka Wigan teki, kun he menivät kahdeksan vuoden kuluttua Valioliigan ja ennen kuin he tiesivät, että se oli League Oneissa. Villa pitää pitää kiinni pitkän aikavälin näkymistä kuten André Green, 17-vuotias on jo kiinnostunut kilpailijoistaan ​​ja siirtää suurimman osan isommista pelaajista, jotka ovat tehneet niin huonosti.

On hankalaa, mutta klubin myyminen itsessään on kaikkein hankalimpia. Villa tarvitsee uuden omistajan tarjota ajaa ja suuntaan ja yrittävät hälventää toimiaan esitelläkseen mahdollisille ostajille parhaassa valossa. Tästä syystä viimeaikainen lisäys hallitustasolla. Siksi, käy ilmi, rintanappi uudelleensuunnittelu. Pidä kaikki haluamasi, mutta älkää sanoko, että kukaan klubissa ei vaivaa.