Absoluuttinen suosikki ja ulkopuolinen. Kun kultaisen taistelun takana on tietty skenaario

Naisten koripalloliiton finaaliin meneminen on pieni otsikko. Itse asiassa läpäisemätön pato on rakennettu todelliseen kullan kaksintaisteluun.

Viimeiset Euroliga-finaalin neljä viimeistä neljää osallistujaa ovat keränneet viisi peräkkäistä otsikkoa peräkkäin ja pitävät parhaillaan sarjaa kahdeksankymmentä voittavaa ottelua kotikilpailussa.

Valmentaja kiitti faneja

“Haluan palata seuraavalle ottelulle tässä salissa, mutta en tiedä, toimiiko se. Niinpä haluan kiittää teitä tuestanne ”, sanoi Nymburkin valmentaja Daniel Kurucz yleisöltä torstaina.

No, hän tietää, että vähintään yhden seuraavista kahdesta otteluista voittaa USK Praha olisi ihme.Ja jos näin ei tapahdu, Prahan joukkue kruunataan vanhaksi mestariksi. “Menemme kostotoimiin lähinnä häpeän välttämiseksi,” sanoi Alena Huňková, yksi monista Nymburkin pelaajista, jotka pelaavat ensi-iltafinaaleja. ”Haluamme nauttia siitä ja nauttia siitä. Erityisesti emme halunneet menettää viisikymmentä, ja teimme sen, eikö niin? ”

Valokortin silmätarkastus vahvisti tuloksen: 44:83.

Nymburkilla oli hyvä alku ottelussa, vastustajan unelias peli vaikutti. Kurucz-valmentaja marssi alkupuolelta takin ensimmäisestä minuutista ja solmioista penkin edessä, kehui ja kommentoi intohimoisesti kiistanalaisia ​​hetkiä.

“Lena, olkaa hyvä ja heitä se Vera”, teki virheen muutamassa minuutissa.Valmentaja pyysi häntä pelaamaan Veronica Bortelia, joka antoi Nymburk-pelin.

Niinpä vaihtoehtojen rajoissa.

jossa yleisö yleispalvelussa räjähti innostuksen innostuksessa klo 16.15. . ”Alussa he eivät laskeneet liikaa ja päinvastoin annoimme kevyitä koria.Sitten se kääntyi ympäri, USK: n tytöt alkoivat pelata enemmän ja ero lisääntyi ”, kommentoi ottelun viiden pisteen tekijä Alena Huňková. , USK: n puolella voitti jopa yhden.

“Meidän kouluttajamme vuorottelivat koko penkki niin, että kaikki tytöt yrittäisivät lopullista”, Huňková sanoi. ”USK: n voima on todella suuri. Emme varmasti onnistu joka päivä pelaamaan huippuluokan Euroliga-klubia vastaan, Nymburk on tänä vuonna huipussaan, voittaen Tšekin Cupin ja ottamalla hopeaa liigasta. Ja vuosi? ”Tähän mennessä emme tiedä mitä ja miten se tulee.Mutta olisi mukavaa puolustaa näitä perusteita, “Huňková haluaa.