Arsenal ja Manchester United ammuttiin kuolleena, voitti Chelsean

Arsenal ja Manchester United ammuttiin kuolleena, voitti Chelsean
Rate this post

Arsenal pelasi vastaan ​​Liverpool ryhmässä ilman Tšekin keskikenttäpelaaja Rosicky, joka vietti koko ottelua tilalle. Joten pääsin seitsemäs liigan voitto peräkkäin, kun luokasta Liverpool 4: 1.

hitti pyörät Arsenal oli yliotteen heti alusta lähtien, mutta hänen mahdollisuutensa alussa kaivella maalivahti Mignolet. Lopuksi hän voisi ottaa johtoaseman paradoksaalisesti Liverpool, Sterling mutta hieman lyhyt ja Markovičová kulkevat edessä tyhjän maalin.

Johtopäätös puoli sujui Arsenalin jo selvää, että aikana kahdeksan minuuttia hän onnistui kolme maalia.Ensin oikealle takaisin Bellerina vain pudisti ampui sauvan, niin Özil kauniisti ampui vapaapotkulla ja lopulta Alexis Sanchez takaa rangaistusalueen pallon yläriman alitse – 3: 0.

Liverpool, vaikka tauon jälkeen työnnetään korvausta hän ryntäsi hyökkäykseen, mutta Arsenal ovat seuranneet varovasti eteenpäin. Jopa viisitoista minuuttia ennen loppua laski Henderson alkaen uhkasakko erotuomari hän antaa varten Bellerinův virhe on Sterling.

Se ei ole enää kurssin, Liverpool ja lopulta pelattu ilman ulkopuolelle puolustaja Cana, jäi upea Giroudově haavan kahdenkymmenen metrin päinvastoin neljäs kerta.Viides sija taulukossa mutta ei tullut, koska he ovat menettäneet pisteitä ja Tottenham ja Southampton.

Manchester United oli ottelun alkua Aston Villa aktiivinen joukkue, mutta johtoon tuli 43 minuutin ansiosta Herrera. Jälkipuoliskolla Rooney kapteeni vahvisti, että hän oli vastaan ​​Aston Villa Daria: 79 minuuttia, teki kolmetoista tavoite tämän joukkueen.

Minuuttia myöhemmin laski Benteke ammuttiin jalkojen välistä maalivahti De Gey mutta asennus hän teki 3: 1 lyijyn Herrera-ottelussa.

Myös Chelsea-johtaja voitti Stoke 2: 1. Johtoon tuli 39. minuutti -johtoon tilata Wollscheidově virhe on Fabregas pelasi Hazard.

Mutta lopulta puoli verrattuna loistavasti keskikenttäpelaaja Adam.Laukaus oman puolet kentän rikkoi vyběhnutého maalivahti Courtois ja jätti muistaa pallolla David Beckham pois puoli ottelussa Manchester United vastaan ​​Wimbledonissa 1996.

Thibaut Courtois maalivahti Chelsean ottelussa Stoke ei ehtinyt palata portti ja myönsi maali 59 metriä.

Chelsea vielä vietetään kolmen pisteen vahvistuksen viidennen kerran kauden sijoitettiin Remy. Voittajat valmentaja Mourinho silti voi olla täysin tyytyväinen. Tauon jälkeen lähetetään kentän hyökkääjä Costa, yksitoista minuuttia myöhemmin hän tuli hänen vahingon.