Astana työnsi, Contador puolusti jerseya. Myös König ja Kreuziger olivat vuoristossa

Alberto Contador ja hänen Saxo-Tinkoff vakaa vaihe oli tärkeä psykologinen voitto. Kaksi päivää sen jälkeen espanjalainen olkapää meni sijoiltaan, hän voisi mitään ilmeistä vaivaa vastata terävä ja kiihtyvällä vauhdilla talli Astana, joka aikoinaan pelasi päätoimiala verrattuna joukkueiden Tinkoff ja Sky valtapelistä 6 kolmantena

jopa seuraavien kohtausten Fabia Arua ja sitten Richie Porta kova Contadora neodpáraly. Hän ylitti suosikkeja ryhmässä 35 sekunnin päähän voittaja Bénat Intxaustim. Ensimmäinen ihminen huipulla Gira Campitello Matese myös Aru, Porte, uraania ja Cataldo.

palkintopallille tällä kertaa johtaja Saxo-Tinkoff vakaana huolimatta kipeä olkapää, hänen vaaleanpunainen jersey pukeutunut.Sitten hän kirjoitti mikrofoneihin: “Olen onnellinen pitämään jerseyä, koska eilen en ollut aivan varma. Kerran olin yllättynyt, kuinka olin tänään kukkuloilla, vaikka Aru ja Porte näytti todella kovaa hyökkäyksiä. ”

Leopold König teki lopussa vaiheissa suuren työmäärän johtajansa Porteho ja osoitti erinomaista suorituskykyä. Yli kilometrin pituinen suosikkiryhmän vauhti nousi avainvaiheessa. Myös Roman Kreuziger jäi viimeiseksi Team Team Tinkoff-Saxo kanssa johtajan Contadora.

Tsekit ajoi 14. ja 19. sija vaiheessa menettää 53 sekuntia 01:11 minuuttia vastaavasti.

Kokonaisjärjestyksessä Kreuziger laski neljästä kuudes paikkaan, jossa hän viipyy hetken.Ennen häntä pysyi trio “kuninkaat” tämän vuoden Giro, Contador siis Aru ja Porte, lisäksi se ylitti Landa Cataldo kaksi muuta pyöräilijää talli Astana. Se on nyt eliitti viiden parhaan Gira triple edustus!

König, toinen ihminen tallit Sky pudottaen Top 10 taisteli koko sijoitukset ennen Trofimova, formol ja Chaves ja on nyt menettämässä 1: 44 minuuttia yhdestoista, vain kuusi sekuntia kymmenennessä Amador.

tarina 8.Stage: Intxausti vetää vuoto ystäviä valvomaan

koko tehtaan yhdessä matkustaville trio Kruijswijk (Lotto Jumbo) Betancur (AG2R) ja Vandewalle (Trek), ja on noin minuutin välein seuraa yhdeksän harjoittamisesta, heidän joukossaan esimerkiksi Niemec (Lampre), Intxausti (Movistar) tai Zakarin (Katyus). Hallitsevuus pakolaisten päätoimiala saavutti vähitellen yhdeksän ja puoli minuuttia.

Formation Team Tinkoff-Saxo, jälleen työskentelevät kymmeniä kilometrejä kakkosia, sitten vedetään tappio seitsemän minuuttia, ja sitten on 25 km ennen maalia muutti edessä Astana ja merkittävästi lisäsi vauhtia.Alempi kuin lopullinen mäki pakolaisia ​​saapui viisi minuuttia eteenpäin, mutta edelleen laskevat nopeasti.

Päätös oli vielä jyrkin nousu tämän vuoden tavoite 13 km alle Apenniinien huippu Campitello Matese, joiden keskimääräinen kaltevuus 6,9 prosenttia jopa 12 prosenttia kohdat.

Eteenpäin meni Kruijswijk, taipui ja yhteisöt harjoittaminen sitkeimmistä oli Intxausti että hollannin kiinni ja jätti jälkeensä.

Peloton että jalka kiivetä huomattavasti ohennettu, Astana siellä oli pitkä kuusi, kun taas Contador oli 10 km mennä yhteen juuri Kreuziger ja Rogers laski jälleen Basso. Kuusi mailia ennen metroa oli Rogers. Taivaan väreissä aika Poren ollessa edelleen König ja Nieve.Astana jatkoi vauhtia.

Aru astui jyrkimmässä kulkureitissä Lantan kollegän kanssa, mutta myös Contador, Porte ja Uranus saavutettiin. Hetken myöhemmin hän hyökkäsi yksinäiseen Landoon. “Kerroin hänelle kokeilemaan lavalla”, Fabio Aru sanoi. Samaan aikaan Königin ja Nieveen joukkuetoverit pääsivät satamaan, ja heidän kanssaan viisi muuta kuljettajaa muista talleista.Kääntäen Kreuziger helposti menetetty.

Nieve hän täytti eronpyyntönsä ja kolmen viime kilometrin veti Portemu tahtiin König, joka valtavat sitoutuminen johdolla ryhmä suosikkeja. “Team Sky Giro yhä selvemmin”, kehui Juan Antonio Flecha, spolukomentátor Eurosport.

Viisitoista sata metriä ennen maalia hyökkäsivät jälleen Aru, mutta hänen suurin ehdokkaita otsikko vastasi sekä myöhemmin vastahyökkäys Porta. Ryhmässä suosikkeja nyt viisi pyöräilijät: Aru, Porte, Contador, uraania ja Cataldo.

König työn takana yläosassa oli oleskellut takaisin.

Mikel Landa kiirehtivät takaapäin Bénat Intxaustimu joka kuitenkin puolusti vaiheessa voitto, 17 sekuntia ennen Landa ja 31 sekuntia ennen Reichenbach alkaen IAM, toinen alkuperäisistä pakolaisista.Juuri hänen takanaan, hän spurtovala Contadorova ryhmä ja pian sen jälkeen, muita pieniä ryhmiä, kuten Koenig ja Kreuziger.

Ensimmäiset kymmenen Gira ryhmitellään uudelleen, mutta edelleen pitää johtava kolmikko yhdessä. Ja niin hän elää ja toivoa ensimmäistä kertaa historiassa kilpa Grand Tour voi vain kaksi Tsekin pyöräilijää sijoittumaan Top 10 kokonaissijoitus.